Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Dan Pavel: „Învăț în fiecare zi de la copilul meu să mă bucur de tot ceea ce mă înconjoară”

Dan Pavel este un tată dedicat, un soț iubitor și un prezentator dornic să evolueze constant. Prezentatorul Antena Sport și-a rupt din timp și a participat la interviul echipei CaTine, unde ne-a povestit mai multe despre profesia sa, dar și despre pasiunile pe care le are. Te invităm să-l descoperi într-un interviu CaTine La Masculin cu Dan Pavel.

Publicat: 15 august 2022, 9:06 / Actualizat: 16 august 2022, 15:34
Dan Pavel în timp ce participă la interviu CaTine la masculin
Te invităm să-l descoperi pe jurnalistul de știri sportive într-un interviu sincer CaTine La Masculin cu Dan Pavel / CaTine.ro

Cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului și știrilor sportive, Dan Pavel a venit la interviu cu o atitudine relaxată și jovială. Acesta ne-a răspuns tuturor curiozităților și ne-a oferit ocazia să înțelegem mai bine cum arată o zi obișnuită din viața unui prezentator TV.

Interviu CaTine La Masculin cu Dan Pavel

Dan a început interviul cu câteva glume. De altfel, întrebat cum s-ar descrie în trei cuvinte, acesta nu a ezitat să ne răspundă în modul său caracteristic. În doar trei cuvinte, Dan s-ar descrie drept ”un băiat chelios care a crescut alături de Zidane, Ronaldo și Roberto Carlos”. Însă prin această glumă și-a dorit să ascundă un adevăr mult mai important, anume că dacă îți dorești ceva cu adevărat, prin muncă și perseverență, se îndeplinește. Un alt jurnalist pasionat de meseria sa este Florin Căruceru. Află mai multe despre acesta într-un interviu CaTine la masculin cu Florin Căruceru!

– Ce-ți place cel mai mult la meseria ta?
– Îmi place pasunea din meseria mea. Pasiunea din sport. Cred în puterea sportului, dincolo de rezultate și de știrile de zi cu zi. Cred în puterea sportului de a ridica societatea, de a-i face pe oameni să fie mai relaxați și mai atenți la lucrurile din jurul lor. Sportul ne poate ajuta pe toți să fim așa.

– Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit de-a lungul timpului?
– Cred că să fiu serios. Am învățat-o din familie. Nu în sensul să te iei în serios zilnic, dar să fii atent la ceea ce ai de făcut.

– Ce-ai fi vrut să știi în calitate de jurnalist, dar nu ți s-a spus nici măcar pe băncile școlii?
– Eu am ajuns în meseria asta fără să urmez niște pași din liceu, facultate. Pur și simplu a fost un context. Am intrat în meseria asta în 2009, când încă nu terminasem facultatea. Nu am făcut facultatea de jurnalism, aveam alte planuri, dar am avut șansa asta și am descoperit pe parcurs.

Reclamă

Dan Pavel, despre meseria de jurnalist

Când vine vorba de meseria pe care o are, dă dovadă de profesionalism. Dan a învățat din copilărie cât de importantă este seriozitatea în domeniul în care activezi. Spectatorii au observat acest lucru în cadrul segmentului ”Hai, România! În fiecare zi.” Acesta face echipă alături de Adrian Mutu, unde dezbate unele din cele mai importante meciuri ale României, potrivit AS.ro. Mai mult decât atât, Antena 1 va transmite în exclusivitate jocurile naționale între 2026 și 2028.

–  Poți să faci meseria aceasta doar din pasiune?
–   Cred că o meserie nu trebuie făcută doar din pasiune. Orice meserie trebuie răsplătită.

Reclamă

–  Experiența dictează reușita?
–  Cred că în orice domeniu te afli, cel mai important lucru e să fii pasionat, să-ți dorești să faci ceea ce faci. Experiență fără pasiune nu prea se poate.

–   Ai un defect profesional?
–   Eu nu le văd, nu sunt conștient de ele. La un moment dat mă mai analize și îmi dau seama că sunt mici aspecte pe care încerc să le corectez.

Dan Pavel, despre femeile importante din viața sa

Dan Pavel este un bărbat iubitor și atent cu femeile din viața sa. Când vine vorba de relația cu mama sa, aceasta este una deosebită. Dan spune că îi mulțumește mamei sale pentru modul în care l-a crescut și pentru lucrurile care i-au pus bazele personalității sale.

–   Pentru ce îi mulțumești mamei tale?
–   Am avut o copilărie fericită, mult mai simplă decât copilăria pe care aș fi putut să o am în vremurile astea. Am avut o copilărie relaxată.

–   Spune-ne de o amintire dragă din copilărie cu mama ta.
–   Mama a fost educatoarea mea. Primele amintiri drage și chiar foarte plăcute sunt cele de la grădiniță. Oricând mă gândesc la mama și la copilărie îmi vine să zâmbesc.

–  Ce consideri că este cel mai atragator la o femeie?

–   Cel mai atrăgător ucru la o femei este inteligența sa. Din inteligență vin multe lucruri.

–  Cum ți s-a schimbat viața de când ești tată?
–   Total! Copilul are acum un an și cinci luni. Dacă mă uit în urmă cu doi ani îmi dau seama că eram o altă persoană, gândeam în multe aspecte diferit. Învăț în fiecare zi de la copilul meu să mă bucur de tot ceea ce mă înconjoară.

Urmărește mai jos un Interviu CaTine la Masculin cu Dan Pavel!

Detalii mai puțin cunoscute despre Dan Pavel

Într-un interviu CaTine la masculin cu Dan Pavel, am aflat despre studiile pe care acesta le-a urmat și despre momentul în care și-a dat seama că vrea să facă o schimbare în domeniul în care activa. Dan Pavel nu și-a dorit încă din copilărie să fi prezentator TV, însă și-a dorit mereu să-și urmeze calea și a muncit în această direcție constant. După ce a primit șansa de a se alătura unei redacții pe un post de știri sportive, acesta s-a îndrăgostit iremediabil de noua sa poziție.

– Ce facultate ai urmat?
– Am terminat Academia de Studii Economice din București și mă vedeam făcând alte lucruri. Spre exemplu am lucrat în bancă la facultate, apoi am virat la dreapta. Mi-am dat seama că drumul acela nu mi se potrivea. Printr-un context am ajuns într-o redacție de sport, am primit șansa asta și m-am dezvoltat.

– La ce te gândești înainte să intri în direct?
– Acum nu mai am un ritual, dar am avut problema asta la început. Mă gândeam mereu că trebuie să fi relaxat și să nu mă gândesc la prea multe lucruri.

– Care e cea mai mare frică a ta?
– Nu am avut frici legate de job, tocmai pentru că am intrat printr-un context și am fost dornic să descopăr. Legat strict de domeniul meu, frica e ca lumea să se detașeze de sport. Tendința asta a fost în ultimii ani. Lumea vine către sport atunci când sunt și rezultate. Nu e o frică, ci o dorință ca oamenii să fie deschiși față de sport.

Dan Pavel spune că se simte natural vorbind și fiind în acest domeniu. Prezentatorului TV spune că se simte foarte bine atunci când vorbește despre sport. De altfel, acesta este de părere că toți tinerii încearcă într-un fel sau altul meseria de jurnalist prin content-ul pe care îl postează online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie blondă și slabă îmbracă o pereche de blugi care i-au rămas mari pentru că a ținut o serie de obiceiuri simple care te ajută să slăbești
Sănătate
Obiceiuri simple care te ajută să slăbești. Activitățile zilnice benefice organismului
Pentru a te bucura de o viață sănătoasă ține cont de câteva obiceiuri simple care te ajută să slăbești. Acestea sunt activități zilnice care susțin organismul să se dezvolte corespunzător. De asemenea, specialiștii susțin...
3
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
4
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
5
Leni Klum, machiată, cu ruj roșu, la premiera Shotgun Wedding
Divertisment
Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său. Fiica lui Heidi Klum și Seal au atras toate privirile asupra lor
Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său, iar din imagini se poate că „este fata lui tati”. Duo-ul tată-fiică a participat la premiera plină de vedete a noului film al lui Jennifer...
PARTENERI
×