Reclamă

Irina Fodor, despre curaj și onestitate în Asia Express: „Competiția e un exercițiu care te învață că indiferent de ce se întâmplă, trebuie să mergi mai departe”

Irina Fodor este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din cadrul emisiunii Asia Express: Drumul Împăraților. Frumoasa prezentatoare le-a oferit concurenților probe de neuitat și i-a așteptat de fiecare dată cu zâmbetul pe buze la punctul de sosire. Irina a acceptat invitația noastră și a oferit un interviu plin de emoție echipei CaTine.ro. Prezentatoarea celui mai urmărit show TV ne-a oferit mai multe informații din culise și ne-a povestit ce momente au emoționat-o cu adevărat.

Publicat: 15 noiembrie 2021, 15:11 / Actualizat: 16 noiembrie 2021, 9:42

Irina Fodor a acceptat provocarea de a prezenta cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Expres 2021. Deși a știut tot timpul că experiența e o adevărată provocare, Irina și-a adunat curajul și a plecat la drum alături de echipele participante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina a fost cea care i-a recompensat pe concurenți, dar și cea care a anunțat echipele eliminate. După fiecare etapă, competiția a devenit tot mai strânsă, însă Irina a știut întotdeauna cum să-i încurajeze pe concurenți.

În competiția Asia Express: Drumul Împăraților s-au înscris Lidia Buble și sora sa, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia și Francesco Paglieri, Cosmin și Eliza Natanticu, Alexandra Ungureanu împreună cu mama sa, Cuza și Emy, Adriana Trandafir alături de fiica sa, Maria Speranța și Lorelei Bratu alături de Zarug. Competiția solicitantă va fi câștigată de o singură echipă, care va fi anunțată de Irina Fodor în marea finală a show-ului, anunțată pe 28 noiembrie 2021, la Antena 1.

Irina Fodor, despre curaj și onestitate în competiția Asia Express

Irina Fodor este una dintre cele mai optimiste persoane din competiția Asia Express: Drumul Împăraților. Mereu cu zâmbetul pe buze, aceasta și-a luat în serios rolul important din cadrul concursului și i-a încurajat pe concurenți după fiecare etapă.

Deși nu a luat parte la probele acestora, Irina a trăit la fel de intens fiecare etapă. Aceasta s-a gândit mereu la echipe, care i-au devenit extrem de dragi pe parcursul concursului.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Irina Fodor într-un sacou roșu zâmbind la interviul pentru CaTine
Irina Fodor a acceptat provocarea de a prezenta cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express: Drumul Împăraților / CaTine.ro

Irina Fodor a fost cea care a anunțat după fiecare etapă eliminatorie ce echipă părăsește competiția. Fiecare moment a fost intens, emoționant și dificil. Cu toate acestea, prezentatoarea TV spune că a fost o experiență unică ce i-a legat pe concurenți pe viață. Astfel de experiențe intense nu puteau fi trăite decât în Asia Express: Drumul Împăraților. Irina Fodor nu a fost străină de competiția Asia Express.

Reclamă

Soțul prezentatoarei TV, Răzvan Fodor, a fost cel care a câștigat sezonul trei al competiției alături de Sorin Bontea. Plină de entuziasm și decisă să accepte provocarea, Irina Fodor s-a alăturat proiectului și a dat tot ce a avut mai bun pentru a face această competiție memorabilă. Însă decizia nu a fost deloc una ușoară.

Cum descrie Irina Fodor experiența din cadrul show-ului Asia Express: Drumul Împăraților

Irina Fodor este om de televiziune, soție, și mamă. Alături de Răzvan Fodor aceasta are o fetiță superbă pe nume Diana. De altfel, cel mai mult a dus lipsa familie în cadrul competiție. Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut în anul 2007, când prezentatoarea Asia Express era încă studentă la Facultatea de Jurnalism.

Ea și viitorul său soț s-au întâlnit pe platourile de filmare, scrie A1.ro. Cei doi s-au îndrăgostit și după mai multe întâlniri și-au dat seama că sunt perfecți unul pentru celălalt. Astfel, atunci când Irina a ales să prezinte Asia Express a fost nevoită să-l lase acasă pe cel pe care îl iubește cu adevărat și pe fiica sa căreia i-a dus cel mai mult dorul.

Mi-a fost foarte, foarte dor de Răzvan și de cea mică. Am plâns foarte mult în proiectul ăsta. Mă întâlneam cu concurenții și ne împărtășeam dorul, iar de obicei curgeau lacrimi. Competiția este un exercițiu care te învață că indiferent de ce se întâmplă trebuie să mergi mai departe.

– Irina Fodor

Irina Fodor a fost cea care le-a dat concurenților probe dificile, dar și cea care le-a răsplătit efortul și reușita. Tot ea a fost cea care a avut șansa să observe cu atenția evoluția fiecărei echipe și a putut să înțeleagă dinamica dintre concurenți. Irina a fost cea care i-a înțeles cel mai bine pe participanții la emisiune, știind că le va fi foarte greu să-și găsească locuri de dormit din cauza pandemiei.

Autostopul a fost o altă provocare reală pe care prezentatoarea a sesizat-o. Totuși, Irina Fodor a rămas mereu optimistă și încrezătoare că toți concurenții se vor descurca la fiecare probă oferită.

Ce a învățat Irina Fodor în urma experienței din Asia Express: Drumul Împăraților

Irina Fodor ne-a oferit un interviu sincer și ne-a povestit mai multe detalii din culise. Prezentatoarea TV a putut să vadă evoluția concurenților și spune că au fost momente în care s-a simțit complet neputincioasă.

Aceasta și-ar fi dorit din tot sufletul să-i poată ajuta la diferitele probe pe care le-au avut de făcut. Irina ne-a povestit că a încercat chiar ea să realizeze câteva din probele concurenților și a realizat cât de puternici sunt aceștia. Vedeta le-a admirat forța, curajul și determinarea.

Știam că singura mea putere în concursul ăsta sunt vorbele. Puteam doar să le spun lucruri care să-i aline puțin sau să le distrag atenția de la nervii întinși. Nu puteam să le dau indicații sau să le spun ce va urma. M-am străduit să le ofer o îmbrățișare de fiecare dată când am simțit că au nevoie, sper că am reușit.

-Irina Fodor

Irina Fodor a empatizat foarte mult cu concurenții și a înțeles imediat cât de solicitantă va fi competiția pentru ei. Totuși, aceasta s-a străduit întotdeauna să le fie alături și să-i susțină.

Prezentatoarea TV a admirat fiecare echipă în parte, însă cel mai mult au impresionat-o femeile puternice din Asia Express: Drumul Împăraților. Deși nu a luat parte la probe, vedeta a trăit emoțiile la fel de intens ca echipele participante. Vedeta spune că este o experiență unică ce i-a unit pe toți participanții pe viață.

Ce spune Irina Fodor despre întoarcerea în Asia Express: Drumul Împăraților din poziția de concurentă

Pentru Irina Fodor competiția Asia Express a fost o adevărată provocare. Prezentatoarea TV ne-a dezvăluit mai mult detalii din culise. Deși în cadrul emisiunii sunt redate doar câteva ore de filmare, munca din spate este mult mai mare. De altfel, Irina a mărturisit că s-a trezit zilnic de la ora 4 dimineața pentru a începe pregătirile pentru competiție.

În ciuda obstacolelor pe care le-a avut de înfruntat, a diferențelor culturale pe care le-a întâmpinat, Irina Fodor a apreciat întotdeauna acest proiect pe care îl consideră o experiență unică. Întrebată dacă s-ar întoarce în competiție din postura de concurentă, Irina a ezitat să răspundă.

Totuși aceasta ne-a mărturisit că nu ar putea participa niciodată în probele solicitante ale competiției. Nici propunerea de a face echipă alături de soțul său nu a reușit să o convingă. Irina crede că Răzvan s-ar îngrijora prea mult pentru ea și nu s-ar mai concentra asupra probelor.

Competiția Asia Express e exact cum te duce viața. Cu suișuri și coborâșuri, cu momente în care te simți câștigător, cu momente mai puțin bune, dar pe care trebuie să le depășești și să te bucuri de tot ansamblul proiectului. Trebuie să depășești momentele mai puțin plăcute. Asia este un proiect care dezvăluite toate persoanele participante, cu bune și cu rele.

– Irina Fodor

Irina Fodor este de părere că această competiție i-a schimbat complet pe toți participanții la proiect, atât pe cei din fața camerelor, cât și pe cei din spatele lor. Lecția cea mai mare pe care a învățat-o din Asia Express a fost ambiția de a nu se da bătută niciodată.

Pe Irina Fodor alături de participanți o puteți urmări în cel de-al patrulea sezon Asia Express: Drumul Împăraților de luni până miercuri de la 20:30 și duminică de la ora 20:00 pe Antena1. Edițiile complete ale show-ului pot fi urmărite doar în AntenaPLAY.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×