Reclamă

Alexandra Tudor a vorbit despre sacrificiile unui părinte la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Cea mai mare investiție pe care o poți face e în copilul tău”

Alexandra Tudor aduce știrile sportive la Observator. Este o femeie frumoasă și o jurnalistă de excepție, a făcut gimnastică în copilărie, dar puțini sunt cei care știu că are o fiică superbă. Sonia are cinci ani și este cea mai mare realizare a mamei sale. Alexandra Tudor a vorbit despre sacrificiile unui părinte la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida. Te invităm să descoperi ce a spus în rândurile de mai jos.

Publicat: 2 februarie 2023, 15:16 / Actualizat: 3 februarie 2023, 8:35
Alexandra Tudor și Mirela Vaida, la DePărinți.ro, fotografie împreună
Alexandra Tudor a vorbit despre sacrificiile unui părinte la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida / DePărinți.ro

Pe lângă toate realizările din domeniul profesional, cea mai mare împlinire a vedetei TV este fiica sa. Rolul de mamă i se potrivește de minune. Alexandra știe că în relația cu fiica ei trebuie să fie mereu un echilibru. Balanța dintre statutul de mamă și cel de prietenă a fiicei ei se păstrează cu greu, iar aici intervin limitele.

Alexandra Tudor a vorbit despre sacrificiile unui părinte

O fire extrem de deschisă, Alexandra i-a spus Mirelei Vaida că a fost nevoită să facă o mulțime de sacrificii pentru a avea o relație sănătoasă cu fiica sa. Conștientă de faptul că în viață nu le poți avea pe toate, prezentatoarea TV a spus că a renunțat la ieșirile cu prietenii pentru a sta în compania fiicei sale.

Din fericire pentru Alexandra, job-ul îi permite să fie alături de micuța sa în fiecare seara. Acest lucru a ajutat-o enorm în construirea relației cu Sonia. Prezentatoarea TV spune că i se pare important să stea acum în compania micuței sale, decât să meargă la un restaurant și să consume un cocktail, de exemplu. Ea crede că va veni timpul și pentru asta, când micuța va mai crește și o să fie independentă.

Ea are acum cea mai mare nevoie de noi. E important ca lumea să știe lucrul acesta. Cea mai mare investiție pe care o poți face este în copilul tău. De multe ori uităm lucrul acesta.

– Alexandra Tudor

Reclamă

O altă mamă dedicată și răbdătoare este Mihaela Călin.

Cum își crește prezentatoarea TV fiica

Deși Alexandra a spus că sarcina a venit pe neașteptate, dar a primit-o cu o mare bucurie, nu s-a simțit deloc bine pe tot parcursul perioadei în care a fost gravidă. Lucrurile s-au compensat după ce Sonia a venit pe lume. A fost un copil sănătos, fericit, care nu a avut nicio problemă.

Reclamă

Echilibrul există și în momentul de față în relația dintre Alexandra și micuța Sonia. Extremele nu sunt pe placul prezentatoarei TV. Sonia are voie să mănânce orice, să se joace cu ce vrea și să facă orice îi place, dar cu limitele de rigoare.

Sonia, până să meargă la grădiniță, până la trei ani nu a mâncat niciodată carne din comerț. Dacă nu aveam, nu făceam. Era foarte simplu.

– Alexandra Tudor

Cu această ocazie, Alexandra a mărturisit că una dintre pasiunile ei este gătitul. De aceea, Sonia apreciază mai mult mâncarea făcută în casă. Nu-i place să consume junk-food sau alte preparate din restaurante.

Un alt lucru important de care Alexandra ține cont în creșterea fetiței sale este legat de excepții. Aceasta a spus că nu este o mamă foarte strictă atunci când vine vorba despre rutina copilului. Deși este adepta unui program bine stabilit, acesta spune că micile excepții îl ajută pe copil să experimenteze și alte rutine. E un lucru care mai târziu îl va ajuta și în privința flexibilității în gândire.

Emisiunea online DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida se poate urmări online în AntenaPLAY.

Alexandra Tudor despre școlile private vs. cele de de stat

În ceea ce privește educația fiicei sale, Alexandra Tudor a mărturisit că până acum a ales ca Sonia să meargă la o grădiniță privată pentru că și-a permis din punct de vedere financiar.

Nu a făcut o alegere între sistemul de învățământ privat și cel de stat. Alexandra este de părere că un copil care își dorește să învețe, o poate face oriunde.

Pe de altă parte, prezentatoarea TV a punctat că părinții nu trebuie să lase toată educația unui copil în grija educatoarelor sau a învățătoarelor. E foarte important ca un copil să fie ghidat și de părinți, acasă. Doar asa lucrurile vor merge în direcția cea bună.

Este foarte importantă diversitatea. Sonia se joacă cu orice fel de copil, nu contează. Nu contează ce face mama sau tatăl copilului respectiv sau câți bani are. Și cu fiecare în parte trebuie să găsească un mod de relaționare, de comunicare.

– Alexandra Tudor

De când a devenit mamă, Alexandra recunoaște că este mult mai emotivă atunci când vine vorba despre copii. Nașterea Soniei a „umanizat-o” și a făcut-o să mai renunțe un pic la pragmatism.

Pentru femeile care își doresc să devină mame, Alexandra Tudor are un sfat important. Ea mărturisește că nu există experiență mai frumoasă decât viața cu un copil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×