Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Florin Căruceru: „O femeie puternică e un om de echipă și un lider”

Jurnalist, fost sportiv de performanță și fost Ambasador al Special Olympics România, Florin Căruceru face acum echipă cu Laura Nureldin, în cadrul Observator. Cei doi și-au unit forțele pentru a le oferit telespectatorilor o oră de știri despre oameni, în fiecare zi, de la ora 17:00, de luni până vineri, la Antena 1. Te invităm să citești un interviu CaTine La Masculin cu Florin Căruceru.

Publicat: 21 martie 2022, 16:33 / Actualizat: 3 februarie 2023, 10:56

Florin Căruceru este un bărbat disciplinat și crede despre sine că este foarte norocos. Cu toate acestea, în spatele norocului se află ani de muncă și dedicare pentru meseria sa. Deși nu reușește întotdeauna să prezinte cu ușurință știrile cu un puternic impact emoțional, acesta dă întotdeauna dovadă de profesionalism. Pentru Florin nimic nu e imposibil, iar acest lucru se vede cu fiecare apariție la TV.

Interviu CaTine La Masculin cu Florin Căruceru

– Cum te-ai descrie într-o singură propoziție?
– Disciplinat. Zen în punctul ăsta al vieții și norocos.

– De ce îți este cel mai frică?
– În momentul de față să las lumea baltă. Familia mi-e frică să nu o las baltă, colegii la fel. Asta cred că vine din educație, din echipă. De asta vin mai devreme la muncă, învăț cât de mult pot, nu stau în confort. Îmi place să ajung în acel moment în care există încredere deplină.

– De ce ești cel mai dependent?
– În momentul de față sunt dependent de muncă. E foarte ușor să fii prost înțeles. Nu sunt workaholic, cred în echilibru. Îmi dau seama că ai nevoie de echilibru în toate spectrele vieții.

– Ai un talent ascuns?
– Alergam foarte repede. Erau teste pe care le dădeam periodic, antrenamente. Lucrul care se estompează cu vârsta este viteza.

Reclamă

Florin Căruceru, despre venirea în echipa Observator

– Cum reușești să prezinți știri cu un mare impact emoțional fără să arăți că te impactează?
– Nu reușesc, mai ales în contextul actual. E un proces, dar nu reușesc. Am un copil acasă, chestia asta mi-a schimbat foarte mult percepția despre viață. Nu cred că cineva reușește, ascunde mai bine sau mai prost.

– Ai o rutină înainte de a intra în emisie?
– Nu. Citesc jurnalul, schimb sau editez ce am de editat. Se întâmplă foarte multe, iar în fiecare zi învăț ceva nou.

Reclamă

Mai faci exerciții de dicție?
– Da! Cine nu face, cred că face o greșeală. Cel mai mare pericol pentru noi este să rămâi în mijlocul zonei de confort, să te lași pe tânjeală. Sunt zile în care pur și simplu am buzele amorțite.

Care a fost cea mai amuzantă gafă pe care ai făcut-o în trecut?
– S-a întâmplat demult. Aveam o durere foarte mare de măsea și căscam. Îmi forțam maxilarul pentru că atunci mă lăsa durerea. Înainte de a intra în emisie căscam foarte tare. Doar că la un moment dat nu m-am coordonat cu regizorul și a ieșit un căscat senzațional în direct.

Urmărește mai jos un interviu CaTine la Masculin cu Florin Căruceru! Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Ce spune Florin Căruceru despre rolul de tată și soț

Cum te-ai descrie ca tată?
– Sunt banal de normal. Fiul meu are șapte ani, are patru pisici, are un câine. Am o casă nici prea mică, nici prea mare. O familie exact pe măsura mea, iar cu Tudor petrecem foarte mult timp.

Care e activitatea voastră preferată?
– În momentul de față avem o problemă foarte mare, ca toți părinții, tableta. Activitatea noastră preferată e să-l ajutăm să închidă tableta. Încercăm să ținem treaba asta strict sub supraveghere. A și fost perioada asta de iarnă și a fost mai greu pentru că nu prea poți să ieși afară. Până la trei ani te înțelegi mai greu cu el. După trei ani, evoluția lui e extraordinară.

– Au fost chestii pe care ai spus că nu o să le faci niciodată în calitate de părinte, dar acum le faci?
– Pe toate! Soția, fiind medic, are foarte multe cărți. Am citit cărți de parenting sau vedeam la prieteni și spuneam că noi nu o să facem niciodată așa ceva. Am făcut toate greșelile din lume, dar ai nevoie de ele.

Pentru ce i-ai mulțumi soției tale?
– Pentru tot, pentru Tudor.

– Care e cel mai romantic gest pe care l-ai făcut pentru soția ta?
– I-am cumpărat un cățel când voia inel de logodnă. Mi-a dat de ales.

Ce înseamnă pentru Florin Căruceru o femeie puternică

Ce te atrage la o femeie cel mai tare?
– Loialitatea.

– Din punctul tău de vedere ce înseamnă să fii o femeie puternică?
– Femeile puternice nu se găsesc doar în vârful corporațiilor. O femeie puternică e responsabilă, nu se chinuie să demonstreze zi de zi, nu se chinuie să-și arate puterea. Cred că o femeie puternică e la locul potrivit, în locul în care are expertiză și trage în direcția corectă cu toată lumea. O femeie puternică e un om de echipă și un lider.  Se vorbește despre imaginea de forță. O femeie puternică nu arată forță, nu acesta e atributul ei principal. O femeie puternică nu trebuie să spună că e puternică, ea se vede. Sunt oameni care strălucesc.

Detalii mai puțin cunoscute despre Florin Căruceru

Florin Căruceru ne-a povestit mai multe despre viața sa profesională, dar și cea personală. Prezentatorul TV ne-a mărturisit că rolul de tată i-a schimbat complet percepția asupra vieții. De când Tudor, fiul său în vârstă de șapte ani, a apărut în viața sa, Florin vede lucrurile complet diferit.

Acesta este prezent cât poate de mult în viața fiului său și încearcă să-i ghideze pașii spre viitor. De altfel, Florin recunoaște că este o adevărată provocare pentru el să fie părinte, mai ales în era tehnologiei. Cu toate acestea, alături de soția sa reușește să-i ofere micuțului său timpul necesar pentru a-și crea amintiri nemaipomenite.

La fel ca Bogdan Alecsandru, colegul său de la Observator, acesta este un familist convins și adoră să-și petreacă timpul alături de familia sa. Te invităm să descoperi mai multe și despre Bogdan Alecsandru în cadrul interviului oferit echipei CaTine.ro.

Pe plan profesional, Florin spune că se află într-una din cele mai frumoase perioade din viața sa. Prezentatorul TV este de părere că și-a găsit echilibrul după venirea sa în echipa Observator. Fiind un profesionist adevărat, acesta încearcă să fie un sprijin pentru colegii săi, motiv pentru care se teme să nu-i lase pe cei din jur baltă.

Un detaliu mai puțin cunoscut a fost dezvăluit în acest interviu CaTine la masculin cu Florin Căruceru. Puțini știu faptul că acesta a jucat pentru o bună perioadă de timp rugby. Sportul acesta i-a oferit disciplina de care avea nevoie și i-a conturat foarte bine spiritul de echipă. 

Fostul sportiv de performanță ne-a mărturisit că unul din talentele sale ascunse era viteza pe care o înregistra la alergare. Florin este și fostul Ambasador al Special Olympics România.

În prezent acesta își concentrează eforturile pentru a oferi tot ce are mai bun în echipa Observator. Florin Căruceru face echipă alături de Laura Nureldin. Află și tu cele mai noi știri sociale, externe și interne, despre sănătate, educație, economie și politică pe Observator News.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×