Reclamă

Mihaela Călin a povestit despre provocările rolului de mamă la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida. Cum reușește să se împartă între viața de familie și carieră

Mihaela Călin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri de la noi din țară. Aceasta le aduce telespectatorilor cele mai importante informații în cadrul jurnalului de știri Observator, iar în același timp are o familie uimitoare. Atunci când nu se află în fața camerelor de filmat, Mihaela este o mamă extraordinară. Îți propunem să o cunoști mai bine într-un nou episod din seria De Părinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida. Mihaela Călin a povestit despre provocările rolului de mamă.

Publicat: 29 decembrie 2022, 17:09 / Actualizat: 30 decembrie 2022, 9:16

Mihaela Călin este un om de televiziune, cu o carieră de succes în spate. Însă de când a devenit mamă, prioritățile sale în viață s-au schimbat. Cu o energie molipsitoare, aceasta a purtat o discuție sinceră cu Mirela Vaida. Cele două au dezbătut subiecte privind provocările pe care le-a întâmpinat la venirea pe lume a fiului său, Petru. Hai să aflăm și noi cum a gestionat situația din familie după ce a devenit mamă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Călin a povestit despre provocările rolului de mamă

Mihaela Călin face parte din jurnaliștii ”școlii vechi”, după cum a spus chiar Mirela Vaida. Prezentatoarea TV are în spate o experiență vastă și este omul care oferă cele mai importante jurnale de știri pentru echipa Observator.

Întreaga sa viață a muncit pentru ceea ce și-a dorit, iar jurnalismul a fost întotdeauna prima sa dragoste. Dacă vrei să afli mai multe despre cariera Mihaelei, atunci te invităm să o urmărești și într-un interviu din seria echipei CaTine.ro.

Mihaela are împreună cu soțul său un copil. Ea a rămas însărcinată la scurt timp după ce s-a căsătorit, iar copilul a reprezentat pentru ea o mare schimbare. Deși și-a dorit foarte mult să devină mamă, Mihaela s-a temut că nu va fi pregătită să fie mama unui băiețel.

Lucrurile s-au schimbat complet atunci când a venit pe lume micuțul Petru. Mihaela a povestit că fiul său începe să poarte discuții cât mai ample cu mama sa privind activitățile pe care vrea să le facă.

Reclamă

Petru are deja o personalitate puternică, după cum ne dezvăluie chiar mama sa. Mihaela a devenit mamă la vârsta de 35 de ani și simte că momentul a fost unul perfect pentru ea și soțul său,  

Când ești mamă de băiețel ai alte pasiuni. Înveți să te descurci cu tot ceea ce ai. Îmi place foarte mult să fiu mamă de băiat. Acum suntem în perioada în care încep negocierile. Eu sunt foarte fericită că îl am pe Petru alături. Eu am rămas însărcinată la 35 de ani și mi-am dorit foarte mult un copil chiar dacă s-a întâmplat destul de repede după nuntă.

– Mihaela Călin

Emisiunea online DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida se poate urmări online în AntenaPLAY.

Reclamă

Cum s-a schimbat viața Mihaelei după ce a devenit mamă

Micuțul Petru o împlinește pe prezentatoarea TV, iar aceasta este mai fericită ca niciodată alături de familia pe care și-a construit-o.

Mihaela spune că visa să devină mamă, însă au fost momente când nu s-a simțit pregătită pentru a face acest pas. Cariera a fost mereu pe primul plan pentru prezentatoarea TV.

Indiferent de urgențele care apăreau la locul de muncă, aceasta făcea tot posibilul să se prezinte la birou pentru a remedia situațiile. Însă lucrurile s-au schimbat complet după ce Mihaela a devenit mamă.

Aceasta și-a restabilit rapid prioritățile în viață și a schimbat complet modul de abordare al lucrurilor.

În prima parte a perioadei în care a devenit mamă, Mihaela Călin a ales să lucreze la program scurt pentru a putea rămâne la fel de implicată în viața copilului său. Cel care i-a fost un real sprijin în această perioadă a fost soțul său. Daniel Sava este cel care o protejează și o iubește necondiționat pe soția sa.

Relația dintre tată și copil o stabilește tatăl și copilul, noi nu trebuie să ne băgăm. Cum sunt eu lângă copil, așa e tatăl lângă copil. Avem o relație puternică pentru că el și-a dorit asta și pentru că este un bărbat care și-a dorit și îi place să fie tată. Am atât de multă încredere în Daniel, încât dacă cel mic e bolnav, știu că pot să-l las pe cel mic cu el pentru câteva ore să mă odihnesc atunci când sunt obosită.

– Mihaela Călin

Mihaela Călin, între viața profesională și cea de mamă

Mihaela Călin s-a dedicat întotdeauna pasiunilor sale. Aceasta s-a întors destul de repede la pupitrul știrilor după ce a născut. Însă nu ar fi reușit acest lucru, după cum spune chiar ea, dacă nu s-ar fi bucurat de sprijinul familiei.

După ce a devenit mamă, părinții săi au ales să se mute în București pentru a fi mai aproape de nepoțelul lor. Mihaela ne-a povestit cum în primele luni de viață ale copilului său, mama sa a fost cea care a ajutat-o să înțeleagă cât mai bine nevoile celui mic.

Totodată, mama Mihaelei s-a mutat timp de cinci zile pe săptămână în casa fiicei sale pentru a sta cu micuțul Petreu. Timp de câteva luni, mama prezentatoarei TV a făcut naveta între casa fiicei sale și apartamentul în care stătea alături de soțul său.

Mihaela a înțeles că părinții săi au la rândul lor o viață proprie, dar s-a bucurat de tot ajutorul pe care l-a primit de la mama și tatăl său.

Condiția venirii părinților mei la noi a fost ca aceștia să-și păstreze obiceiurile și tabieturile. De aceea, părinții mei au locuit într-un apartament în București, nu în casă cu noi. Soțul meu stătea cu soacra cinci zile. Mama venea la noi în perioada în care era mititel, cam opt luni. După ce Petru s-a făcut mai mare, am făcut invers, îl duceam pe el la bunici. A fost mai bine așa, pentru că a reușit să se atașeze și de bunicul lui.

– Mihaela Călin

Ajutorul bunicilor este foarte important, în special la început de drum. Soțul său a acceptat ușor venirea soacrei sale în casă și s-a bucurat de prezența acesteia în viața lui Petru.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Mihaela Călin într-o rochie albă lungă în timp ce pozează pentru seria DePărinți.ro
Mihaela Călin este în prezent mama a unui băiețel extraordinar / DePărinți.ro

Principiile după care Mihaela Călin își crește fiul

Mihaela s-a temut că nu o să fie o mamă potrivită pentru un băiețel. Mihaela a învățat că orice femeie se naște să fie pregătită să fie mamă, indiferent de sexul copilului. Aceasta a descoperit că are pasiuni noi și a învățat să se adapteze la nevoile fiului său.

Există și câteva principii sănătoase după care se ghidează atunci când vine vorba de creșterea copilului. În primul rând, aceasta pune foarte mult accent pe dezvoltarea armonioasă. Când vine vorba de împărțirea sarcinilor cu soțul său, Mihaela spune că ea și Daniel se completează unul pe celălalt.

Cei doi nu se epuizează reciproc, ci fac cu rândul atunci când este nevoie ca unul dintre ei să se odihnească.

Mihaela este foarte atentă și când vine vorba de lucrurile pe care i le achiziționează fiului său. Prezentatoarea TV nu se consideră a fi o mamă cheltuitoare. Aceasta nu cumpără lucruri în exces pentru Petru și încearcă să nu-i cumpere jucării prea multe.

Noi nu prea ne-am luat copilul la cumpărături. A fost și pandemia și nu am vrut să-l expunem. În plus, Petru e destul de mic să înțeleagă de ce cumpărături are nevoie. Însă sunt sigură că o să ajungem și la faza în care singur vrea de toate. Eu sunt foarte atentă cu lucrurile pe care i le cumpăr. Încerc să iau doar ce are nevoie. Când era bebeluș am căzut în capcana asta de a cumpăra totul, dar sunt multe lucruri de care chiar nu are nevoie.

– Mihaela Călin

Mihaela își dorește să-l crească pe Petru în așa fel încât să aprecieze lucrurile din jurul său. Vedeta nu vrea să-l învețe să dețină foarte multe lucruri de care nu are nevoie. Mihaela spune că ea nu face cumpărături excesive deoarece lucrurile fizice o obosesc, iar timpul consumat la cumpărături poate fi folosit în alt fel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×