Reclamă

Cristina Ciobănașu, sinceră și naturală: „Inteligența este cel mai atrăgător lucru la o femeie”

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai ambițioase și muncitoare actrițe de la noi din țară. Este o femeie cu o energie extraordinară care reușește să pună zâmbetul pe buzele oricui. De-a lungul timpului, Cristina s-a făcut remarcată cu ajutorul talentului său. În cel mai recent proiect, tânăra poate fi urmărită într-un rol care reușește să o scoată din zona de confort. Talentul său este în prezent evidențiat prin rolul pe care îl interpretează în serialul Adela, o producție Antena1.

Publicat: 30 august 2021, 14:19 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:48

De data aceasta, Cristina a venit pe platourile de filmare pentru un interviu alături de echipa CaTine.ro. Zâmbitoare și plină de naturalețe, Cristina ne-a răspuns la unele dintre cele mai sincere și mai amuzante întrebări. Ne-a dezvăluit mai multe detalii despre lucrurile neștiute din culisele serialului Adela, dar și despre cum a evoluat viața ei de artist în ultima vreme. Deși a trecut printr-o perioadă mai delicată după despărțirea de iubitul său, Cristina nu a lăsat o secundă să se vadă acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Ciobănașu, despre sinceritate și naturalețe

Cristina Ciobănașu și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă. Cu toate acestea, de-a lungul timpului a reușit să-și păstreze naturalețea și autenticitatea. În cadrul interviului pe care l-a oferit pentru echipa CaTine.ro, Cristina ne-a povestit mai multe detalii despre cum reușește să separe viața personală de cea profesională, dar și despre cum a fost pentru ea tot parcursul pe care l-a avut până în prezent.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cristina Ciobănașu într-o rochie albă în timp ce stă pe scaun și pozează pentru interviul oferit echipei CaTine.ro
Cristina Ciobănașu ne-a mărturisit că în ciuda situație dificile, ea și Vlad Gherman au acum o frumoasă relație de prietenie / CaTine.ro

Zâmbitoare, sinceră și caldă, Cristina nu s-a sfiit din a ne dezvălui gândurile sale sincere cu privire la proiectele pe care le desfășoară. Deși nu i-a fost deloc ușor, artista și-a deschis sufletul pentru a ne povesti mai multe despre despărțirea de Vlad Gherman.

Reclamă

Cristina a dat tot timpul dovadă de profesionalism, iar acest lucru s-a văzut și în cadrul interviului nostru. Însă acestea sunt doar câteva aspecte despre care tânăra în vârstă de 24 de ani ne-a povestit. De altfel, Cristina ne-a mărturisit că întrebările din cadrul interviului au reușit să o scoată din zona de confort.

Ne-am bucurat să o avem alături și să putem povesti. Pe tot parcursul interviului, Cristina Ciobănașu a reușit să creeze o atmosferă extrem de naturală și caldă. Asemenea unei discuții cu o prietenă veche la o cafea, Cristina ne-a transpus direct într-o altfel de poveste.Atunci când vine vorba de povești, Cristina este întotdeauna sinceră și deschisă cu publicul său. Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Echilibrul dintre viața personală și cea profesională

Reclamă

Atunci când ești în lumina reflectoarelor de la o vârstă foarte fragedă, o bună parte din viața ta personală este expusă publicului. Cristina Ciobănașu ne-a povestit cum și-a început cariera la doar 14 ani, dar și cum a reușit să găsească un echilibru în viața sa.

Actrița recunoaște că nu este deloc ușor să menții echilibrul între viața profesională și cea personală. De altfel, lucrurile i-au fost îngreunate atunci când ea și Vlad au luat decizia de a rupe relația. Povestea lor de iubire s-a scris încă din anul 2012.

Deși nu le-a fost deloc ușor, cei doi au decis că cel mai bine este să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, Cristina și Vlad și-au dorit foarte mult să rămână prieteni în ciuda evenimentelor recente din viața lor. Te invităm să urmărești pe larg povestea despre despărțirea de Vlad Gherman în interviul Cristinei Ciobănașu pentru echipa noastră.

Atunci când te desparți de o persoană pe care ai iubit-o pentru mai bine de nouă ani este foarte dificil să reușești să păstrezi o legătură de prietenie. În plus, cei doi tineri sunt și colegi de platou, lucru care le-a îngreunat cu atât mai mult procesul de vindecare.

Totuși, Cristina Ciobănașu ne-a mărturisit că în ciuda situație dificile, ea și Vlad Gherman au acum o frumoasă relație de prietenie. Cei doi și-au setat anumite reguli pentru a putea face lucrurile să meargă în continuare.

În interviul pentru echipa CaTine.ro, actrița și-a deschis sufletul și ne-a povestit pe larg ce crede cu privire la despărțirea prin care a trecut. Deși nu i-a fost ușor, Cristina a încercat să păstreze o atitudine pozitivă și veselă.

Cum vede Cristina Ciobănașu meseria de actor

Cristina Ciobănașu a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă foarte fragedă. Tânăra și-a început cariera de actriță de la 14 ani, iar de atunci și-a bucurat mereu fanii cu diferite proiecte și interpretări.

Nu este deloc ușor să se împartă între viața personală și cea profesională, însă Cristina reușește să țină o balanță echilibrată. În cel mai recent proiect, Cristina poate fi văzută în rolul Livie Drăghici din serialul Adela.

Cristina ne-a oferit câteva detalii mai puțin știute de pe platourile de filmare. De altfel, le-a povestit fanilor și o întâmplare pe care doar actorii serialului o știu. Pentru Cristina Ciobănașu personajul Liviei a fost o provocare. Aceasta și-a studiat intens rolul pentru a putea oferi cea mai bună interpretare.

Livia e o fată ambițioasă, dar în același timp îi place foarte mult confortul.

– Cristina Ciobănașu

Dacă nu ar fi jucat-o pe Livia, Cristina Ciobănașu ne-a mărturisit că i-ar fi plăcut să o joace pe Andreea, personajul interpretat de actrița Oana Moșneagu. Cristina și-ar fi dorit să poată juca un personaj negativ. Este un personaj care i-ar fi pus talentul la încercare.

Cristina este foarte curioasă cum s-ar fi descurcat în rolul unui astfel de personaj. Totuși, sunt multe scene dificile pe care Cristina le-a avut de interpretat din perspectiva personajului Livia.

Actrița ne-a povestit cât de dificil îi este uneori să iasă din stările pe care le împrumută personajelor. Despre meseria de actor ne-a oferit mai multe informații în cadrul interviului pentru echipa noastră.

Pe Cristina Ciobănașu o puteți urmări într-un nou sezon din show-ul CulTOUR, care va avea premiera pe 6 septembrie, de la ora 17:30, numai la Happy Channel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×