Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Otravă: „Nu m-am gândit niciodată că o să trăiesc din blog”

Cristian Șimonca este unul dintre cei mai apreciați bloggeri de la noi din țară. El este cunoscut în mediul online drept Otravă. De data aceasta, el a acceptat invitația echipei CaTine.ro și ne-a oferit un interviu sincer. Într-o atmosferă relaxantă, am reușit să aflăm mai multe despre cum a început toată această călătorie în mediul online pentru el. Descoperă mai multe despre unul dintre cei mai populari influenceri ai momentului într-un interviu CaTine La Masculin cu Otravă.

Publicat: 24 ianuarie 2022, 13:33 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:33

Otravă a început să scrie pe Blogul lu' Otravă în anul 2006. În prezent, a devenit o personalitate cunoscută și apreciată pentru recomandările pe care le face pe rețelele sociale și pe blog.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă subiectele despre teatru, film, călătorii și locuri cu poveste și evenimente care au loc în București, Otravă abordează o mulțime de alte subiecte în mediul online. Textele sale au menirea de a le oferi urmăritorilor săi o perspectivă nouă asupra realității vremurilor în care trăim.

O altă persoană pasionată de lumea teatrului și meseria de actor este Alexandru Dunaev. Te invităm să urmărești interviul integral cu acesta pe pagina CaTine.ro.

Interviu CaTine La Masculin cu Otravă

– Cum a luat naștere Blogul lu’ Otravă ?
– Eram în facultate și aveam un profesor la Jurnalism care ne citea înainte de cursuri tot felul de chestii care nu semănau cu ce citim noi în ziare. La un moment dat l-am întrebat ce citește și mi-a spus că niște bloguri din America. Au trecut vreo cinci ani de zile și am găsit o platformă pentru găzduirea bloggurilor. A fost o perioadă în care toată lumea încerca să-și facă blog. Am făcut și eu asta în 2006, dar la nivelul de hobby. L-am ținut așa până prin 2010-2011. Din 2015 doar din el trăiesc. Cumva el e job-ul meu numărul unu.

– Dacă mâine nu ar mai exista internet, ce meserie ai avea?
– Cred că orice meserie. Întotdeauna am fost pasionat de teatru. Tatăl meu a fost actor și am crescut cu teatrul de mic. Mi-a plăcut foarte mult, dar m-am reconfigurat profesional și m-am dus spre jurnalism.

Reclamă

– Care a fost cel mai frumos mesaj pe care l-ai primit de la urmăritorii tăi?
– Am primit multe și primesc în continuare, iar acest lucru mă bucură foarte tare. Am un prieten care e împreună cu soția lui și au împreună doi copii. S-au cunoscut pe blog. E unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Primesc multe comentarii și spun întotdeauna, pe lângă satisfacția financiară, că asta e cea mai mare satisfacție dintre toate. 

– Te-ai gândit să te întorci în zona de actorie?
– Nu m-am gândit. Sunt un om foarte timid, nu mi-e ușor cu atenția asupra mea. Cred că trebuie să-i lași pe cei care au talent, iar asta e valabil în orice domeniu.

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Reclamă

Otravă e recunoscător pentru experiențele din viața sa

Otravă este căsătorit cu Diana Enciu, o figură extrem de apreciată în mediul online din România, și nu numai. Feministă convinsă, mama lui Amelie Luna și influencer de succes, Diana se numără printre cele mai de populare femei din online-ul românesc.

– Cum ți-ai descrie relația cu Diana în trei cuvinte?
– Cred că Diana e totul pentru mine. E un om de la care am avut întotdeauna de învățat. Pentru mine a fost din toate punctele de vedere un sprijin în absolut toate momentele. M-a ajutat foarte mult și profesional. Ea întotdeauna a tras de mine să fac mai mult.

– Ce lucruri ai învățat de la Diana la care nu te-ai gândit niciodată că vei avea nevoie?
– Să fac niște lucruri pe care niciodată nu m-aș fi gândit că pot să le fac. Ea e mai tranșantă și îți spune din prima: ”sunt sigură că poți să o faci”.

Cristian Șimonca și Diana Enciu au împreună o fetiță adorabilă, care a devenit centrul universului lor.

 Cum te descrii în postura de tată?
– O tratez ca pe un om mare, cu toate că e un copil foarte mic. Nu știu dacă sunt cel mai bun tată. Nu m-am gândit niciodată la asta.

– Te-a schimbat venirea pe lume a micuței Amelie?
– S-au schimbat lucrurile, prioritățile, timpul e mai puțin. Știam că se vor schimba atunci când va veni pe lume un copil. Ea e foarte blândă. S-au schimbat lucrurile, dar s-au schimbat în bine.

Bloggerul ne-a dezvăluit și câteva delatii despre cea care i-a dat viață. Determinarea și modul în care mama sa a acționat în cele mai grele momente ale vieții i-au conturat și lui caracterul.

– Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– Maică-mea e o femeie foarte puternică. E foarte tăioasă și datorită ei am și eu niște chestii din astea. Am avut parte în copilărie de multe chestii bune pentru că ea era foarte puternică. E o femeie care a trecut prin foarte multe. E cel mai puternic om pe care îl cunosc. Reperul meu ca putere și forță e mama. 

Cine e Otravă și cum și-a descoperit pasiunea pentru blogging

Otravă este unul dintre cei mai apreciați bloggeri din România. Acesta și-a descoperit pasiunea încă din timpul facultății. El ne-a povestit despre începuturile în mediul online și despre modul în care a ajuns să crească o comunitate unită în jurul blogului său. Deși nu a luat totul în serios de la început, lucrurile au continuat să evolueze pentru el.

La cinci ani după ce a aflat de la un profesor din facultate despre niște bloggeri străini, acesta a descoperit o platformă care i-a permis să-și creeze propriul blog. De aici, a mai fost nevoie de câțiva pași până când Otravă să lanseze ceea ce pentru mulți avea să devină un refugiu cultural.

A început totul în 2006, când pentru el blogul era doar un hobby. Până în 2010, comunitatea sa a crescut tot mai mult, iar Otravă și-a luat responsabilitățile în serios și a devenit tot mai activ pe blogul său. Deși nu a crezut niciodată atunci când a început că va putea să trăiască din blogging, în prezent acesta este principalul său job. Otravă pare extrem de fericit cu alegerea făcută. Munca și dedicarea sa se văd cu fiecare articol pe care îl postează pentru comunitatea construită pe Blogul lu’ Otravă.

Otravă este căsătorit cu Diana Enciu

Cu o comunitate frumoasă și compactă, crescută în ani de activitate, Fabmuse Diana impresionează prin modul natural și sincer în care alege să își expună pe rețelele sociale cele mai intense trăiri.

După ce a născut, soția lui Otravă a decis să fie onestă în ceea ce privește rolul de mamă și provocările pe care le trăieșteîn fiecare zi. Diana mizează pe sinceritate în relația cu fanii săi de pe Instagram. Motiv pentru care nu ezită să le ofere acestora frânturi reale din viața femeii moderne. Ea recunoaște încearcă să îmbine în mod armonios statul de mamă cu cel de influencer.

Otravă și Diana sunt imaginea cuplului modern, aflat în căutarea unui echilibru între viața de familie și cea profesională. Lucru care de cele mai multe ori le și reușește. O demonstrează numărul mare de fani și mesajele pe care le primesc la fiecare postare pe care o fac pe conturile lor de pe rețelele sociale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×