Reclamă

Interviu CaTine.ro La Masculin cu Andrei Niculae: „Sunt într-o continuă dezvoltare și nu o să mă opresc niciodată”

Andrei Niculae este unul dintre cei mai de succes oameni de radio din România. Se plictisește tare atunci când nu este on air, dar sunt foarte rare clipele când stă degeaba. În afara programului de la Virgin Radio, acesta are tot felul de proiecte menite să-i ajute pe cei din jur.

Publicat: 3 ianuarie 2022, 14:15 / Actualizat: 24 ianuarie 2022, 16:16
Andrei Niculae, într-un decor cu multe fotografii, pe scaun, la interviul CaTine.ro
Andrei Niculae este prezent constant pe rețelele sociale și chiar el spune că este "obsedat" de aceste platforme online / CaTine.ro

Andrei Niculae a acceptat provocarea noastră și este primul invitat care deschide seria interviurilor CaTine.ro La Masculin.

Unul dintre cei mai simpatici DJ ai radioului românesc, Andrei Niculae știe cum să te facă să îl asculți. Te ține alături de el cu o energie aparte și emoțiile pe care le transmite sunt mereu constructive. Este un om pozitiv, pe care îl îndrăgești din prima clipă.

O altă vedetă pentru care determinarea și pasiunea pentru carieră înseamnă mult este Anca Androne. Află mai multe despre ea din interviul acordat pentru CaTine.ro.

Interviu CaTine.ro La Masculin cu Andrei Niculae

– Cine este Andrei atunci când nu este on air?
Wow! Așa „from the beginning”. Este un om care nu e așa de relaxat precum pare. Chiar și aici, acum, nu sunt cel mai relaxat în ipostaza acesta. Mă simt mult mai relaxat și mult mai bine când sunt on air. Acolo simt că sunt mai mult eu. În realitate sunt tipul care nu scoate un cuvânt pentru o oră sau două, deși toată lumea spune că vorbesc non-stop. Pot să stau într-un loc pe canapea și să mă uit la ceva sau să mă joc pe play station ori să citesc niște chestii. Am și momente când sunt trist, deși nu crede nimeni asta și mai am și momente în care nu am energie.

– Cum începe dimineața lui Andrei Niculae ca să fie la 6:30 în studio?
– Nu am așa o rutină. Acum zici că sunt vreo vedetă, dar nu am chestii de făcut. Atunci când te trezești la 4:30 nici nu știi cât de repede trece timpul la 5:20 când plec de acasă. Nu prea mănânc dimineața, dar vreau să încep să mănânc sănătos. Am și un brocoli în frigider, am și mâncat recent, dar nu dimineața. Stau 5-10 minute în pat, dar mă sună și colega mea Veronica ca să-mi dea trezirea.

Reclamă

– Care a fost cel mai frumos festival la care ai participat până acum?
Tomorrow Land 2018 pentru mine a fost life changing. La mine chiar așa a fost. Ce am trăit acolo a fost wow. E o lume ideală, nu contează nația, culoare, nimeni nu se uită urât la tine. Acolo toată lumea e fericită. E cu mult bun simț acolo. Încerc să-i duc pe toți acolo pentru că trebuie să trăiești o astfel de experiență cel puțin o dată în viață.

– Dacă nu ai fi Dj la radio, voice over artist, ce meserie ai avea?
– Hai să zic varianta serioasă. Cred că aș juca în publicitate. Îm place să gândesc tot felul de campanii, de promovare pentru tot felul de produse și îmi vin în minte noaptea.

Reclamă

Andrei Niculae, fericit și recunoscător pentru oamenii din viața ta

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
Acum chiar m-am emoționat. O să-ți zic ceva șocant cred. Este de pe vremea când aveam 8 ani, eram pentru prima dată în Vama Veche și erau niște valuri de 3 m și ceva și am intrat cu mama în apă. Eu eram durduliu, eram foarte bine, eram mare și am intrat cu mama și o țineam de mână, a venit un val, m-a dezechilibrat, dar nu am căzut. Când m-am uitat în jur aveam mâna mamei, dar nu o vedeam pentru că ea căzuse. Am avut așa o panică foarte mare și am ridicat-o. Cele 4 secunde când nu am văzut-o au fost cele mai înfricoșătoare din viața mea, dar cumva e cea mai frumoasă amintire.

– Pentru ce le mulțumești femeilor din viața ta?
– Pentru tot. Pentru că trăiesc, că exist, că respir, că mănânc, că nu mă împiedic pe stradă, că știu ce trebuie să fac în secunda următoare. De la mama, la Clau (iubita lui), la Vero, la Monica. Toate femeile din viața mea m-au ajutat enorm și dacă închid ochii, știu că sunt cărat de niște femei super puternice.

– Cum ai descris-o pe Clau în trei cuvinte?
– E cea mai frumoasă femeie pe care o cunosc, ea e iubire by default și e omul de care îmi doresc să am grijă. Sunt cel mai mândru să știu că e lângă mine.

– Cum te-ai descrie în acest moment al vieții tale?
– Îmi e foarte greu. Cred că aș spune că sunt într-o continuă dezvoltare din care nu o să mă opresc niciodată. Nu o să fiu niciodată 100% mulțumit cu mine. Momentan muncesc foarte mult și sunt la 30% din tot ceea ce pot.

Top 3 cântărețe din toată lumea?
E o întrebare foarte grea, dar îmi plac la nebunie. Dacă aveam întrebările tale, astăzi eram departe. Beyonce, e regina și nu mai trebuie explicat nimic. Le are pe toate muncit. Dacă mă duc puțin în timp aș spune Donna Summer, dar în prezent din afară e Nicki Minaj.

Cine e Andrei Niculae și cum și-a descoperit pasiunea pentru radio

Andrei Niculae este unul dintre cei mai fresh DJ din radioul românesc. Acesta a simțit că este atras de radio de la vârsta de numai 6 ani. Atunci folosea microfonul de la căști pentru a se înregistra atunci când citea din cărți pentru copii și pasiunea lui a tot crescut până a ajuns una dintre cele mai apreciate voci din România.

La numai 12 ani, potrivit virginradio.ro, acesta a luat contact cu primul studio profesionist de radio. Pe atunci se afla într-o tabără în Elveția, iar din acel moment și până la o carieră de succes nu a mai fost decât un pas. Se poate spune că acum microfonul de radio este unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Visul i s-a îndeplinit pentru că a știut foarte devreme pentru ce vrea să lupte și nu vrea să renunțe la radio niciodată.

Andrei Niculae este prezent constant pe rețelele sociale și chiar el spune că este „obsedat” de aceste platforme online. Prin intermediul conturilor din social media, DJ-ul de radio își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa și cu proiectele pe care le are în derulare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Patrick Schwarzenegger la un eveniment public din anul 2019
Divertisment
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii. Imagini rare cu fiul lui Arnold Schwarzenegger la 28 de ani
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii, acolo unde și-a expus fizicul de invidiat. Fotografii l-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-l surprindă din toate unghiurile. La 28 de ani, fiul...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care se privește în oglindă și își pune în cap uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului
Frumusețe
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul...
3
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
4
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
5
Adele într-un sacou alb în timp ce este invitată la o emisiune, a anunțat amânarea concertelor
Divertisment
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Cântăreața a dat vestea printr-un videoclip emoționant
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Vestea a fost oferită de cântăreață printr-un videoclip emoționant pe care l-a postat pe rețelele sociale. Fanii artistei au fost anunțați cu doar 24 de ore...
PARTENERI
×