Alexandra Iosif, despre puterea de a face orice: „Atitudinea încrezătoare schimbă totul”

Alexandra Iosif este una dintre cele mai vesele și determinate tinere din mediul online din România. Plină de energie și cu un zâmbet larg, Alexandra își bucură în fiecare zi comunitatea pe care a reușit să o creeze pe rețelele de socializare. De această dată, tânăra creatoare de conținut digital ne-a încântat cu prezența în cadrul unui interviu plin de entuziasm alături de echipa CaTine.ro.

Publicat: 9 august 2021, 11:38 / Actualizat: 10 August 2021, 9:31

Zâmbitoare și cu emoții constructive alături, Alexandra Iosif a intrat pe platourile de filmare alături de colegii noștri. Alexandra ne-a oferit un răspuns celor mai amuzante întrebări, dar și câteva sfaturi utile privind viața în mediul online. Deși de la distanță pare o muncă ușoară, în spatele conținutului pe care îl livrează în online se află multe ore de muncă. Alexandra reușește să îmbine cu plăcere pasiunea sa pentru social media cu viața de studentă și de familie.

Alexandra Iosif, determinată și autentică

Alexandra Iosif este o tânără extrem de ambițioasă care a reușit să creeze o comunitate extraordinară în mediul online. Deși totul a început ca o joacă, în mai puțin de un an, oamenii care i-au fost alături au început să se înmulțească. Alexandra ne-a povestit câte puțin despre tot ce se află în spatele cortinei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alexandra Iosif în timp ce stă pe un scaun și poartă o bluză neagră cu mâneci bufante și o pereche de pantaloni albi
Alexandra se pregătește cu încredere să înceapă un nou capitol în viața sa / CaTine.ro

Cu toate că mulți nu văd efortul depus de un creator digital, în spatele unei singure postări se află de cele mai multe ori zeci de ore de muncă. Atunci când și-a dat seama de ceea ce a reușit să creeze în mediul online, Alexandra a devenit mult mai determinată să livreze un conținut de calitate comunității sale.

Deși pare greu de crezut, tânăra reușește printre orele petrecute în online să se ocupe perfect de facultate și de viața personală. Tânăra este proaspăta absolventă a unei prestigioase universități din București. Aceasta tocmai ce a obținut un zece curat în lucrarea de licență. Alexandra Iosif și-a susținut lucrarea în cadrul Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică.

Deja bursieră, Alexandra se pregătește cu încredere să înceapă un nou capitol în viața sa. Tânăra masterandă are o ambiție de invidiat. Ea este gata să obțină un job în domeniul pe care l-a aprofundat de-a lungul anilor de studii. Pentru Alexandra Iosif nimic nu pare imposibil. Din această energie pozitivă a sa a reușit să ne transmită pe tot parcursul interviului.

Viața dincolo de mediul online

Atunci când activezi în mediul online, foarte multe lucruri din viața ta personală vor fi afișate publicului. Este greu de multe ori să păstrezi o barieră între tine și comunitatea ta. Alexandra Iosif nu-și dorește să ascundă nimic de oamenii care o admiră. Aceasta își expune întotdeauna părerile sincere cu privire la lucrurile pe care le încearcă.

Chiar dacă de multe ori a fost nevoită să refuze anumite campanii, Alexandra a preferat mereu să rămână sinceră. Pentru Alexandra este foarte importantă să fie autentică față de urmăritorii săi. Deși provine din mediul rural și foarte mulți se așteptau să întâmpine piedici în online, tânăra creatoare de conținut a știut exact cum să se facă plăcută de cei din jur.

Alexandra Iosif a preferat să rămână sinceră față de oamenii care o urmăresc. Aceasta a vrut și să-și expună viața în online așa cum este ea. De altfel, în cadrul interviului pentru CaTine.ro, Alexandra ne-a dezvăluit cât de mult iubește viața la țară și tot ceea ce ține de locurile natale.

Pentru Alexandra faptul că provine din mediul rural este un atu în ceea ce privește atitudinea sa asupra vieții. Alexandra Iosif se consideră a fi o persoană mult mai determinată și motivată să reușească, decât o persoană care s-a născut într-un mediu mai favorabil.

Deși ne-a declarat că nu a dus lipsă de nimic, tânăra se simte mult mai hotărâtă să reușească în viață decât mulți dintre cei care au avut un început mai bun datorită mediului din care provin. Determinarea și ambiția sa sunt două dintre lucrurile cele mai apreciate de comunitatea ei.

Lecțiile învățate din mediul online

Activitatea în mediul online este mult mai mult decât orice creator de conținut lasă să se vadă. De cele mai multe ori, produsul finit necesită multe ore de muncă în spate. Alexandra Iosif este o tânără care se dedică în totalitate pentru comunitatea ei din online.

Aceasta încearcă să posteze cât mai des cu putință și să-și țină urmăritorii la curent cu ceea ce face. De altfel, acesta este un mic secret pe care Alexandra ni l-a dezvăluit. Pentru comunitatea sa este foarte important să fie la curent cu ceea ce face zi de zi. Te invită, să o urmărești pe Alexandra în cadrul interviului complet pentru CaTine.ro.

Alexandra este întotdeauna sinceră și le arată urmăritorilor săi câte puțin din culise. Pe lângă conținutul de calitate, tânăra împărtășește cu urmăritorii săi chiar și rețetele pe care aceasta le gătește. Un lucru foarte important pe care l-a învățat de la viața de adult este acela de a-și planifica din timp mesele.

Alexandra Iosif este o gospodină desăvârșită și aduce de multe ori în atenția publicului rețete accesibile care pot fi gătite de orice începător.

Tânăra creatoare de conținut știe cât de importantă este pozitivitatea în viața oricărei persoane. Aceasta încearcă să aibă o atitudine pozitivă și caldă și să posteze lucruri care să aducă zâmbetul pe buzele comunității sale.

Alexandra Iosif, despre o atitudine pozitivă și încrederea în ceea ce faci

Alexandra Iosif știe cât de importantă este încrederea în propriile puteri. Aceasta are o atitudine pozitivă și optimistă și încearcă să rămână așa. Chiar dacă de multe ori are momente dificile peste care trebuie să treacă, Alexandra știe să țină capul sus. Alături de ea este și prietenul său extrem de iubitor care are grijă să-i fie alături în tot ceea ce face.

Tânăra ne-a dezvăluit cât de important este sprijinul pe care-l primește de la persoana iubită. Viața de familie este foarte importantă pentru multe femei. Te invităm să descoperi ce a declarat și vedeta Diana Munteanu despre rolul pe care-l joacă familia în viața sa.

Când vine vorba de feminitate, pentru Alexandra Iosif este foarte importantă atitudinea pe care o afișăm. Tânăra este de părere că cel mai frumos lucru la o femeie este încrederea în sine. Atunci când avem o atitudine încrezătoare și pozitivă, devenim mult mai frumoase în ochii tuturor.

Dacă ai încredere în tine poți să reușești tot ceea ce ți-ai propus.

– Alexandra Iosif

Alexandra Iosif este de părere că femeile sunt extrem de puternice și pot obține tot ceea ce-și doresc cu o atitudine corectă. Deși tânăra apreciază foarte mult încrederea de sine, Alexandra ne-a povestit cât de important este să fim atente la diferența dintre o atitudine încrezătoare și una care tinde spre aroganță.

Ambiția, sinceritatea și determinarea sa sunt doar câteva lucruri care au făcut-o pe Alexandra Iosif să pornească pe un drum presărat cu multe realizări. Energia sa pozitivă ne-a adus tuturor o stare de bine și așteptăm cu nerăbdare să o revedem la fel de zâmbitoare.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Elisabeta într-un costum roz în timp ce ține în mâini un buchet de flori înainte de momentul în care a fost internată la spital
Divertisment
Regina Elisabeta a fost internată la spital. Ce i-au recomandat medicii Monarhului Marii Britanii
Regina Elisabeta a fost internată la spital. Monarhul Marii Britanii a fost nevoit să-și petreacă noaptea de miercuri spre joi într-un spital privat din Londra. Vestea a fost confirmată de Palatul Buckingham. Anunțul vine...
2
Kate Middleton, fotografie portret, într-o maletă roșie, în timp ce zâmbește
Divertisment
Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil. Ținuta îndrăzneață pentru care a optat Ducesa de Cambridge
Ducesa de Cambridge i-a luat din nou pe toți prin surpridere. Aceasta a arătat spectaculos, la fel ca întotdeauna, la cea mai recentă apariție în public. Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil,...
3
O femeie frumoasă care stă pe niște scări în timp ce paortă culorile sezonului de primăvară-vară 2022, o bluză galbenă, o pereche de pantaloni mov și o poșetă verde
Modă
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al Institutului Pantone Fashion Color Trend. Cele mai multe dintre ele s-au regăsit la Săptămâna Modei de la New York și de la...
4
Cântăreața Adele în timp ce ține în mână șase premii muzicale în anul 2012
Divertisment
Adele a avut o apariție rară pe coperta revistei Vogue. Ce a declarat artista despre schimbările din viața sa
Adele a avut o apariție rară pe coperta revistei Vogue. Cântăreața a pozat atât pentru British Vogue, cât și pentru US Vogue. Imaginile cu artista în vârstă de 33 de ani au făcut rapid...
5
Selena Gomez cu părul desfăcut și cu un ruj maro în timp ce pozează pe covorul roșu
Divertisment
Selena Gomez a purtat un palton cu imprimeu floral. Cum a fost surprinsă câtăreața alături de prietenii săi
Artista Selena Gomez este recunoscută pentru alegerile sale vestimentare inedite. De data aceasta, fotografii au surprins-o în timp ce urma să ia cina alături de prietenii săi la un restaurant din Hollywood. Cântăreața a...
PARTENERI
×