Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”

Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.

Publicat: 2 august 2021, 13:02 / Actualizat: 3 August 2021, 8:01

Zâmbitoare și cu o energie foarte pozitivă, Diana Munteanu a intrat pe platourile de filmare pentru un interviu sincer pentru echipa CaTine.ro. Vedeta ne-a răspuns la câteva întrebări care ne-au permis să o cunoaștem mai bine, dar și la întrebări pline de amuzament. Pe tot parcursul acestei experiențe, Diana ne-a oferit din energia s-a pozitivă și ne-a dezvăluit câteva dintre lucrurile care o fac să fie o persoană atât de sinceră și empatică.

Diana Munteanu, sinceră și optimistă

Diana Munteanu este una dintre cele mai plăcute apariții de la TV. În fiecare dimineață de weekend, ea ne oferă câte puțin din energia pozitivă care o definește. Pentru interviul acordat echipei CaTine.ro, Diana a reușit să umple platourile de filmare cu un zâmbet larg și sincer.

Prezentatoarea și-a răpit puțin timp pentru a ne răspunde la cele mai sincere și amuzante întrebări. Diana ne-a oferit mai multe informații pentru a ne ajuta să o cunoaștem mai bine. În vârstă de doar 42 de ani, Diana face parte dintr-o familie de artiști cu un puternic nume în lumea muzicii. Tatăl acesteia este un dirijor de renume, în timp ce mama sa este o mezzo-soprano. Alături de fratele său, Toni, Diana a crescut înconjurată de frumusețea artei și a studiat pianul timp de patru ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Diana Munteanu în timp ce poartă un top negru și își ține părul blond dat într-o parte
Diana Munteanu reușește să facă față cu brio provocărilor de a fi mamă și de a avea o carieră de succes / CaTine.ro

Diana ne-a mărturisit că formarea sa a fost strâns legată de educația pe care a primit-o de la părinții săi. Aceștia i-au oferit bagajul cultural, dar au ajutat și la formarea unor principii pe care Diana le-a aplicat întotdeauna în viața sa. Viața într-o familie de artiști vine de cele mai multe ori cu un bagaj cultural impresionant, dar și cu multă rigurozitate.

Diana Munteanu, ne-a spus cu zâmbetul pe buze că toate aceste lucruri i-au folosit enorm la formarea sa. Principiile și valorile definite încă din copilărie au ajutat-o pe Diana să nu se abată în viață de la un drum corect.

Viața dincolo de lumina reflectoarelor

Deși se află de multe ori în atenția presie, Diana încearcă șă-și țină departe de privire curioșilor viața privată. Vedeta încearcă să nu atragă foarte mult atenția, fiind mai tot timpul prinsă între viața profesională și cea personală. Diana Munteanu ne-a oferit și câteva dintre secretele pentru a avea o siluetă bine definită ca a sa.

Puțini știu că sportul a făcut parte din viața Dianei încă din timpul liceului. Aceasta a terminat studiile la un liceu sportiv și a făcut atletism pentru mai bine de șapte ani. Ulterior aceasta s-a reîntors în lumea artei și a finalizat studiile la o universitate de profil din capitală.

Sportul face parte din viața Dianei în fiecare zi. Chiar și atunci când nu reușește să ajungă la antrenamente din cauza programului aglomerat, Diana copenesează cu exerciții în următoarele zile. Pentru ea, sportul și alimentația corectă sunt integrate coplet în rutina sa. Ele fac parte din stilul său de viață sănătos. Printre exercițiile preferate ale Dianei Munteanu se numără cele de pilates pe care le practică inclusiv la ea acasă.

Între viața profesională și cea personală trebuie să existe întotdeauna o balanță. Diana Munteanu privește aceste două sfere drept un întreg. Așa reușete să se implice atât în dezvoltarea carierei sale, dar și în grija băiețelului său. Diana ne-a povestit că are o relație foarte apropiată cu fiul său, David. Băiețelul îi este cel mai bun prieten.

Lecțiile învățate din rolul de mamă

Diana Munteanu reușește să facă față cu brio provocărilor de a fi mamă și de a avea o carieră de succes. Relația pe care o are cu fiul său este una extrem de deosebită și se implică activ în creșterea acestuia. David o ajută să se reconecteze la lumea copilăriei, dar îi oferă și lecții extrem de importante.

Diana Munteanu ne-a povestit că de la fiul său a învățat să fie mai răbdătoare. Viața de mamă nu este deloc ușoară pentru multe femei. Cu toate acestea Diana vede rolul de mamă cu totul diferit. Aceasta consideră că rolul său de mamă este integrat activ în viața sa. Astfel, reușește să se implice în grija și educația fiului său.

Vedeta se bucură din plin de clipele petrecute alături de fiul său David. Deși la nașterea acestuia a primit multe sfaturi cu privire la grija și creșterea micuțului său, Diana crede că fiecare mamă are propria sa poveste și propriile trăiri. Îngrijirea copilului devine una personală și bazată pe propriile exepriențe.

Diana Munteanu crede că nu există un moment potrivit pentru a fi mamă. Pentru ea viața este o surpriză permanentă la care trebie să înveți să te adaptezi.

Diana Munteanu, despre frumusețea momentului prezent

Dacă ar putea descrie experiența de la emisiunea TV, Neatza de Weekend, în trei cuvinte acelea ar fi: spontaneitate, veselie și multă energie pozitivă. Diana Munteanu se bucură să fie înconjurată de o echipă plină de naturalețe și energie.

La fel ca spiritul său optimist, Diana este înconjurată de oameni care să-i aducă și mai multă energie în viața profesională. Pentru interviul oferit echipei CaTine.ro, Diana ne-a povestit câte puțin și despre planurile pe care le are pentru vacanța de vară.

Diana urmează să se bucure de soarele de pe litoral alături de fiul său, David. Pentru prezentatoarea TV, cea mai frumoasă țară în care poți avea o experiență completă este Italia. Vedeta este îndrăgostită de această destinație și se bucură de ea de fiecare dată. Spiritul său vesel și optimist o ajută să vadă frumusețea din fiecare anotimp.

Diana Munteanu este de părere că fiecare sezon are farmecul său. Viața trebuie trăită la intensitate maximă indiferent de anotimp sau de vreme. Pentru ea fiecare experineță este unică. Din acest motiv încearcă să profite cât mai mult de ceea ce-i oferă prezentul.

Feminitatea și energia optimistă, lucruri pe care nu ar trebui să le pierdem

Diana Muteanu este de părere că femeile nu ar trebui să-și piardă niciodată feminitatea. Indiferent de hainele pe care le poartă, o femeie nu ar trebui niciodată să renunțe la elementele din interiorul său care îi aduc alături acea energie feminină.

Diana este un om optimist, iar acest lucru se vede din fiecare interacțiune pe care o are cu cei din jur. Vedeta este de părere că fiecare experineță este unică și că acestea ar trebui trăite din plin. Încă din copilărie Diana a fost foarte veselă și activă. Aceasta își amintește cu drag de momentele copilăriei în care viața era lipsită de griji și de responsabilități.

Diana Munteanu încearcă să-i explice inclusiv fiului său cât de important este să te bucuri de perioada copilăriei și să trăiești fiecare moment așa cum vine. Experinețele sunt unice, iar de multe ori oportunitatea de a le repeta poate să nu mai apară, prin urmare bucuria prezentului este foarte importantă.

La capitolul bucurie și veselie, Diana Munteanu se consideră una dintre cele mai optimiste persoane pe care le cunoaște. Indiferent de situația în care se află, Diana știe întotdeuna să privească partea plină a paharului. Pentru cititoarele noastre, Diana Munteanu ne-a oferit un sfat extrem de important:

Este foarte important să fii împăcată cu tine. Atunci când ceva te nemulțumește ajunge la un moment dat să te frustreze și să te schimbe. Când ai pace cu tine nimic rău nu se poate întâmpla în jurul tău și oferi la rândul tău doar bine celor din jur.

Diana Munteanu ne-a amintit cât de importantă este o atitudine pozitivă și ne-a oferit din energia sa. Diana este plină de căldură și culoare. Într-o notă plină de optimism sperăm să o întâlnim din nou cu bine, cu aceași energie pozitivă și același zâmbet larg și frumos pe buze.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Colaj de poze cu prezentarea plăcintei americane cu mere, întreagă și secționată
Rețete
Plăcintă americană cu mere. Un desert delicios și spectaculos
Chiar dacă avem și noi rețete românește de plăcintă cu mere, merită să încerci și rețeta de plăcintă americană cu mere, pentru că este mai specială și foarte îndrăgită. Ceea ce o scoate în...
2
O femeie frumoasă cu părul roșcat care ține în brațe cu caine în timp ce portretizează acele zodii îndrăznețe
Horoscop
Zodii îndrăznețe. Nativii care au un curaj de invidiat
Necunoscutul poate să fie foarte înfricoșător uneori. Nesiguranța îi face pe mulți nativi să privească viitorul dintr-o perspectivă negativistă. Cu toate acestea, anumite zodii îndrăznețe dau dovadă de un curaj de invidiat. Aceste zodii...
3
Artista Rihanna într-o rochie neagră cu un fes pe cap în timp ce pozează la Met Gala 2021
Divertisment
Ținutele Met Gala 2021. Ce apariții au avut loc pe covorul roșu
Ținutele de la Met Gala 2021 au atras privirile tuturor. Vedete internaționale au pozat pline de încredere pe covorul roșu. Fiecare participant a încercat să aducă ceva unic ținutei sale. Anul acesta, evenimentul a...
4
Madonna într-o rochie neagră din latex în timp ce pozează pe covorul roșu la festivalul de film de la cannes din 2008
Divertisment
Madonna a purtat o ținută excentrică. Apariția vedetei la petrecerea dată după Premiile MTV VMA 2021
Madonna a atras privirile fanilor atunci când a purtat o ținută excentrică. Vedeta a participat la petrecerea dată după decernarea Premiilor MTV VMA 2021, unde a ales un outfit care a stârnit comentariile celor...
5
Jennifer Garner care a postat un mesaj emoționat în timp ce pozează pe covorul roșu în 2019
Divertisment
Jennifer Garner a postat un mesaj emoționant. Ce a declarat fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Garner i-a impresionat pe cei din jur după ce a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram. Actrița în vârstă de 49 de ani a luat parte la o inițiativă care...
PARTENERI
×