Reclamă

Mihaela Călin este deja CaMama. Prezentatoarea TV și-a amintit cu drag despre femeia care i-a dat viață în cea mai nouă campanie CaTine.ro

Telespectatorii o știu pe Mihaela Călin de pe micul ecran. Prezentatoarea TV le aduce cele mai importante știri ale zilei la Observator, dar sunt puțini cei care o cunosc în rolul de fiică, de mamă sau de soție. Mihaela Călin este deja CaMama, lucru de care este extrem de mândră.

Publicat: 1 martie 2023, 18:26 / Actualizat: 2 martie 2023, 12:48

Pentru că martie este luna în care celebrăm mamele, sosirea primăverii și fericirea, Mihaela Călin a acceptat cu drag să dea startul celei mai noi campanii CaTine.ro, CaMama.

Mihaela Călin este deja CaMama

Așa cum o știm, cu o energie molipsitoare, emotivă și empatică, stăpână pe situație și echilibrată, în cel mai nou proiect CaMama, Mihaela Călin ne-a dat voie să aflăm mai multe despre relația pe care o are cu mama sa. Aceasta din urmă i-a fost stâlp de-a lungul timpului, indiferent de situație.

– La ce anume ești deja CaMama?
– Cred că atunci când sunt mamă, sunt deja CaMama pentru că mi-am dorit să fiu așa. Adică mi-am dorit să aduc spre copilul meu grija pe care am simțit-o mereu de la mama mea, mai ales în perioada copilăriei. Atunci știi că indiferent ce s-ar întâmpla este mama acolo și totul se rezolvă. Încerc să-i dau acest sentiment de siguranță și copilului meu. Voluntar am încercat să fiu CaMama.

Sprijinul necondiționat al mamei a contat enorm

Mihaela Călin a apreciat mereu la mama sa că i-a fost tot timpul sprijin, necondiționat. Chiar dacă nu a fost de acord cu ceea ce urma să facă, îi dădea voie să experimenteze. Puterea emoțională și sufletească a mamei sale a fost mereu un etalon pentru Mihaela Călin, mai ales acum de când este și ea în rolul de mamă.

Reclamă

– La ce ți-ai dori să fii CaMama?
– Mi-aș dori să am puterea pentru că până la urmă despre asta este vorba. Despre o resursă emoțională foarte importantă. Să am puterea să-l sprijin și să-l iubesc și să-l susțin chiar și atunci când nu-l înțeleg. Eu am trăit cu mama mea astfel de momente. Mi-a zis că nu înțelege sau că nu e de acord cu mine, dar a fost mereu acolo.

Mihaela Călin a mărturisit că susținerea mamei sale a fost și în ceea ce privește cariera, dar și în viața personală. Chiar dacă timpul demonstra că greșește, prezentatoarea TV a avut mereu siguranța că mama sa îi este alături.

– Ce mâncare îi iese cel mai bine mamei tale?
– Mama mea este șefa sarmalelor. Suntem români, găsim să mâncăm sarmale peste tot, dar eu mănânc sarmale doar de la mama mea. Ale ei mi se par cele mai bune.

Reclamă

Cum a evoluat relația dintre Mihaela Călin și mama sa pe parcursul anilor

Deși în copilărie a fost marcată de expresia „să fii cuminte”, vorbă venită din partea mamei sale, Mihaela Călin o apreciază acum foarte mult. Prezentatoarea TV a mărturisit că această alăturare de cuvinte a avut un impact foarte mare în viața sa. Niciodată nu a știut la ce se referă de fapt.

Îmi lansa de fiecare dată provocarea dacă sunt sau nu cuminte când fac ceva.

– Mihaela Călin

Deși acum are propria familie și toată atenția sa este concentrată pe băiețelul ei, Mihaela Călin recunoaște că are o relație specială cu mama sa. Aceasta spune că nu lasă niciodată supărările dintre ele să rămână nerezolvate.

Mama este aerul meu, este sprijinul meu și o iubesc de nu mai pot.

– Mihaela Călin

Cu acest mesaj și-a încheiat Mihaela Călin interviul din campania CaMama, cuvinte simple, dar care transmit o mulțime de emoții. Mai presus de toate, mamele sunt cele care trebuie celebrate în fiecare secundă a vieții, datorită celui mai important rol din viața lor, cel de mamă pentru copiii lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×