Reclamă

Doina Teodoru, despre sinceritate și libertate: „Aș vrea să văd în jurul meu mai multe femei naturale.”

Doina Teodoru este una dintre cele mai vesele și mai optimiste femei de la noi din țară. Actrița a acceptat cu zâmbetul pe buze invitația echipei noastre. Aceasta ne-a oferit un interviu plin de momente emoționante și de neuitat. Energia sa a umplut rapid platoul de filmare. Câștigătoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii iUmor ne-a povestit mai multe amănunte despre viața sa din spatele scenei.

Publicat: 13 decembrie 2021, 12:43 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:41

Doina Teodoru este o femeie puternică, împlinită și sigură pe sine. Energia sa reușește să atragă rapid privirile tuturor și să aducă zâmbetul pe buze oricui o întâlnește. Încă de la prima sa apariție în emisiunea iUmor aceasta a reușit să cucerească publicul cu umorul său greu de egalat. De data aceasta, actrița a renunțat la imaginea care o afișează pe scenă și ne-a oferit un interviu în care ne-a povestit mai multe amănunte despre femeia care este în viața de zi cu zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doina Teodoru, despre sinceritate și libertate

Actrița a fost tot timpul zâmbitoare și ne-a răspuns la toate întrebările cu multă răbdare. Invitația echipei CaTine.ro a bucurat-o pe Doina, iar aceasta a oferit la finalul interviului câteva sfaturi extrem de important pentru cititoarele noastre. Pe platourile de filmare a avut mereu o energie puternică.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Doina Teodoru în portret la interviul pentru CaTine
Doina Teodoru le-a oferit cititoarelor noastre câteva sfaturi importante/ CaTine.ro

A reușit să umple rapid încăperea cu spiritul său jovial și plin de viață. Actrița și-a luat din timpul său pentru a ne putea oferi mai multe detalii despre viața sa personală, dar și despre cea profesională. Doina a fost mereu pregătită să destindă atmosfera și să ne facă să râdem.

Reclamă

Pentru ea, naturalețea este extrem de importantă, iar acest lucru s-a văzut încă de la primele întrebări. Vedeta a fost tot timpul sinceră și deschisă. Deși mulți o cunosc în urma aparițiilor de senzație pe care le-a avut pe scena iUmor, puțini știu că Doina este la bază o actriță de succes.

Câștigătoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii iUmor ne-a mărturisit că se simte foarte bine și crede că este într-un moment foarte bun al vieții sale. O altă concurentă de la emisiunea de umor cu o gândire optimistă este Ana-Maria Calița. Urmărește interviul cu ea și vezi cine este în spatele camerelor.

Doina Teodoru a avut un număr de stand-up comedy care i-a impresionat și amuzat profund pe jurații emisiunii, dar și pe oamenii de acasă.

Reclamă

În urma acestuia, ea a reușit să plece acasă cu marele trofeu. Doina spune că această emisiune i-a schimbat viața și a devenit mult mai vizibilă publicului larg, scrie A1.ro.

Această atitudine a ajutat-o de-a lungul timpului să se facă remarcată în fața publicului. Talentul său nu poate fi contestat, însă puțini știu că în spatele acestuia se ascund multe ore de muncă și repetiții. Eforturile sale au adus-o în punctul în care este o femeie mulțumită de modul în care arată viața sa. Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Cum e Doina Teodoru în spatele camerelor

În spatele camerelor de filmat, Doina Teodoru, este o femeie puternică, o fire dezinvoltă și plină de energie. Actrița a dat dovadă de multă tărie pe parcursul evoluției carierei sale. Aceasta ne-a povestit  mai multe amănunte despre eforturile pe care le-a depus pentru a ajunge unde este în prezent.

Doina este o persoană extrem de sinceră și naturală. Atunci când nu se află pe scenă, actrița adoră să călătorească. Conturile sale de pe rețelele sociale sunt pline de imagini inedite din călătoriile pe care le face. Un lucru pe care puțini îl știu despre actriță este faptul că acesta a luat cursuri de fotografie în trecut. Doina ne-a mărturisit că este complet îndrăgostită de fotografia pe film.

Îmi place foarte mult să călătoresc. Încerc în timpul liber pe care îl am să merg să văd alte locuri. Mi se pare că aceste experiențe te îmbogățesc. De fiecare dată când se ivește ocazia mai fug undeva.

-Doina Teodoru

Doina este pasionată de călătorii atât în interiorul țării, cât și în afara acesteia. Cel mai mult își dorește să ajungă în Bali. Cu toate acestea, restricțiile impuse în perioada pandemiei au împiedicat-o până acum pe vedetă să-și îndeplinească visul.

Deși a avut parte de multe provocări, iarna aceasta nu va rămâne departe de aventuri. Aceasta are deja în minte câteva destinații extraordinare pentru a se distra la sfârșit de an. Doina Teodoru spune că nu ar putea alege un singur loc în care să stea toată viața. Aceasta pune mult accent pe libertate și pe dezvoltarea personală prin călătorii.

Lucrurile care îi aduc zâmbetul pe buze Doinei Teodoru

Actrița cu un spirit aventurier este mai mereu cu zâmbetul pe buze. Este o fire optimistă și preferă mereu să vadă partea plină a paharului. Doina spune că viața sa este o înșiruire de momente frumoase și de experiențe care au construit-o. În spatele unei femei puternice se află multe ore de muncă și experiențe inedite. Actrița se implică foarte mult în rolurile pe care le joacă și petrece multe ore la repetiții.

Toate rolurile sunt provocatoare într-un anume fel. Cel mai provocator a fost cel al Julietei. Am lucrat patru ani de zile la un spectacol Romeo și Julieta. Repetam aproape zilnic. Din păcate, nu l-am jucat mai mult de trei ori. Dar pot spune că a fost un fel de laborator. M-a ajutat foarte mult această experiență.

– Doina Teodoru

Pe lângă meseria pe care o practică sunt și alte lucruri care îi aduc Doinei zâmbetul pe buze. Printre acestea se numără principalele sale pasiuni ce țin de călătorii și de fotografii. Doina pune foarte mult accentul pe nevoia de a descoperi tot timpul lucruri noi.

De altfel, dacă ar primi 100 de euro și ar putea cumpăra orice lucru care să-i schimbe viața, actrița ar alege fără să stea pe gânduri un bilet de avion. Doina Teodoru spune că un bilet de avion poate să-ți schimbe complet viața, experiențele noi sunt întotdeauna binevenite pentru actriță.

Ce sfaturi are Doina Teodoru pentru cititoarele CaTine

Doina Teodoru a fost foarte sinceră și deschisă. Actrița ne-a mărturisit că și-a dat seama de la o vârstă fragedă că vrea să urmeze această profesie. Cel mai mult și-a dorit să poată trezi în oameni emoții puternice. Pe lângă pasiunile sale pentru călătorii și fotografie, Doina este o persoană preocupată de dezvoltarea personală. Actrița spune că cel mai atrăgător lucru la o persoană este inteligența acesteia.

Inteligența unui om contează foarte mult. Sunt oameni care nu apreciază acest lucru, dar pentru mine este foarte important.

– Doina Teodoru

Un lucru la fel de important pentru Doina este naturalețea. Foarte important de observat e faptul că actrița folosește rareori produsele cosmetice. Aceasta spune că apelează la produse de înfrumusețare doar atunci când este nevoită să le folosească la diverse spectacole sau interviuri.

Mi-ar plăcea tare mult să văd mai multe femei naturale. Nu știu de ce există această tendință la femei de a-și acoperi frumusețea naturală. Consider că machiajul ar trebui să-ți potențeze frumusețea, nu să-ți schimbe înfățișarea. Eu nu mi-am vopsit niciodată culoarea părului. Nu trebuie să-ți construiești o altă persoană. E important să fii tu.

-Doina Teodoru

Doina Teodoru pune mult accent pe frumusețea naturală și le îndeamnă pe cititoarele CaTine.ro să se iubească exact așa cum sunt. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×