Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Raul Gheba: „De când am devenit tată, sunt mai atent și grijuliu cu timpul meu”

Invitatul nostru din această săptămână a pășit plin de entuziasm și energie pe platourile de filmare. Ne-am bucurat să-l vedem deschis și sincer în răspunsurile pe care ni le-a oferit. Raul Gheba ne-a povestit întâmplări din viața sa privată, dar ne-a vorbit și despre unele din cele mai importante momente din cariera sa. Te invităm să-l descoperi într-un interviu CaTine la Masculin cu Raul Gheba.

Publicat: 22 august 2022, 13:52 / Actualizat: 24 august 2022, 14:47
Raul Gheba într-o cămașă galbenă cu imprimeu colorat la interviul CaTine la Masculin
Raul Gheba ne-a oferit câteva frânturi din viața sa privată. Te invităm să-l descoperi într-un interviu CaTine la Masculin cu Raul Gheba / CaTine.ro

Raul Gheba a urcat de-a lungul timpului pe scena iUmor, dar și pe scena de la Stand-up Revolution. Glumele sale au cucerit publicul încă din primele momente, iar personalitatea sa este greu de uitat de către cei din jur. De data aceasta și-a luat din timp pentru a participa la o serie de întrebări amuzante, dar în același timp profunde.

Interviu CaTine La Masculin cu Raul Gheba

Când vine vorba de viața sa privată, Raul este un om deschis, dar care păstrează o aura de  mister în jurul său. Există lucruri pe care puțini oameni le știu despre el, iar printre acestea se numără chiar și talentele sale ascunse. În ciuda faptului că este foarte cunoscut, Raul ne-a răspuns cu modestie la întrebări.

– Cum ești în această perioadă a vieții tale?
– Sunt într-o perioadă foarte creativă și mă simt foarte împlinit.

– Ce ai vrea să rămână în mintea oamenilor despre tine?
– Aș vrea să rămână că am încercat să-i fac pe oameni să râdă și din greșeală i-am făcut să și gândească.

– Spune-mi ceva despre tine, dar care nu este știut în presă.
– Am purtat rochii de mai multe ori în viața mea în spații publice. Nu știu cum s-a întâmplat. S-a întâmplat la o paradă pentru un festival de teatru, alteori doar îmi stătea bine.

Reclamă

– Există o amintire care te emoționează cel mai tare?
– Cred că atunci când mi-am luat copilul prima oară în brațe, acum aproape un an. L-am adus acasă după aproape o săptămână, din cauza pandemiei. A fost chimie instantă.

Ce spune Raul Gheba despre cariera sa

Dacă atunci când vine vorba de viața private lucrurile sunt învăluite în mister, în ceea ce privește cariera, Raul Gheba reușește cu ușurință să-i facă pe cei din jurul său să zâmbească. Acesta este pasionat de ceea ce face și se bucură să se afle pe scenă de fiecare data. Un alt comediant care își îndrăgește meseria și care se află în acest domeniu de mult timp este Costel Bojog. Te invităm să-l descoperi într-un interviu CaTine la Masculin, un interviu plin de umor.

Reclamă

– Cum ți-a schimbat viața iUmor?
– A fost drăguț. Oamenii mă știau, și-au amintit de mine, a fost foarte drăguț. 

– Cum ți-ai dat seama că vrei să faci această meserie?
– Meseria s-a întâmplat în ciuda eforturilor de a nu o face. Nu te gândești când ești tânăr că asta e o meserie. Cumva după zece ani plus încă mai fac asta. În ciuda opoziției mele s-a întâmplat să ajung aici și mi-a plăcut prea mult ca să mă las. 

– Ai avut întâmplări ciudate cu publicul?
– Oh, nenumărate! A fost ceva ciudat și prost din partea mea. Am stricat toată atmosfera. Am mai avut situații în care mi se cerea biletul foarte des, în care oamenii mă confundă cu un chelner.

– Ce a fost cel mai greu la primul spectacol?
– Cel mai greu a fost să îndur umilința că nu sunt așa amuzant pe cât credeam.

Raul Gheba, despre femeile din viața sa

Raul își iubește familia și o prioritizează în orice situație. De când a devenit tata a învățat că timpul lui este mult mai prețios. Acesta îi este alături soției sale și îi mulțumește pentru faptul că l-a transformat într-un bărbat adevărat.

– Care e cel mai romantic gest pe care l-ai făcut față de soția ta?
– Mi-a povestit ieri o chestie. Nu e un mare gest. Avea un colier cu un pandantiv și nu avea nicio poza. Am luat o poză și am desenat un autoportret și i-am zis să rămână acolo, în inima ei. 

– Care e definiția unei femei puternice?
– O femeie puternică este cea care nu doar îndură, ci face lucrurile să se schimbe atunci când îndură. Multe femei duc multe greutăți din cauza felului în care e societatea noastră. Femeile cu adevărat puternice sunt cele care dau voce lucrurilor grele și încearcă să le schimbe. 

– Pentru ce i-ai mulțumi mamei tale?
– Pentru că m-am împins să fiu mai mult decât au fost ei. M-au împins să depășesc condiția familiei noastre. 

Urmărește mai jos un Interviu CaTine la Masculin cu Raul Gheba!

Detalii mai puțin cunoscute despre Raul Gheba

Există multe detalii pe care oamenii nu le cunosc despre Raul Gheba. Invitatul nostru ne-a dezvăluit câteva secrete amuzante și ne-a vorbit despre cum se comportă în situațiile dificile. Deși mulți l-au întâlnit pe scenele de la iUmor, Stand-up Revolution sau scenele de la spectacolele private, puțini sunt cei care pot spune că îl cunosc pe Raul în spatele scenei. Deschis față de publicul său și mereu cu zâmbetul pe buze, Raul are o poveste pe care puțini o cunosc cu adevărat.

– Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
– Puțin ciudat, anxios câteodată și creativ. 

– Ce voiai să fii când erai mic?
– Preot. 

– Care este plăcerea ta vinovată?
– Plăcerea mea vinovată este să gătesc și să mănânc musaca.

Puțini știu faptul că Raul Gheba are un talent ascuns de care este și foarte mândru. Comediantul știe cum să recunoască păsările. Talentul său ascuns este ornitologia, pasiunea pentru păsări. De altfel, acesta cunoaște multe dintre denumirile păsărilor inclusiv în limba latină. În cadrul interviului ne-a făcut și o demonstrație. Poți urmări totul în interviul integral CaTine la Masculin cu Raul Gheba.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×