Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Raul Gheba: „De când am devenit tată, sunt mai atent și grijuliu cu timpul meu”

Invitatul nostru din această săptămână a pășit plin de entuziasm și energie pe platourile de filmare. Ne-am bucurat să-l vedem deschis și sincer în răspunsurile pe care ni le-a oferit. Raul Gheba ne-a povestit întâmplări din viața sa privată, dar ne-a vorbit și despre unele din cele mai importante momente din cariera sa. Te invităm să-l descoperi într-un interviu CaTine la Masculin cu Raul Gheba.

Publicat: 22 august 2022, 13:52 / Actualizat: 24 august 2022, 14:47

Raul Gheba a urcat de-a lungul timpului pe scena iUmor, dar și pe scena de la Stand-up Revolution. Glumele sale au cucerit publicul încă din primele momente, iar personalitatea sa este greu de uitat de către cei din jur. De data aceasta și-a luat din timp pentru a participa la o serie de întrebări amuzante, dar în același timp profunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine La Masculin cu Raul Gheba

Când vine vorba de viața sa privată, Raul este un om deschis, dar care păstrează o aura de  mister în jurul său. Există lucruri pe care puțini oameni le știu despre el, iar printre acestea se numără chiar și talentele sale ascunse. În ciuda faptului că este foarte cunoscut, Raul ne-a răspuns cu modestie la întrebări.

– Cum ești în această perioadă a vieții tale?
– Sunt într-o perioadă foarte creativă și mă simt foarte împlinit.

– Ce ai vrea să rămână în mintea oamenilor despre tine?
– Aș vrea să rămână că am încercat să-i fac pe oameni să râdă și din greșeală i-am făcut să și gândească.

– Spune-mi ceva despre tine, dar care nu este știut în presă.
– Am purtat rochii de mai multe ori în viața mea în spații publice. Nu știu cum s-a întâmplat. S-a întâmplat la o paradă pentru un festival de teatru, alteori doar îmi stătea bine.

Reclamă

– Există o amintire care te emoționează cel mai tare?
– Cred că atunci când mi-am luat copilul prima oară în brațe, acum aproape un an. L-am adus acasă după aproape o săptămână, din cauza pandemiei. A fost chimie instantă.

Ce spune Raul Gheba despre cariera sa

Dacă atunci când vine vorba de viața private lucrurile sunt învăluite în mister, în ceea ce privește cariera, Raul Gheba reușește cu ușurință să-i facă pe cei din jurul său să zâmbească. Acesta este pasionat de ceea ce face și se bucură să se afle pe scenă de fiecare data. Un alt comediant care își îndrăgește meseria și care se află în acest domeniu de mult timp este Costel Bojog. Te invităm să-l descoperi într-un interviu CaTine la Masculin, un interviu plin de umor.

Reclamă

– Cum ți-a schimbat viața iUmor?
– A fost drăguț. Oamenii mă știau, și-au amintit de mine, a fost foarte drăguț. 

– Cum ți-ai dat seama că vrei să faci această meserie?
– Meseria s-a întâmplat în ciuda eforturilor de a nu o face. Nu te gândești când ești tânăr că asta e o meserie. Cumva după zece ani plus încă mai fac asta. În ciuda opoziției mele s-a întâmplat să ajung aici și mi-a plăcut prea mult ca să mă las. 

– Ai avut întâmplări ciudate cu publicul?
– Oh, nenumărate! A fost ceva ciudat și prost din partea mea. Am stricat toată atmosfera. Am mai avut situații în care mi se cerea biletul foarte des, în care oamenii mă confundă cu un chelner.

– Ce a fost cel mai greu la primul spectacol?
– Cel mai greu a fost să îndur umilința că nu sunt așa amuzant pe cât credeam.

Raul Gheba, despre femeile din viața sa

Raul își iubește familia și o prioritizează în orice situație. De când a devenit tata a învățat că timpul lui este mult mai prețios. Acesta îi este alături soției sale și îi mulțumește pentru faptul că l-a transformat într-un bărbat adevărat.

– Care e cel mai romantic gest pe care l-ai făcut față de soția ta?
– Mi-a povestit ieri o chestie. Nu e un mare gest. Avea un colier cu un pandantiv și nu avea nicio poza. Am luat o poză și am desenat un autoportret și i-am zis să rămână acolo, în inima ei. 

– Care e definiția unei femei puternice?
– O femeie puternică este cea care nu doar îndură, ci face lucrurile să se schimbe atunci când îndură. Multe femei duc multe greutăți din cauza felului în care e societatea noastră. Femeile cu adevărat puternice sunt cele care dau voce lucrurilor grele și încearcă să le schimbe. 

– Pentru ce i-ai mulțumi mamei tale?
– Pentru că m-am împins să fiu mai mult decât au fost ei. M-au împins să depășesc condiția familiei noastre. 

Urmărește mai jos un Interviu CaTine la Masculin cu Raul Gheba!

Detalii mai puțin cunoscute despre Raul Gheba

Există multe detalii pe care oamenii nu le cunosc despre Raul Gheba. Invitatul nostru ne-a dezvăluit câteva secrete amuzante și ne-a vorbit despre cum se comportă în situațiile dificile. Deși mulți l-au întâlnit pe scenele de la iUmor, Stand-up Revolution sau scenele de la spectacolele private, puțini sunt cei care pot spune că îl cunosc pe Raul în spatele scenei. Deschis față de publicul său și mereu cu zâmbetul pe buze, Raul are o poveste pe care puțini o cunosc cu adevărat.

– Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
– Puțin ciudat, anxios câteodată și creativ. 

– Ce voiai să fii când erai mic?
– Preot. 

– Care este plăcerea ta vinovată?
– Plăcerea mea vinovată este să gătesc și să mănânc musaca.

Puțini știu faptul că Raul Gheba are un talent ascuns de care este și foarte mândru. Comediantul știe cum să recunoască păsările. Talentul său ascuns este ornitologia, pasiunea pentru păsări. De altfel, acesta cunoaște multe dintre denumirile păsărilor inclusiv în limba latină. În cadrul interviului ne-a făcut și o demonstrație. Poți urmări totul în interviul integral CaTine la Masculin cu Raul Gheba.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×