Reclamă

Ioana Ginghină, despre eforturile pentru a obține ceea ce-ți dorești: „Am știut dintotdeauna că vreau să fiu actriță”

Ioana Ginghină este una dintre cele mai admirate și mai frumoase actrițe de la noi din țară. În vârstă de doar 43 de ani, Ioana reușește să aducă zâmbetul pe buzele tuturor prin intermediul personajelor pe care le interpretează. De data aceasta, actrița ne-a oferit și nouă o parte din energia sa vibrantă.

Publicat: 23 august 2021, 12:31 / Actualizat: 24 august 2021, 9:35

Luminoasă și înconjurată de o aură de energie pozitivă, Ioana a acceptat cu drag invitația noastră. Frumoasa brunetă a acceptat propunerea noastră și a intrat extrem de zâmbitoare pe platourile de filmare. Aceasta a răspuns în cadrul interviului pentru CaTine.ro la cele mai amuzante, dar și cele mai sensibile întrebări.

Ioana Ginghină, despre eforturile pentru a obține ceea ce-ți dorești

Ioana Ginghină este cu siguranță una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. De lungul timpului aceasta s-a făcut remarcată atât pe scenele de la teatru, cât și pe platourile de filmare. Ioana nu doar că și-a creat un nume în lumea teatrului și a filmului, aceasta s-a făcut remarcată inclusiv în televiziune.

Pentru interviul pentru CaTine.ro, Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și ne-a povestit câteva detalii privind decizia de a deveni actriță. Frumoasa brunetă ne-a mărturisit că a știut de la o vârstă foarte fragedă ce își dorește de la cariera sa. De la trei anișori, Ioana Ginghină și-a dorit din tot sufletul să urmeze drumul către succes prin intermediul unei cariere în actorie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Portret al actriței Ioana Ginghină în timp ce stă pe un fotoliu picior peste picior și își ține sub bărbie pumnul
Actrița se declară extrem de fericită, dar și împlinită / CaTine.ro
Reclamă

Ioana a muncit enorm în timpul facultății, dar și după finalizarea acesteia. Cel mai mult și-a dorit să obțină roluri în care să-și pună tot sufletul. Actrița ne-a povestit cât de importantă este implicarea proaspeților absolvenți în căutarea posibilelor roluri pe care le-ar putea primi.

Atunci când ești la început de drum trebuie să te duci să-ți faci fișe de înscriere la tot felul de agenții de casting. E nevoie să te implici și să fii tot timpul în continuă căutare.

– Ioana Ginghină

Ioana Ginghină este de părere că responsabilitatea găsirii unui rol stă de cele mai multe ori în mâinile actorului. Aceasta știe cât de importante sunt oportunitățile care pot apărea în drum. Indiferent dacă este vorba de un rol principal sau de un rol secundar. Pentru un actor la început de drum, experiența jocului va conta enorm în dezvoltarea și parcursul său profesional.

Reclamă

Munca, talentul și devotamentul sunt elementele unei cariere de succes

Încă de la început, Ioana Ginghină a înțeles cât de important este să se concentreze pe ceea ce-și dorește cu adevărat. De la vârsta de trei anișori și-a dat seama că ar vrea să devină actriță. De aici a ma fost un singur pas, acela de a se dedica în totalitate acestei cariere.

Ioana Ginghină a muncit enorm de mult pentru a-și consolidat pas cu pas cariera. La finalizarea studiilor, aceasta a fost într-o continuă căutare și a participat la nenumărate castinguri pentru a putea alege rolurile care i se potrivesc cel mai bine. Ioana și-a creat un nume inclusiv în televiziune. Te invităm să descoperi mai multe în interviul pe care Ioana Ginghină l-a oferit echipei CaTine.ro.

Actrița ne-a povestit că notorietatea și faptul că era deja angajată într-un teatru au contat foarte mult în parcursul său profesional. Aceasta îi sfătuiește pe tinerii actori să se dedice în totalitate și să fie organizați și implicați când vine vorba pe participarea la castinguri.

Ioana nu a ținut niciodată cont dacă a primit un rol principal sau unul secundar. Pentru ea cel mai important lucru a rămas întotdeauna acela de a-și face meseria pentru care s-a pregătit. O altă actriță la fel de determinată și hotărâtă este Oana Moșneagu. Te invităm să-i cunoști povestea în interviul pe care aceasta l-a oferit pentru echipa CaTine.ro.

Viața între carieră și familie

Ioana Ginghină ne-a povestit mai multe detalii despre eforturile pe care a trebuit să le depună de-a lungul timpului pentru a-și construi o carieră de succes. Cu toate acestea, meseria de actor poate să devină uneori solicitată. Pentru Ioana, echilibrul dintre viața profesională și cea personală este extrem de important.

Aceasta și-a dorit foarte mult să fie cât mai mult timp alături de fiica sa și să nu rateze momentele importante din viața acesteia. IoanaGinghină ne-a mărturisit faptucl că de cele mai multe ori, programul de la teatru sau de pe platourile de filmare i-a permis să jongleze cu timpul pe care îl acordă familiei.

Actrița s-a bucurat de un program flexibil, iar la nevoie a refuzat anumite colaborări pentru a putea fi alături întotdeauna de fiica sa Ruxandra. Viața de familie este cu siguranță un lucru extrem de important pentru frumoasa brunetă.

Întrebată care este una dintre cele mai emoționante amintiri din viața sa, Ioana ne-a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri. Cel mai important loc în cartea sa cu amintiri îl ocupă momentul nașterii fiicei sale, Ruxandra.

Ani de zile am refuzat anumite oferte. Întotdeauna am încercat să găsesc un echilibru între viața de familie și cariera mea.

– Ioana Ginghină

Pe lângă lucrurile pe care le învață constant pentru cariera sa, actrița învață foarte multe lecții venite din rolul de mamă. Cu fiecare an care trece, Ioana Ginghină reușește să mai învețe câteva lucruri noi pentru a fi cea mai bună mamă pentru fiica sa. Iubirea actriței pentru fiica sa depășește cuvintele. Ioana ne-a povestit tot timpul cu zâmbetul pe buze și căldură în suflet despre relația sa cu Ruxi.

Cine este Ioana Ginghină în spatele camerelor de filmat

Ioana Ginghină ne-a povestit câte puțin și despre viața sa din spatele camerelor de filmat. Ioana este o mamă care se dedică în totalitate creșterii fiicei sale și încearcă să-i fie întotdeauna alături.

Unul dintre cele mai recente proiecte la care lucrează, este desigur, serialul Adela. Ioana Ginghină s-a alăturat producției și interpretează rolul lui Miki Scoarță. Actrița ne-a povestit că a împrumutat o parte din trăsăturile sale de personalitate personajului pe care îl are de interpretat.

Pentru interviul pe care ni l-a oferit, Ioana ne-a povestit câte puțin și despre sentimentele și trăirile pe care le are în prezent. Actrița se declară extrem de fericită, dar și împlinită.

Împlinirea pe care o trăiește se datorează eforturilor pe care le-a depus de-a lungul timpului, iar Ioana este perfect conștientă de acest lucru. Chiar dacă la începutul carierei sale, Ioana s-a aflat într-o continuă bătălie pentru a obține ceea ce-și dorește, acesta este mândră de rezultatele obținute.

De altfel, Ioana Ginghină a reușit să obțină tot ceea ce și-a propus prin intermediul forțelor proprii. Energia sa ne-a umplut de bucurie și sperăm să o revedem cu bine și în cadrul interviurilor viitoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×