Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Vlad Gherman: „În fiecare zi descopăr lucruri noi despre mine”

Vlad Gherman este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Este plin de energie, vesel și gata să-și pună în valoare talentul în proiectele pe care le desfășoară. Atunci când nu este pe platourile de filmare, Vlad desfășoară o mulțime de proiecte personale, iar recent acesta a adoptat o abordare mult mai serioasă asupra domeniului muzical. Descoperă mai multe într-un interviu CaTine La Masculin cu Vlad Gherman.

Publicat: 10 ianuarie 2022, 11:49 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:35

Vlad Gherman a acceptat cu zâmbetul pe buze invitația noastră și a luat parte la seria interviurilor CaTine La Masculin. Actorul în vârstă de 28 de ani a fost tot timpul entuziast și ne-a răspuns cu sinceritate la toate întrebările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Energia sa reușește să te țină captivată, iar modul în care transmite informațiile emoționează indiferent de circumstanțe. Vlad este un bărbat sincer și optimist, motiv pentru care este imposibil să nu-l îndrăgești din prima clipă.

Un bărbat extrem de carismatic și pasionat de ceea ce face este și Andrei Niculae. DJ-ul simpatic a acceptat provocarea noastră și a fost primul invitat care a deschis noua serie de interviuri la masculin. Află mai multe despre povestea sa în interviul acordat pentru CaTine.ro.

Interviu CaTine La Masculin cu Vlad Gherman

Cine este Vlad când nu este pe platourile de filmare?
– Vlad e un tip obișnuit. Sunt un bărbat în devenire și asta pentru că am trecut printr-o despărțire. Lucrul acesta m-a maturizat și am devenit mult mai responsabil. Am descoperit că am foarte multe pasiuni în zona muzicală. Sunt un tip simplu, carismatic, vesel, îmi place să râd și să ies cu prietenii. Mi-a prins bine această perioadă, am și compus o piesă.  

– Ce poți să ne spui despre sezonul 3 Adela? Cum evoluează Călin?
– Nu pot să dau foarte mult din casă, bineînțeles. Într-adevăr pentru personajul meu se schimbă totul destul de tare. Dacă până acum am văzut un Călin singur, acum începe și Călin să aibă problemele lui existențiale. Mai mult decât atât, apare și pentru el cineva în viața sa în sezonul trei, mai mult nu pot să spun.

Reclamă

Cu ce personaj ai rezonat cel mai mult?
– E greu! Dacă mă întrebi, și o să fiu sincer cu tine, cred că cel mai mult rezonez cu, Călin. E fix cum sunt eu în viața de zi cu zi. E vesel, e pus pe șotii, e plin de viață, cam așa sunt și eu. Profesional, pentru mine a fost o mare provocare să-l joc pe Ioan din Fructul Oprit. De unde era băiețelul servitor, a devenit un bărbat. Mi-a plăcut tare mult tranziția aceasta, a fost o provocare să joc acest rol. Însă, ca să-ți răspund la întrebare, rezonez foarte mult cu, Călin.

– Spune-ne o povestioară amuzantă de pe platourile de filmare Adela, pe care nu a povestit-o niciunul dintre voi până acum.
– Nu știu cât de funny e, dar s-a întâmplat recent. Eram pe platouri și noi nu avem voie cu telefoanele mobile. La un moment dat a început să se supere cineva că m-a văzut stând mereu cu telefonul în mână. Mi-a luat telefonul și mi l-a dat înapoi seara. Ce a făcut omul? Toată ziua a făcut poze celorlalți din echipă. Mi s-a părut super funny, la un moment dat au făcut și filmulețe. M-am distrat mult în seara aia. Am niște amintiri foarte frumoase.

Reclamă

Vlad Gherman a vorbit deschis despre femeile care i-au marcat traiectoria vieții

Vlad Gherman vorbește cu mândrie despre femeile care i-au conturat personalitatea și l-au făcut bărbatul care e astăzi. Recunoscător pentru tot sprijinul pe care l-a primit de-a lungul timpului de la mama sa, actorul recunoaște că și-a găsit vocația datorită ei.

– Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– Într-o noapte mama m-a trezit și plângea de fericire pentru că am luat un casting pentru un serial la care eu nu mă înscrisesem. A doua zi am aflat ce a făcut smechera de maică-mea. Mama m-a înscris la castingul pe care l-am și luat. Atât de disperată a fost să iau castingul încât m-a înscris de mai multe ori (…). Maică-mea e cea care practic m-a urcat în tren. Faptul că ea a avut încredere că pot să fac lucrul ăsta. Fac meseria asta datorită ei (…).

 Cum ai descrie-o pe mama ta în trei cuvinte?
– Excesiv de altruistă, nu are absolut grijă de ea și asta mă supără. Se gândește mereu la cei din jur. E un om dedicat. Ea iubește fără limite și e un om foarte sincer (…). Mama e numai una. Mama e cel mai important om din lume și nu mi-aș imagina o zi fără ea.

Actorul a vorbit și despre despărțirea de Cristina Ciobănașu, de la care spune că a învățat foarte multe lucruri.

– Care ți se pare cel mai atrăgător lucru la o femeie?
– Sincer, caracterul. Îmi place să văd la o femeie că știe ce vrea de la viață. Un om independent, carismatic, să fie funny. Aspectul fizic contează cel mai puțin. În primul rând, caracterul.

– Pentru ce i-ai mulțumi Cristinei?
– Thank you for the journey! Pentru toată călătoria aceasta frumoasă. A fost un rollercoaster emoțional. M-a ajutat să mă dezvolt pe foarte multe planuri. O apreciez și o respect foarte mult, chestia asta nu o să se schimbe niciodată. Am avut atâția ani frumoși, atâtea vacanțe împreună, îi mulțumesc pentru toată călătoria asta care m-a făcut bărbatul în devenire de astăzi. Bărbatul care se clădește și pe baza relației pe care am avut-o cu Criss.

Cine e și Vlad Gherman cum și-a descoperit pasiunea

Vlad Gherman se numără printre cei mai populari actori din tânăra generație de la noi din țară. Deși la început avea o cu totul altă părere despre oamenii care apar la televizor, după ce a pășit pentru prima data pe platourile de filmare s-a îndrăgostit iremediabil de ceea ce face.

Actorul și-a dat seama rapid că este talentat și de atunci nimic nu i-a mai stat în cale pentru a deveni un profesionist în ceea ce face. Pasiunea sa continuat să crească și astăzi, iar Vlad spune că evoluează cu fiecare personaj pe care îl are de interpretat. Totodată, acesta mărturisește că îi datorează tot succesul său mamei sale.

Dacă nu ar fi fost ea, nu și-ar fi descoperit niciodată talentul și pasiunea. Visul său s-a conturat datorită mamei sale, iar acest lucru îl face cu atât mai fericit și împlinit.

Vlad se mândrește cu mama sa și nu ratează nicio ocazie pentru a-i arătat acest lucru. Deși actorul postează rareori imagini cu mama sa pe rețelele sociale, el încearcă să-și arate respectul și iubirea prin alte moduri, scrie A1.ro.

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Vlad Gherman desfășoară în prezent mai multe proiecte. Când nu se află la filmările pentru sezonul 3 Adela, acesta postează pe rețelele sociale, compune muzică sau își împărtășește ziua cu fanii de pe YouTube. Actorul își ține fanii la curent cu tot ceea ce face și încearcă să le transmit de fiecare data o stare de bine.

Urmărește sezonul 3 al serialului Adela în fiecare joi, de la ora 20:30, la Antena 1!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×