Reclamă

Alexandra Tudor a vorbit despre sacrificiile unui părinte la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Cea mai mare investiție pe care o poți face e în copilul tău”

Alexandra Tudor aduce știrile sportive la Observator. Este o femeie frumoasă și o jurnalistă de excepție, a făcut gimnastică în copilărie, dar puțini sunt cei care știu că are o fiică superbă. Sonia are cinci ani și este cea mai mare realizare a mamei sale. Alexandra Tudor a vorbit despre sacrificiile unui părinte la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida. Te invităm să descoperi ce a spus în rândurile de mai jos.

Publicat: 2 februarie 2023, 15:16 / Actualizat: 3 februarie 2023, 8:35

Pe lângă toate realizările din domeniul profesional, cea mai mare împlinire a vedetei TV este fiica sa. Rolul de mamă i se potrivește de minune. Alexandra știe că în relația cu fiica ei trebuie să fie mereu un echilibru. Balanța dintre statutul de mamă și cel de prietenă a fiicei ei se păstrează cu greu, iar aici intervin limitele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Tudor a vorbit despre sacrificiile unui părinte

O fire extrem de deschisă, Alexandra i-a spus Mirelei Vaida că a fost nevoită să facă o mulțime de sacrificii pentru a avea o relație sănătoasă cu fiica sa. Conștientă de faptul că în viață nu le poți avea pe toate, prezentatoarea TV a spus că a renunțat la ieșirile cu prietenii pentru a sta în compania fiicei sale.

Din fericire pentru Alexandra, job-ul îi permite să fie alături de micuța sa în fiecare seara. Acest lucru a ajutat-o enorm în construirea relației cu Sonia. Prezentatoarea TV spune că i se pare important să stea acum în compania micuței sale, decât să meargă la un restaurant și să consume un cocktail, de exemplu. Ea crede că va veni timpul și pentru asta, când micuța va mai crește și o să fie independentă.

Ea are acum cea mai mare nevoie de noi. E important ca lumea să știe lucrul acesta. Cea mai mare investiție pe care o poți face este în copilul tău. De multe ori uităm lucrul acesta.

– Alexandra Tudor

Reclamă

O altă mamă dedicată și răbdătoare este Mihaela Călin.

Cum își crește prezentatoarea TV fiica

Deși Alexandra a spus că sarcina a venit pe neașteptate, dar a primit-o cu o mare bucurie, nu s-a simțit deloc bine pe tot parcursul perioadei în care a fost gravidă. Lucrurile s-au compensat după ce Sonia a venit pe lume. A fost un copil sănătos, fericit, care nu a avut nicio problemă.

Reclamă

Echilibrul există și în momentul de față în relația dintre Alexandra și micuța Sonia. Extremele nu sunt pe placul prezentatoarei TV. Sonia are voie să mănânce orice, să se joace cu ce vrea și să facă orice îi place, dar cu limitele de rigoare.

Sonia, până să meargă la grădiniță, până la trei ani nu a mâncat niciodată carne din comerț. Dacă nu aveam, nu făceam. Era foarte simplu.

– Alexandra Tudor

Cu această ocazie, Alexandra a mărturisit că una dintre pasiunile ei este gătitul. De aceea, Sonia apreciază mai mult mâncarea făcută în casă. Nu-i place să consume junk-food sau alte preparate din restaurante.

Un alt lucru important de care Alexandra ține cont în creșterea fetiței sale este legat de excepții. Aceasta a spus că nu este o mamă foarte strictă atunci când vine vorba despre rutina copilului. Deși este adepta unui program bine stabilit, acesta spune că micile excepții îl ajută pe copil să experimenteze și alte rutine. E un lucru care mai târziu îl va ajuta și în privința flexibilității în gândire.

Emisiunea online DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida se poate urmări online în AntenaPLAY.

Alexandra Tudor despre școlile private vs. cele de de stat

În ceea ce privește educația fiicei sale, Alexandra Tudor a mărturisit că până acum a ales ca Sonia să meargă la o grădiniță privată pentru că și-a permis din punct de vedere financiar.

Nu a făcut o alegere între sistemul de învățământ privat și cel de stat. Alexandra este de părere că un copil care își dorește să învețe, o poate face oriunde.

Pe de altă parte, prezentatoarea TV a punctat că părinții nu trebuie să lase toată educația unui copil în grija educatoarelor sau a învățătoarelor. E foarte important ca un copil să fie ghidat și de părinți, acasă. Doar asa lucrurile vor merge în direcția cea bună.

Este foarte importantă diversitatea. Sonia se joacă cu orice fel de copil, nu contează. Nu contează ce face mama sau tatăl copilului respectiv sau câți bani are. Și cu fiecare în parte trebuie să găsească un mod de relaționare, de comunicare.

– Alexandra Tudor

De când a devenit mamă, Alexandra recunoaște că este mult mai emotivă atunci când vine vorba despre copii. Nașterea Soniei a „umanizat-o” și a făcut-o să mai renunțe un pic la pragmatism.

Pentru femeile care își doresc să devină mame, Alexandra Tudor are un sfat important. Ea mărturisește că nu există experiență mai frumoasă decât viața cu un copil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×