Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Cristi Iacob: „Trebuie să găsești bucuria în orice”

Săptămâna aceasta te invităm să descoperi un interviu CaTine la Masculin cu Cristi Iacob. Pe actor îl poți vedea în calitate de jurat al emisiunii Te cunosc de undeva!, acolo unde evaluează reprezentațiile vedetelor care se întrec pentru marele premiu. De data acesta, el a apărut în fața camerelor în calitate de invitat al echipei noastre și trebuie să recunoaștem că ne-a făcut o reală plăcere să stăm de vorbă cu el.

Publicat: 29 august 2022, 16:46 / Actualizat: 30 august 2022, 9:25
Cristi Iacob invitat la interviul CaTine.ro
Săptămâna aceasta te invităm să urmărești un interviu CaTine la Masculin cu Cristian Iacob. Pe actor îl poți vedea în calitate de jurat al emisiunii Te cunosc de undeva / CaTine.ro

Ne-am bucurat să-l avem alături pe platourile de filmare pe îndrăgitul actor. Carismatic și mereu glumeț, Cristi Iacob a adoptat rapid o postură serioasă la întrebările cu un substrat adânc. Te invităm să-l descoperi alături de noi într-un interviu care te va ține cu sufletul la gură până în ultimul moment.

Interviu CaTine La Masculin cu Cristi Iacob

Cristi Iacob este un actor dedicat, un soț iubitor și un jurat carismatic. Acesta are o poveste de viață plină de suișuri și coborâșuri, dar reușește să-și păstreze întotdeauna zâmbetul pe buze. De data acesta, ne-a povestit mai multe amănunte din viața sa personală și ne-am bucurat să aflăm mai multe despre copilăria sa, dar și despre modul în care a evoluat de-a lungul timpului. 

– Cum ești în această perioadă a vieții?
– Perioada asta e una foarte bună. E prolifică!

– Cum erai în copilărie și cum ai evoluat?
– Am avut o copilărie cam ciufulită, dar am avut o mamă grozavă, cu un talent pedagogic extraordinar. Am crescut cu greu într-o garsonieră, un copil sărac. Copiii nu prea percep sărăcia, dar am fost un copil foarte fericit. Am crescut pe malul Dunării, unde am și învățat să înot. Am păscut vacile undeva în Argeș. Mergeam să ne scăldăm. Am cunoscut toate ciupercile și plantele posibile. M-aș descurca în sălbăticie liniștit, n-aș muri de foame. Am învățat de mic să muncesc și mi-a plăcut mereu asta, sunt un workaholic. Copilul Cristișor a făcut vioară, care e foarte grea, e regina instrumentelor. Îmi plăcea să joc și poarta, să umblu, să trec Dunărea înot. Slavă Domnului că nu am talent la vioară. Asta ar fi necesitat foarte multă muncă. Am vrut să fiu medic, am fost olimpic la anatomie și am lucrat o vreme la morgă.

– Cu ce îl hrănești pe copilul Cristi Iacob?
– Trebuie să găsești bucuria în orice. Din cauza asta suntem mai ticăloși decât ar trebui să fim, pentru că nu ne bucurăm de lucruri, preferăm să le umbrim cu propria noastră neputință de a le vedea frumoase. Noi nu ne bucurăm de lucruri, iar asta e numai vina noastră. Prin meseria pe care o fac încerc să aduc puțină bucurie.

Reclamă

Ce spune Cristi Iacob despre profesia sa

Nu este ușor să fii actor. Dăruirea de care actorul dă dovadă pe scenă demonstrează efortul perpetuu pe care l-a depus pentru el și pentru publicul său. Este nevoie de sacrificiu și dăruire pentru a putea înțelege pe deplin bucuria de a oferi un moment de fericire publicului care vine să te privească. Un alt actor dedicat meseriei sale este Mihai Călin. Te invităm să-l urmărești într-un interviu CaTine la Masculi.

– Este mai greu să joci un personaj sau să te ai pe tine, Cristi Iacob, în rolul principal?
– Oricum ești tu. Paradoxul despre actor, știi care e, a lui de Diderot. Eu, Cristi, nu pot fi Hamlet în 1470, în Helsingor, nu am cum fizic și biologic. Există starea de grație, în care 200 de oameni stabilesc că eu sunt Hamlet, în 1470, în Helsingor. E vorba de cât investești tu în mine, ca actor. Atunc,i eu sunt dator să dau totul și să dau toate laturile. Oamenii pot foarte multe lucruri. Trebuie să te folosești chiar și de neputințele tale. Noi trebuie să arătăm totul. Mi-am urât meseria când a murit mama mea. Am avut un gând care mi-a spus să fiu atent la ce trăiesc acum, pentru că de asta ai să te folosești pe scenă. Atunci mi-am urât meseria.

Reclamă

– Care a fost cel mai greu moment din viața ta?
– Au fost multe momente, cred că prima oară când am debutat a fost cel mai greu. Acolo îngropam un soi de copilărie, trebuia să fiu complet acolo și mi se părea că renunț la ceva. Au fost multe lucruri grele. Devenirea într-o ființă a fiecărui om, te bazezi pe durerile tale. Sigur, ce ții minte sunt bucuriile, dar în suferință te călești.

Urmărește mai jos un Interviu CaTine la Masculin cu Cristi Iacob!

Cristi Iacob, despre experiența de la Te cunosc de undeva!

Actorul se bucură de toată experiența de a fi jurat la emisiunea Te cunosc de undeva!. Deși postura în care se află nu este deloc una ușoară, el apreciază efortul depus de fiecare concurent. Cel de-al 17-lea sezon al emisiunii s-a încheiat cu echipa formată din Emi și Cuza în calitate de câștigători. Băieții de la Noaptea Târziu au obținut cel mai mare punctaj al serii. Cei doi concurenți au donat premiul de 15.000 de Euro unei cauze nobile și au plecat acasă cu trofeul emisiunii.

Sezonul 18 Te cunosc de unveva! e pe cale să înceapă! 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor din 10 septembrie, la Antena 1 și exclusiv online în AntenaPLAY.

– Ești jurat la Te cunosc de undeva!. Spune-ne un lucru care ți se pare greu și unul care ți se pare frumos.
– Sunt punctele de departajare, sigur asta e regula jocului, dar știu cât de multă muncă e în spate. N-aș concura. Ca actor ai nevoie de foarte multe repetiții înainte, nu pot în patru zile, că leșin. Mi-e foarte greu să-i departajez. Cel mai frumos lucru e concursul în sine. Autenticitatea nu poate fi jucată. Oamenii ăia sunt autentici.

– Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit când ai intrat la Te cunosc de undeva!?
– Am discutat despre personajele care suntem noi în juriu. Sfatul a fost să fiu sincer. Mă bazez pe ceea ce am, nu încerc să confecționez ceva.

Detalii mai puțin cunoscute despre Cristi Iacob

Chiar dacă nu a avut o copilărie ușoară, Cristi Iacob povestește cu zâmbetul pe buze despre ea. Actorul îi este recunoscător mamei sale pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru el. Totodată, vorbește deschis și cu emoție în glas despre soția sa, Gabriela Iacob. Actorul spune că soția îi este oglinda sufletului și nu numai. 

– Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
– Repezit, superficial, uneori fac și greșeli. Astea sunt doar cele negative. Calitățile pozitive se datorează celor care mă înconjoară. În clipa în care sunt înconjurat cu iubire, eu o dau înapoi.

– Cum te-a modelat viața pe care ai trăit-o în Galați?
– Un factor esențial a fost mama mea. M-a învățat să citesc, eu eram mai derbedeu.

– Ce din soția ta te face să fii tu?
– Ea este eu în cea mai bună formă. Ce mai bună formă a mea e ea. Ea e un cadou. Pentru un bărbat, cred că cel mai important lucru e femeia. Ea echilibrează, ea dă cuvântul la casă, suflet, trup. Mă acceptă. Nu există ceva mai frumos decât un bărbat și o femeie, ținându-se de mână și spre Soare.

Cuvintele lui Cristian Iacob denotă dragostea eternă pe care i-o poartă mamei sale, dar și iubirea puternică pe care o are față de soția sa. Actorul a fost vizibil emoționat în momentul în care ne-a răspuns la aceste întrebări, însă răspunsurile sale au reușit să transmită sentimentele sale sincere și pentru publicul de acasă.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
3
O femeie frumoasă care a cerut să primească una din principalele coafuri care te întineresc
Frumusețe
Coafuri care te întineresc. Ce trucuri folosesc specialiștii în frumusețe
Coafura pe care o alegi îți poate schimba imediat imaginea. Dacă nu ești atentă îți poți adăuga singură ani în plus. Totuși, dacă faci alegerea potrivită poți avea un aspect mai tineresc cu ajutorul...
4
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
5
Meghan Markle și Prințul Harry în timp ce se țin de mână în fața unui avion după ce au aterizat în Australia, în cadrul unei vizite oficiale din 2018
Divertisment
Ducii de Sussex au decis să plece din Montecito. Unde urmează să se mute familia Prințului Harry
Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte de o ședere prelungită în Europa. Aceștia au luat parte la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și au fost alături de membrii Familiei Regale în momentele...
PARTENERI
×