Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Cătălin Cazacu: „Sunt un dezastru și un haos controlat”

Cătălin Cazacu este unul dintre sportivii de renume din motociclism. Pasionat, el a dus pasiunea pentru acest sport la un nivel atât de mare, încât recunoaște că nu se vede făcând altceva în această viață. Și pentru că în ultimul timp l-am văzut și în calitate de prezentator TV, săptămâna aceasta îți oferim un Interviu CaTine La Masculin cu Cătălin Cazacu.

Publicat: 3 octombrie 2022, 13:37 / Actualizat: 4 octombrie 2022, 9:49
Cătălin Cazacu, pe un fotoliu, în tricou și pantaloni scurți, la CaTine.ro
Pentru că la televizor este un bărbat foarte activ, implicat și dedicat muncii sale, pe circuit luptă întotdeauna pentru locul 1, Cătălin Cazacu face orice cu pasiune / CaTine.ro

Din dorința de a-l descoperi mai bine, întrebările pe care i le-am adresat au fost destul de diverse. Am încercat să-l descoperim pe sportiv încă de la primii pași pe care i-a făcut în motociclism și până în acest moment al vieții sale. Motociclism, televiziune, dragoste pentru bărci și viață personală, toate aceste subiecte au fost dezbătute cu zâmbetul pe buze de Cătălin Cazacu.

Interviu CaTine La Masculin cu Cătălin Cazacu

Pentru că la televizor este un bărbat foarte activ, implicat și dedicat muncii sale, pe circuit luptă întotdeauna pentru locul 1, Cătălin Cazacu face orice cu pasiune. De la el am aflat că programul încărcat este și a fost mereu pe placul lui, iar o viață calmă nu l-ar împlini deloc.

Spune-ne cum te-ai descrie în trei cuvinte, altfel decât te percep oamenii de acasă.
– Copil. Copilăros. Imatur. Aș mai pune și un gram de nebunie și autoironie, ca să fie cinci, căci la trei nu mă puteam limita.

– Ce crezi că te definește în cel mai real mod?
– Sunt corect. Sunt fidel. Nu am foarte multe calități, dar sunt fidel.

– Ești un bun ascultător?
– Am ADHD și-mi pierd atenția între 3 și 5 secunde. Deci dacă nu mi-ai captat atenția în intervalul ăsta, plec atât de departe. Uneori se vede în privirea mea că nu mai sunt aici, alteori încerc să maschez faptul că am schimbat canalul, însă asta încerc să repar la mine. Din păcate, ăsta sunt.

Reclamă

– Ce dezaprobi cel mai mult la tine?
– Sunt un dezastru și un haos controlat, în dezordinea mea eu știu unde este fiecare lucru, doar că, făcând atât de multe lucruri, e normal să uit și mi-aș dori foarte tare să pot rezolva chestia asta, să nu mai uit lucrurile.

Cum este Cătălin Cazacu în rolul de tată

Cătălin Cazacu a fost mereu rezervat în ceea ce privește viața sa personală. Cu toate acestea, nu a ascuns niciodată că are un fiu, pe care îl iubește enorm. Sportivul spune că Andrei, băiatul său, îl vede ca pe un model și că este în perioada în care îl copiază foarte mult.

Reclamă

– Ai un băiat. Cum ți-ar plăcea să fii văzut de băiatul tău și cum crezi că ești văzut ?
– Am un mod de parenting poate mai diferit, poate și din cauza faptului că el nu locuiește cu mine, ci acolo unde este mai bine pentru el să locuiască, este la școală și stă lângă cine îi poate oferi atenție, respectiv bunicii lui. Timpul pe care îl avem împreună este folosit în mod constructiv. S-a apucat de sport, îmi calcă pe urme, nu pentru că mi-am dorit eu, ci pentru că și-a dorit el. L-am dus la concurs și i-am spus că dacă nu câștigă locul 1, nu va merge mai departe.

– Care este cel mai de preț sfat pe care I l-ai dat sau nu I-ai dat încă băiatului tău?
– Cred că cel mai bun sfat pe care i l-am dat a fost acela că doar locul 1 contează și că trebuie să fii bun în ceea ce faci, indiferent de meserie. Dacă mâine se apucă de tăiat lemne, să fie cel mai bun tăietor de lemne. Deci, orice lucru trebuie să fie făcut bine, altfel nu trebuie făcut.

Și pentru că am avut o serie interesantă e interviuri la CaTine.ro, găsești aici mai multe celebrități care au scăpat de secrete în fața camerei.

Cum a fost copilăria lui Cătălin Cazacu

– Ce voiai sa te faci cand “ai sa fii mare”?
– Bogat! Nu mi-a ieșit nicicum, eu încă încerc. Am avut foarte multe momente, am vrut să fiu cântăreț, dar nu m-a ajutat vocea. Și acum îmi doresc enorm dar nu mă ajută vocea, că dacă m-ar ajuta, aș târî o boxă după mine și aș cânta toată ziua. Nici cu dansul nu prea-mi iese, deci pică și asta. Mi-am dorit să fac sport, am făcut, mi-am dorit să duc motociclismul românesc în afara țării, să demonstrez, am demonstrat.

– Cum era Cătălin atunci cand era mic și cum este Cătălin Cazacu azi, ca om dar și ca bărbat?
– Nu e o diferență foarte mare. Am rămas la 21 de ani, nu-mi dau seama cum au trecut anii aștia, pentru că eu, mintal, mă simt ca la 21 de ani. Îmi cumpăr în continuare jucării.

– Cum a fost copilăria ta?
– Copilăria mea a fost ca pe vechi, dar într-adevăr, copilăria mea a fost ca pe vechi pentru că am început sportul foarte tânăr. La șapte ani aveam un antrenor, munceam, că așa era pe vremea aia, trebuia să ne reparăm motocicletele și nu prea am avut parte de copilăria aia răsfățată. Dar a plătit, ulterior, toată chestia asta pentru că am învățat, am avut o meserie.

– Mai ții minte ce ți-ai luat din primii bani câștigați?
– Da, o mobră. Prima mea mobră mi-a fost cumpărată de către mama mea. Se pare că ea a pus paie pe foc la ceea ce urma să mi se întâmple în viață.

– Pentru ce i-ai mulțumi mamei tale?
– Pentru că m-a lăsat să fiu independent. De obicei, orice mamă încearcă să-și protejeze copilul. Ai mei, nu doar că nu m-au protejat, m-au lăsat să mă lovesc de lucruri ca să învăț mai multe și asta m-a ajutat enorm.

Urmărește mai jos și varianta video de la Interviu CaTine La Masculin cu Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu dă din casă despre relația cu Ramona Olaru

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de ceva timp. Cei doi se cunoșteau de ani buni, dar erau doar prieteni. La un moment dat însă, relația dintre ei a trecut la nivelul următor și acum s-au și logodit. Cătălin și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel superb, care a creat multe titluri în presa din România.

– Ai adăugat pasiunii tale, motociclismul, 2 pisici, un hamster și o viitoare soție superbă care te-a obișnuit să fii matinal. Cum te simți în noua ta viață?
– Puțin spus am adăugat, au venit la pachet. Dacă e cu numărătoare, am trei mâțe, pentru că toate au aceleași tabieturi. Pentru șoarec, Laurențiu, s-a făcut consiliu de familie. Eu am zis că nu ar trebui să se cumpere hamsterul, așa că s-a cumpărat, că, nah, cine ține cont de mine în familia mea?

– Ce apreciezi cel mai mult la o femeie, implicit la Ramona?
– Păi nu mai apreciez la alte femei, că apreciez la Ramona. E foarte greu de spus, Ramona mi-a fost prietenă și s-au aliniat astrele în cazul nostru. La fel ca și mine, Ramona este fidelă și corectă. Chiar dacă ne dăm în cap, ne dăm în cap pe lucruri corecte.

– Dacă ar fi să-i faci o declarație cuiva în acest moment, cui i-ai face-o și de ce?
– Păi i-aș face lui Laurențiu pentru că sigur trăiește cel mai puțin dintre toți. Pe Ramona o mai văd, mâțele le mai văd.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră stă pe un tron de culoare neagră
Horoscop
Luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic, iar luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022 este un semn că timp de o lună nativii vor fi mai retrași și dornici să...
2
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Meghan și Harry se sărută pe blatul din bucătărie
Divertisment
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. A apărut primul trailer pentru noua serie documentară despre viața Ducilor de Sussex
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. Documentarul despre Ducii de Sussex spune atât povestea de dragoste dintre cei doi, dar și retragerea lor din Familia Regală. Tensiunile care au urmat...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022. Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022 spune că Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Comunicarea va decurge fără niciun fel de probleme în relația de cuplu. Pe zona intimității...
PARTENERI
×