Reclamă

Andreea Ibacka, jovială și optimistă la interviul CaTine.ro: „Sunt foarte muncitoare și asta a făcut de multe ori diferența”

Andreea Ibacka are o carieră importantă în media și deși nu a făcut studii în acest sens, acest domeniu i se potrivește de minune. A jucat în mai multe seriale, filme, reclame TV și a îndeplinit toate rolurile mult peste așteptările sale. Cu toate acestea, un alt rol pe care îl duce fără cusur și neîncetat este cel de mamă și a venit la interviul CaTine.ro pentru a povesti mai multe despre viața de familie, despre carieră, dar și despre lucrurile care au format-o de-a lungul vieții.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 iulie 2023, 11:49 / Actualizat: 18 iulie 2023, 10:01

Pentru că de cele mai multe ori atunci când apar pe micul ecran, oamenii au un rol și anumite sarcini de îndeplinit, în viața de zi cu zi ei sunt ușor diferiți. Acest lucru încă îi intrigă pe telespectatori, care vor să afle cât mai multe despre oamenii pe care îi urmăresc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Ibacka, jovială și optimistă la interviul CaTine.ro

Andreea Ibacka este îndrăgită de mulți oameni din România datorită aparițiilor sale.

Are o atitudine mereu degajată, știe să se facă plăcută și cu zâmbetul pe buze cucerește orice privire care îi este îndreptată.

-Cum te-ai descrie în trei cuvinte, altfel decât te știu oamenii de acasă?
-Cred că în primul rând sunt foarte organizată. Cu toate acestea, viața m-a contrazis de foarte multe ori și mi s-au întâmplat lucruri neplanificate. Chiar surprinzătoare pentru mine, inclusiv în plan personal și profesional. Apoi sunt optimistă și ambițioasă. Ai mei nu au fost nevoiți să mă împingă de la spate în copilărie.

O altă vedetă care spune că organizarea o ajută să-și ducă la bun sfârșit toate proiectele este Giulia Nahmany.

Reclamă

-Prin ochii adultului de azi, cum ai descri-o pe fetița Andreea?
-După ce am avut copii, am reinterpretat diferit multe dintre evenimentele din copilăria mea. Nu ești conștient de sacrificiile pe care le fac părinții pentru tine până nu ești pus în aceeași situație. Maternitatea este minunată, dar vine cu destul de multe provocări și greutăți.

-Dacă ar fi să o ai acum pe acea fetiță Andreea în fața ta și printr-o îmbrățișare să-i vindeci o rană, care ar fi aceea?
-Deși nu am trăit niște vremuri feerice, am fost norocoasă să mă nasc într-o familie care m-a protejat mult. M-a ferit de multe răutăți și probleme cu care ei se confruntau și pe care nu le-am conștientizat. Nu am rămas cu traume.

-Cum ai cheltuit primii bani câștigați?
-A fost devreme tare. Primii bani au fost câștigați într-o reclamă TV la bomboanele Silvana. Nici nu mai știu dacă mai există acum. Aveam 10 ani, eram în clasa a patra, am participat la un casting, dar recomandarea învățătoarei a fost decisivă. Am câștigat 2 lei, nu m-am îmbogățit. Mi-a rămas mult timp această poreclă.

Reclamă

Andreea Ibacka, cel mai important sfat din carieră

Așa cum am spus mai spus, primul contact pe care Andreea Ibacka l-a avut cu lumea media a fost la vârsta de 10 ani atunci când a apărut într-o reclamă. Deși nu a câștigat foarte mulți bani la vremea respectivă, se pare că viața a purtat-o pe aceeași pantă.

Acum, Andreea este urmărită în mediul online și pe micul ecran de foarte multe femei. Acestea se lasă adesea inspirate de acțiunile vedetei și îi cer sfaturi. La rândul ei, și Andreea a primit sfaturi de la oamenii cu care a interacționat. Despre ele ne-a spus mai multe în rândurile următoare.

-Care sunt calitățile fără de care crezi că ți-ar fi fost mai greu în carieră?
-Cred că sunt foarte muncitoare și asta a făcut de foarte multe ori diferența. Mi-am ales o meserie pentru care nu m-am pregătit, dar nu m-am dat înapoi de la niciun curs.

-Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit de-a lungul timpului în cariera de actor și om de televiziune?
-Nu o să uit niciodată că Iura Luncașu, cu care am lucrat în primii ani pe platou, ne-a spus încă de la început că atunci când venim pe set trebuie să uităm de simțul penibilului. E o regulă la care nu m-am gândit foarte mult în primele luni sau poate nu a înțeles-o foarte bine, dar acum îi dau foarte multă dreptate.

Găsești interviurile din seria CaTine și în AntenaPLAY.

Cum reușește Andreea să se împartă între carieră și familie

Andreea Ibacka este căsătorită cu Cabral Ibacka și au împreună doi copii. Namiko și Tiago sunt cea mai mare împlinire a lor și fac tot ce pot ca să le fie mereu alături deși au un program destul de încărcat.

-Cum reușești să-ți împarți timpul între rolul de mamă și soție și carieră?
-Asta e provocarea mea continuă, zilnică, dar se poate. Trăim sub falsa impresie că întâi trebuie să le rezolvăm pe toate. Cu mintea de acum mi-aș fi dorit să am copii mai devreme. Înainte de copii nu știu ce făceam cu mine și cu viața mea. Acum e o alergătură continuă între job și copii și îmi rămâne destul de puțin, dar eu sunt fericită și trăiesc ceea ce mi-am dorit.

Așa cum a văzut în familia sa încă de mică, Andreea spune că femeile sunt ființe gingașe, delicate, care totodată sunt foarte puternice și pot trece peste orice atunci când își propun.

-Din punctul tău de vedere care este definiția unei femei puternice?
-Femeile din familia mea sunt niște femei puternice, care au ținut familia aproape, indiferent de greutățile pe care le-au întâmpinat. Sigur, vremurile s-au schimbat și rețeta lor nu mai e neapărat valabilă azi, dar îmi găsesc de foarte multe ori inspirația în ele. Cred că o femeie puternică trebuie să fie independentă din toate punctele de vedere, dar să-și păstreze feminitatea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×