Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Valentin Butnaru: „Nu cred că o femeie ar trebui să spună despre ea că nu poate”

Valentin Butnaru pare un tip sobru și greu de adus în fața camerelor de luat vederi pentru o discuție despre viața sa personală. Cu toate acestea, prezentatorul TV a acceptat invitația CaTine.ro și ne-a permis să îl descoperim pe omul din spatele micilor ecrane. Hai să vezi un interviu CaTine La Masculin cu Valentin Butnaru și să afli povești pe care nu le-a mai spus până acum.

Publicat: 14 februarie 2022, 16:02 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:30

Acesta a pornit discuția cu mici emoții, dar deși nu știa cum se desfășoară lucrurile și ce întrebări i se vor adresa, Valentin a intrat rapid în joc și ne-a oferit cele mai sincere răspunsuri despre felul lui de a fi, despre femeile din viața lui și despre cum este el atunci când nu prezintă știrile la Observator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o ținută relaxată, Valentin Butnaru a acceptat să facă parte din seria interviurilor La Masculin pentru CaTine, iar atunci când a aflat că „i se va invada spațiul personal” nu a avut nimic împotrivă.

Din contră, el ne-a invitat să-i descoperim calitățile și imperfecțiunile, să-l simțit așa cum nu reușim să o facem atunci când ne aduce în case cele mai recente știri din țară și din lume.

Interviu CaTine La Masculin cu Valentin Butnaru

– Cum reușești să prezinți știri cu un mare impact emoțional fără să arăți că te afectează?
– Sunt două lucruri diferite. Dacă ne impactează și dacă arătăm. Nu devii cinic neapărat, dar se creează o oarecare barieră. La mine problema e că fiind și Vărsător sunt extrem de empatic, preiau foarte mult și fac foarte mult asocieri, dar prin exercițiu ajungi într-un punct în care te poți disocia oarecum, dar trebuie să existe un procent de 10-20% de implicare. Altfel nu mi se pare că ai reuși să transmiți.

– Ai vreo rutină înainte de a intra în emisie?
– Da, sunt ca Nadal. Am trei sticle de suc și de apă. Nu, glumesc. De obicei pășesc cu piciorul drept când intru în platou. Am rutina mea. La ore fixe mă duc la machiaj, la garderobă. Nu mă abat de la orele acestea, nu știu de ce. Întotdeauna trebuie să beau puțină apă înainte și trebuie să vorbesc cu colegele mele.

Reclamă

Detalii mai puțin știute despre Valentin Butnaru

– Spune-ne ceva despre tine care să nu fie știut de oameni?
– Eu sunt o persoană extrem de retrasă, asta e. Sunt multe lucruri pe care nu le știu oamenii, dar uite, ceva ce nu se știe. Nu am vorbit foarte mult despre placa de metal pe care o am în brațul stâng. Am avut un accident de mașină, am fost implicat într-un accident acum 14 ani și de atunci am o mobilitate semi-redusă, nu se observă, nici eu nu simt, dar a rămas undeva în subconștient. Doctorii mi-au dat șanse de 1% să mai pot mișca mâna vreodată, dar în două luni mi-am revenit complet. E o placă de metal pe humerus, cu 11 șuruburi, foarte mari, peste care a crescut os și presupune că nu pot să-mi fac RMN niciodată.

– Când a fost ultima dată când ai făcut un lucru pentru prima dată?
– Wow. Asta e o întrebare bună. Îmi place. Cred că pentru prima dată acum două săptămâni am mâncat scoici. Nu mâncasem scoici până acum. Nu mă întreba de ce, nu pot să spun. Sunt foarte mulți fani care agreează scoicile, dar aspectul lor mi se pare mie dezagreabil.

Reclamă

– Care este cel mai spontan lucru pe care l-ai făcut?
– Fac foarte des. Eu sunt Vărsător și nu sunt foarte organizat. Par un om sobru care are toate detaliile puse la punct, dar mie îmi place să fac lucruri pe moment. Cazările le găsesc în mașină, îmi place să mă decid sâmbătă dimineață să plec și văd pe drum unde ajung. Weekend-ul trecut a fost ceva spontan când am ajuns pe platoul Bucegi fiind acasă și uitându-ne la ceva la TV.

Urmărește aici varianta VIDEO a Interviului CaTine La Masculin cu Valentin Butnaru. Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Valentin Butnaru, despre relația cu mama sa

Valentin ne-a spus că nu are niciun talent, dar este pasionat de magie și știe câteva trucuri. De asemenea, prezentatorul TV ne-a mai dezvăluit că iubește teatrul, a făcut dansuri populare, a jucat în piese, a participat la work shop-uri de teatru, dar mama sa a fost cea care la un moment dat, în adolescență i-a spus că trebuie să aibă un job stabil. Sfatul ei a contat mult și atunci Valentin a decis să se înscrie la Facultatea de Drept ca să aibă un viitor asigurat. Valentin Butnaru are un loc binemeritat pe lista celor mai frumoși bărbați din România.

– Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– Mama este genul de persoană extrem de implicată în tot ce face, pune foarte mult suflet. Ea e modelul meu de femeie de carieră și eu așa văd femeile. Nu prea asociez cu ideea de gospodină, îmi pare rău. Eu le văd pe toate femeile extrem de puternice, cu o deschidere fantastică către cariere de succes și sunteți și multi tasking. Adică puteți să faceți, să creșteți și copii și jos pălăria pentru tot ce faceți. Am văzut la mama lucrurile astea. O femeie inteligentă, care se descurca în orice situație și am învățat de la ea.

Ce detalii observă rapid la o femeie și ce apreciază la sexul frumos

– Ce te atrage cel mai mult la o femeie?
– Îmi place tipologia aia de femeie care e foarte sigură pe ea, care și-a rezolvat problemele sau este în curs să le rezolve, pentru că toți avem, toți avem un stigmat, toți avem un bagaj cu care venim. Apropo de mama, noi avem relația asta cu mama, voi cu tații și pot apărea foarte multe probleme sau proiecții din cauza a ceea ce a fost în copilărie. Genul ăsta de femeie e și foarte sarcastică, e ironică. Sunt femeile directe.

– Ce nu ar trebui să spună o femeie despre ea niciodată?
– Nu ar trebui să spună o sumedie de lucruri. Eu am model, am două surori mai mari, am o mamă femeie puternică, de carieră. Nu am auzit-o niciodată să spună despre ea că se slabă, că e grasă, că e urâtă, niciodată. Eu nu înțeleg lucrurile acestea. Din cauza culturii social media mă gândesc că apar foarte multe insecurități și apar multe modele false. Nu cred în femei urâte. Nu cred că o femeie ar trebui să spună despre ea că nu poate sau că nu e în stare să facă ceva. Voi sunteți mult mai capabile decât noi.

Un alt bărbat care apreciază femeile și calitățile pe care acestea le au este Nick Casciaro. Vezi ce femei importante are în viața sa câștigătorul X Factor sezonul 10.

Valentin Butnaru, prezent la pupitrul știrilor 5 zile din 7

Valentin Butnaru este prezent de luni până vineri la pupitrul Observator, de la ora 12, alături de Andreea Țopan și Olivia Păunescu. Cei trei formează o echipă pe cinste și așa cum spunea chiar prezentatorul TV se simt bine împreună. Află și tu cele mai noi știri externe și interne, despre sănătate, educație, economie și politică pe Observator News.

În trecut, Valentin Butnaru a spus pentru Observatornews.ro că se bucură mult că telespectatorii apreciază un jurnal de știri cu trei prezentatori, într-un format de infotainment. Acesta a mai spus că zilnic, atât el cât și colegele sale primesc mesaje de încurajare de la cei care îi urmăresc.

Acest lucru îi ajută să depună și mai mult efort în căutarea subiectelor și în alegerea celui mai bun unghi de abordare.

Echipa noastră este tânără și energică și mă bucur că această energie pozitivă din platou ajunge și către cei de acasă, care ne urmăresc cu interes.

– Valentin Butnaru

De luni până vineri, începând cu ora 12:00, Andreea Țopan, Valentin Butnaru și Olivia Păunescu aduc telespectatorilor știrile de actualitate ale zilei, materiale cu și despre cele mai importante evenimente din lume, dar au și câte un invitat, un element de noutate pentru un jurnal de știri.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×