Reclamă

Mihaela Călin este deja CaMama. Prezentatoarea TV și-a amintit cu drag despre femeia care i-a dat viață în cea mai nouă campanie CaTine.ro

Telespectatorii o știu pe Mihaela Călin de pe micul ecran. Prezentatoarea TV le aduce cele mai importante știri ale zilei la Observator, dar sunt puțini cei care o cunosc în rolul de fiică, de mamă sau de soție. Mihaela Călin este deja CaMama, lucru de care este extrem de mândră.

Publicat: 1 martie 2023, 18:26 / Actualizat: 2 martie 2023, 12:48

Pentru că martie este luna în care celebrăm mamele, sosirea primăverii și fericirea, Mihaela Călin a acceptat cu drag să dea startul celei mai noi campanii CaTine.ro, CaMama.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Călin este deja CaMama

Așa cum o știm, cu o energie molipsitoare, emotivă și empatică, stăpână pe situație și echilibrată, în cel mai nou proiect CaMama, Mihaela Călin ne-a dat voie să aflăm mai multe despre relația pe care o are cu mama sa. Aceasta din urmă i-a fost stâlp de-a lungul timpului, indiferent de situație.

– La ce anume ești deja CaMama?
– Cred că atunci când sunt mamă, sunt deja CaMama pentru că mi-am dorit să fiu așa. Adică mi-am dorit să aduc spre copilul meu grija pe care am simțit-o mereu de la mama mea, mai ales în perioada copilăriei. Atunci știi că indiferent ce s-ar întâmpla este mama acolo și totul se rezolvă. Încerc să-i dau acest sentiment de siguranță și copilului meu. Voluntar am încercat să fiu CaMama.

Sprijinul necondiționat al mamei a contat enorm

Mihaela Călin a apreciat mereu la mama sa că i-a fost tot timpul sprijin, necondiționat. Chiar dacă nu a fost de acord cu ceea ce urma să facă, îi dădea voie să experimenteze. Puterea emoțională și sufletească a mamei sale a fost mereu un etalon pentru Mihaela Călin, mai ales acum de când este și ea în rolul de mamă.

Reclamă

– La ce ți-ai dori să fii CaMama?
– Mi-aș dori să am puterea pentru că până la urmă despre asta este vorba. Despre o resursă emoțională foarte importantă. Să am puterea să-l sprijin și să-l iubesc și să-l susțin chiar și atunci când nu-l înțeleg. Eu am trăit cu mama mea astfel de momente. Mi-a zis că nu înțelege sau că nu e de acord cu mine, dar a fost mereu acolo.

Mihaela Călin a mărturisit că susținerea mamei sale a fost și în ceea ce privește cariera, dar și în viața personală. Chiar dacă timpul demonstra că greșește, prezentatoarea TV a avut mereu siguranța că mama sa îi este alături.

– Ce mâncare îi iese cel mai bine mamei tale?
– Mama mea este șefa sarmalelor. Suntem români, găsim să mâncăm sarmale peste tot, dar eu mănânc sarmale doar de la mama mea. Ale ei mi se par cele mai bune.

Reclamă

Cum a evoluat relația dintre Mihaela Călin și mama sa pe parcursul anilor

Deși în copilărie a fost marcată de expresia „să fii cuminte”, vorbă venită din partea mamei sale, Mihaela Călin o apreciază acum foarte mult. Prezentatoarea TV a mărturisit că această alăturare de cuvinte a avut un impact foarte mare în viața sa. Niciodată nu a știut la ce se referă de fapt.

Îmi lansa de fiecare dată provocarea dacă sunt sau nu cuminte când fac ceva.

– Mihaela Călin

Deși acum are propria familie și toată atenția sa este concentrată pe băiețelul ei, Mihaela Călin recunoaște că are o relație specială cu mama sa. Aceasta spune că nu lasă niciodată supărările dintre ele să rămână nerezolvate.

Mama este aerul meu, este sprijinul meu și o iubesc de nu mai pot.

– Mihaela Călin

Cu acest mesaj și-a încheiat Mihaela Călin interviul din campania CaMama, cuvinte simple, dar care transmit o mulțime de emoții. Mai presus de toate, mamele sunt cele care trebuie celebrate în fiecare secundă a vieții, datorită celui mai important rol din viața lor, cel de mamă pentru copiii lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×