Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Ștefan Floroaica: „Există un rol potrivit pentru fiecare actor”

Ștefan Floroaica este protagonistul serialului Lia – Soția soțului meu. Producția este difuzată de Antena 1 și este disponibilă exclusiv online, în episoade integrale, în AntenaPLAY. Actorul a fost invitatul nostru și ne-a oferit mai multe detalii din culisele serialului. De altfel, acesta ne-a povestit și despre viața sa personală, dar și despre experiența pe care a avut-o la început de drum pe platourile de filmare. Te invităm să-l cunoști mai bine în cadrul unui interviu CaTine La Masculin cu Ștefan Floroaica.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 februarie 2023, 16:37 / Actualizat: 14 martie 2023, 11:09

Ștefan Floroaica pune suflet în tot ceea ce face, iar acest lucru se observă cu fiecare apariție pe care o are. Actorul este un bărbat responsabil, care face tot ceea ce-i stă în putere pentru a le oferi fanilor săi cele mai bune interpretări. Ștefan joacă rolul lui Petru Vornicu în cadrul serialului Lia – Soția soțului meu, iar această experiență l-a ajutat să se cunoască mai bine din punct de vedere personal și profesional.

Interviu CaTine La Masculin cu Ștefan Floroaica

Ștefan este foarte implicat în cariera lui. Actorul ne-a dezvăluit mai multe detalii și despre viața personală. Acesta ne-a povestit cum a arătat viața sa înainte de a-și începe cariera de actor.

–        Ce ar spune Ștefan de la început de carieră despre Ștefan din prezent?
–        Eu sunt la început de carieră, încă n-am ajuns în punctul în care îmi doresc. I-aș spune lui Ștefan de la orice vârstă că ce face e bine. L-aș încuraja. N-aș schimba nimic din ce s-a întâmplat în viața mea.

–        Dacă ți-ar cere cineva la început de drum un sfat, care ar fi acela?
–        Eu nu consider că trebuie să cauți varianta ușoară. E important să te bagi într-un mindset, astfel încât să rezolvi orice problemă. Tu o să întâlnești mereu probleme, tu va trebui doar să le rezolvi. Dacă accepți că e o normalitate să existe probleme, atunci ele nu mai sunt probleme, ci niște piese de puzzle.

–         Ce meserie ai avea în prezent dacă nu ar fi actoria sau sportul?
–        Nu știu dacă aș avea o meserie anume. Cred că aș găsi o modalitate de a avea niște venituri, iar în rest mi-aș urma un alt hobby. De jiu-jitsu m-am apucat ca hobby.

Reclamă

–        Pentru ce i-ai mulțumi mamei tale?
–        Pentru tot. Sunt foarte recunoscător că părinții m-au crescut cu iubire multă și cu un sistem de valori extraordinar. Sunt oameni minunați. Cred că au făcut o treabă foarte bună.

Ce spune Ștefan Floroaica despre rolul din serialul Lia – Soția soțului meu

Experiența de pe platourile de filmare a fost una valoroasă pentru el. Petru Vornicu îl ajută pe Ștefan să evolueze constant din punct de vedere profesional. Te invităm să afli mai multe și despre experiența actriței Ana Bodea de pe platourile de filmare. Vezi ce spune într-un interviu din seria CaTine.

Reclamă

–        Poți să-mi spui un moment dificil de care te-ai lovit jucându-l pe Petru Vornicu?
–        Viața lui Petru este una foarte complexă, din punct de vedere emoțional. El trece prin niște lucruri foarte greu de dus. El încearcă să-și protejeze prima nevastă, dar trăiește o iubire adevărată alături de Lia. El încearcă să-i împace pe toți. El trebuie să facă o alegere concretă. E greu să joc faptul că este atât de indecis.

–        Cât de mult de regăsești în personaj?
–        Mă regăsesc în Petru destul de mult uneori. Preiau și eu din energia lui, el este mult mai bogat ca mine. La bază suntem oameni buni amândoi și iubim cu patos. Ne plac chestii similare, avem o pasiune comună. Eu chiar am lucrat într-un garaj când eram tânăr. Am avut amândoi parte de dificultăți în viață.

–        Ți-a fost vreodată greu să ieși din pielea personajului?
–        Nu mi s-a întâmplat. Eu descopăr actoria prin Petru. Exersez foarte mult prin acest personaj și prin acest proiect. Deja simt că am uneltele mele personale și abia aștept să găsesc și altele. Eu trăiesc cu el.

–        Care este relația dintre tine și Lia în spatele camerelor de filmat?
–        Te referi la Ana și Ștefan? Cu cât proiectul avansează, cu atât avansăm și noi în a ne apropia. Ne cunoaștem din ce în ce mai bine. Se crează inevitabil o apropiere de genul acesta.

–        Ce emoții te încearcă atunci când te uiți la episoadele din serialu Lia – Soția soțului meu?
–        Mi-e foarte greu. În prima seară am văzut atât de multe greșeli. Nu mi-a plăcut de mine pentru că sunt un perfecționist. Am trecut totuși de partea emoțională și am început să văd totul rațional. Să înțeleg mai bine unde am lucrat, a devenit totul foarte constructiv.

Detalii mai puțin cunoscute despre Ștefan Floroaica

Actoria joacă un rol important în viața lui Ștefan. Totuși, acesta are o mulțime de pasiuni. Una dintre ele este legată de sport. Actorul ne-a dezvăluit detalii despre experiențele sale personale. Află și tu mai multe și vezi ce răspunsuri ne-a dat în timpul interviului CaTine La Masculin cu Ștefan Floroaica.

–        Pe ce plan se situează azi sportul în viața ta?
–        Sportul o să fie mereu parte din mine și nu o să ocupe niciodată un loc anume, o să fie mereu prezent. El ocupă acum locul de relaxare.

–        Cum a fost băiețelul Ștefan în copilărie?
–        Când eram mic eram un copil blond cu părul lung. Arătam mai mult a fetiță, decât a băiat. Eram un copil foarte cuminte, plictisitor de cuminte. La 15 ani, am devenit campion național la skandenberg în doar 5 luni.

–        Îți amintești cum ai cheltuit primii bani câștigați?
–        Mă duceam la liceu și în drum era un second hand. Eu m-am îmbrăcat toată viața mea de la second hand, pentru că acestea erau posibilitățile. Am intrat acolo și am cumpărat un costum gri și l-am dus acasă. Am încărcat un anunț pe un site de comercializare și l-am pus la 150 de lei. Am considerat că sunt puțin incorect pentru că l-am cumpărat cu 5 lei, dar l-am pus totuși. A doua zi m-a sunat un avocat din București și a zis că vrea costumul. Era foarte curios de ce l-am pus atât de ieftin. I-am zis că am primit costumul de la fratele meu din Italia și îmi vine prea mare. Am mințit, evident. Am fost la poștă, am trimis coletul, iar o săptămână mai târziu am primit un bilețel pe care scria ramburs. A fost un moment foarte important pentru mine. 

Deși a înfruntat multe greutăți pe parcursul carierei sale, Ștefan Floroaica nu a renunțat la visul său. Actoria îl împlunește, iar acest lcuru l-am remarcat și noi pe tot parcursul interviului. Ne-am bucurat să-l avem ca invitat și să-l descoperim pe Ștefan dincolo de camerele de filmat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×