Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Andrei Niculae: „Sunt într-o continuă dezvoltare și nu o să mă opresc niciodată”

Andrei Niculae este unul dintre cei mai de succes oameni de radio din România. Se plictisește tare atunci când nu este on air, dar sunt foarte rare clipele când stă degeaba. În afara programului de la Virgin Radio, acesta are tot felul de proiecte menite să-i ajute pe cei din jur. Descoperă mai multe într-un interviu CaTine La Masculin cu Andrei Niculae.

Publicat: 3 ianuarie 2022, 14:15 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:38

Andrei Niculae a acceptat provocarea noastră și este primul invitat care deschide seria interviurilor CaTine La Masculin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre cei mai simpatici DJ ai radioului românesc, Andrei Niculae știe cum să te facă să îl asculți. Te ține alături de el cu o energie aparte și emoțiile pe care le transmite sunt mereu constructive. Este un om pozitiv, pe care îl îndrăgești din prima clipă.

O altă vedetă pentru care determinarea și pasiunea pentru carieră înseamnă mult este Anca Androne. Află mai multe despre ea din interviul acordat pentru CaTine.ro.

Interviu CaTine La Masculin cu Andrei Niculae

– Cine este Andrei atunci când nu este on air?
Wow! Așa „from the beginning”. Este un om care nu e așa de relaxat precum pare. Chiar și aici, acum, nu sunt cel mai relaxat în ipostaza acesta. Mă simt mult mai relaxat și mult mai bine când sunt on air. Acolo simt că sunt mai mult eu. În realitate sunt tipul care nu scoate un cuvânt pentru o oră sau două, deși toată lumea spune că vorbesc non-stop. Pot să stau într-un loc pe canapea și să mă uit la ceva sau să mă joc pe play station ori să citesc niște chestii. Am și momente când sunt trist, deși nu crede nimeni asta și mai am și momente în care nu am energie.

– Cum începe dimineața lui Andrei Niculae ca să fie la 6:30 în studio?
– Nu am așa o rutină. Acum zici că sunt vreo vedetă, dar nu am chestii de făcut. Atunci când te trezești la 4:30 nici nu știi cât de repede trece timpul la 5:20 când plec de acasă. Nu prea mănânc dimineața, dar vreau să încep să mănânc sănătos. Am și un brocoli în frigider, am și mâncat recent, dar nu dimineața. Stau 5-10 minute în pat, dar mă sună și colega mea Veronica ca să-mi dea trezirea.

Reclamă

– Care a fost cel mai frumos festival la care ai participat până acum?
Tomorrow Land 2018 pentru mine a fost life changing. La mine chiar așa a fost. Ce am trăit acolo a fost wow. E o lume ideală, nu contează nația, culoare, nimeni nu se uită urât la tine. Acolo toată lumea e fericită. E cu mult bun simț acolo. Încerc să-i duc pe toți acolo pentru că trebuie să trăiești o astfel de experiență cel puțin o dată în viață.

– Dacă nu ai fi Dj la radio, voice over artist, ce meserie ai avea?
– Hai să zic varianta serioasă. Cred că aș juca în publicitate. Îm place să gândesc tot felul de campanii, de promovare pentru tot felul de produse și îmi vin în minte noaptea.

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Reclamă

Andrei Niculae, fericit și împlinit datorită femeilor puternice din viața sa

Andrei Niculae nu se sfiește să recunoască influența femeilor puternice din viața sa. DJ-ul carismatic ne-a oferit povestit mai multe despre amintirile din copilărie alături de mama sa. În spatele unui bărbat de succes se află de cele mai multe ori o femeie puternică.

Andrei spune că are o relație foarte strânsă cu mama sa. Acesta are o mulțime de amintiri frumoase, iar lucrul care l-a emoționat cel mai tare a fost o întâmplare de la mare pe vremea când avea doar opt ani.

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
Acum chiar m-am emoționat. O să-ți zic ceva șocant cred. Este de pe vremea când aveam 8 ani, eram pentru prima dată în Vama Veche și erau niște valuri de 3 m și ceva și am intrat cu mama în apă. Eu eram durduliu, eram foarte bine, eram mare și am intrat cu mama și o țineam de mână, a venit un val, m-a dezechilibrat, dar nu am căzut. Când m-am uitat în jur aveam mâna mamei, dar nu o vedeam pentru că ea căzuse. Am avut așa o panică foarte mare și am ridicat-o. Cele 4 secunde când nu am văzut-o au fost cele mai înfricoșătoare din viața mea, dar cumva e cea mai frumoasă amintire.

DJ-ul este îndrăgostit

Nu doar mama sa i-a conturat personalitatea. Andrei are o relație superbă cu iubita sa Claudia, pe care o alintă Clau. El este de părere că toate femeile din viața sa l-au ajutat de-a lungul timpului să deschidă ochii asupra vieții și spune cu mândrie că este înconjurat doar de femei puternice.

– Cum ai descris-o pe Clau în trei cuvinte?
– E cea mai frumoasă femeie pe care o cunosc, ea e iubire by default și e omul de care îmi doresc să am grijă. Sunt cel mai mândru să știu că e lângă mine.

De relația pe care o are cu iubita sa este cel mai mândru. Pentru el, Clau este definiția iubirii și tot ce își dorește este să o aibă aproape și să o protejeze. Andrei Niculae e un bărbat puternic și sincer, care este recunoscător pentru toate femeile care l-au schimbat de-a lungul vieții.

– Pentru ce le mulțumești femeilor din viața ta?
– Pentru tot. Pentru că trăiesc, că exist, că respir, că mănânc, că nu mă împiedic pe stradă, că știu ce trebuie să fac în secunda următoare. De la mama, la Clau, la Vero, la Monica. Toate femeile din viața mea m-au ajutat enorm și dacă închid ochii, știu că sunt cărat de niște femei super puternice.

Cine e Andrei Niculae și cum și-a descoperit pasiunea pentru radio

Andrei Niculae este unul dintre cei mai fresh DJ din radioul românesc. Acesta a simțit că este atras de radio de la vârsta de numai 6 ani. Atunci folosea microfonul de la căști pentru a se înregistra atunci când citea din cărți pentru copii și pasiunea lui a tot crescut până a ajuns una dintre cele mai apreciate voci din România.

La numai 12 ani, potrivit Virginradio.ro, acesta a luat contact cu primul studio profesionist de radio. Pe atunci se afla într-o tabără în Elveția, iar din acel moment și până la o carieră de succes nu a mai fost decât un pas. Se poate spune că acum microfonul de radio este unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Visul i s-a îndeplinit pentru că a știut foarte devreme pentru ce vrea să lupte și nu vrea să renunțe la radio niciodată.

Andrei Niculae este prezent constant pe rețelele sociale și chiar el spune că este „obsedat” de aceste platforme online. Prin intermediul conturilor din social media, DJ-ul de radio își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa și cu proiectele pe care le are în derulare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×