Reclamă

Andreea Ibacka, jovială și optimistă la interviul CaTine.ro: „Sunt foarte muncitoare și asta a făcut de multe ori diferența”

Andreea Ibacka are o carieră importantă în media și deși nu a făcut studii în acest sens, acest domeniu i se potrivește de minune. A jucat în mai multe seriale, filme, reclame TV și a îndeplinit toate rolurile mult peste așteptările sale. Cu toate acestea, un alt rol pe care îl duce fără cusur și neîncetat este cel de mamă și a venit la interviul CaTine.ro pentru a povesti mai multe despre viața de familie, despre carieră, dar și despre lucrurile care au format-o de-a lungul vieții.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 iulie 2023, 11:49 / Actualizat: 18 iulie 2023, 10:01

Pentru că de cele mai multe ori atunci când apar pe micul ecran, oamenii au un rol și anumite sarcini de îndeplinit, în viața de zi cu zi ei sunt ușor diferiți. Acest lucru încă îi intrigă pe telespectatori, care vor să afle cât mai multe despre oamenii pe care îi urmăresc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Ibacka, jovială și optimistă la interviul CaTine.ro

Andreea Ibacka este îndrăgită de mulți oameni din România datorită aparițiilor sale.

Are o atitudine mereu degajată, știe să se facă plăcută și cu zâmbetul pe buze cucerește orice privire care îi este îndreptată.

-Cum te-ai descrie în trei cuvinte, altfel decât te știu oamenii de acasă?
-Cred că în primul rând sunt foarte organizată. Cu toate acestea, viața m-a contrazis de foarte multe ori și mi s-au întâmplat lucruri neplanificate. Chiar surprinzătoare pentru mine, inclusiv în plan personal și profesional. Apoi sunt optimistă și ambițioasă. Ai mei nu au fost nevoiți să mă împingă de la spate în copilărie.

O altă vedetă care spune că organizarea o ajută să-și ducă la bun sfârșit toate proiectele este Giulia Nahmany.

Reclamă

-Prin ochii adultului de azi, cum ai descri-o pe fetița Andreea?
-După ce am avut copii, am reinterpretat diferit multe dintre evenimentele din copilăria mea. Nu ești conștient de sacrificiile pe care le fac părinții pentru tine până nu ești pus în aceeași situație. Maternitatea este minunată, dar vine cu destul de multe provocări și greutăți.

-Dacă ar fi să o ai acum pe acea fetiță Andreea în fața ta și printr-o îmbrățișare să-i vindeci o rană, care ar fi aceea?
-Deși nu am trăit niște vremuri feerice, am fost norocoasă să mă nasc într-o familie care m-a protejat mult. M-a ferit de multe răutăți și probleme cu care ei se confruntau și pe care nu le-am conștientizat. Nu am rămas cu traume.

-Cum ai cheltuit primii bani câștigați?
-A fost devreme tare. Primii bani au fost câștigați într-o reclamă TV la bomboanele Silvana. Nici nu mai știu dacă mai există acum. Aveam 10 ani, eram în clasa a patra, am participat la un casting, dar recomandarea învățătoarei a fost decisivă. Am câștigat 2 lei, nu m-am îmbogățit. Mi-a rămas mult timp această poreclă.

Reclamă

Andreea Ibacka, cel mai important sfat din carieră

Așa cum am spus mai spus, primul contact pe care Andreea Ibacka l-a avut cu lumea media a fost la vârsta de 10 ani atunci când a apărut într-o reclamă. Deși nu a câștigat foarte mulți bani la vremea respectivă, se pare că viața a purtat-o pe aceeași pantă.

Acum, Andreea este urmărită în mediul online și pe micul ecran de foarte multe femei. Acestea se lasă adesea inspirate de acțiunile vedetei și îi cer sfaturi. La rândul ei, și Andreea a primit sfaturi de la oamenii cu care a interacționat. Despre ele ne-a spus mai multe în rândurile următoare.

-Care sunt calitățile fără de care crezi că ți-ar fi fost mai greu în carieră?
-Cred că sunt foarte muncitoare și asta a făcut de foarte multe ori diferența. Mi-am ales o meserie pentru care nu m-am pregătit, dar nu m-am dat înapoi de la niciun curs.

-Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit de-a lungul timpului în cariera de actor și om de televiziune?
-Nu o să uit niciodată că Iura Luncașu, cu care am lucrat în primii ani pe platou, ne-a spus încă de la început că atunci când venim pe set trebuie să uităm de simțul penibilului. E o regulă la care nu m-am gândit foarte mult în primele luni sau poate nu a înțeles-o foarte bine, dar acum îi dau foarte multă dreptate.

Găsești interviurile din seria CaTine și în AntenaPLAY.

Cum reușește Andreea să se împartă între carieră și familie

Andreea Ibacka este căsătorită cu Cabral Ibacka și au împreună doi copii. Namiko și Tiago sunt cea mai mare împlinire a lor și fac tot ce pot ca să le fie mereu alături deși au un program destul de încărcat.

-Cum reușești să-ți împarți timpul între rolul de mamă și soție și carieră?
-Asta e provocarea mea continuă, zilnică, dar se poate. Trăim sub falsa impresie că întâi trebuie să le rezolvăm pe toate. Cu mintea de acum mi-aș fi dorit să am copii mai devreme. Înainte de copii nu știu ce făceam cu mine și cu viața mea. Acum e o alergătură continuă între job și copii și îmi rămâne destul de puțin, dar eu sunt fericită și trăiesc ceea ce mi-am dorit.

Așa cum a văzut în familia sa încă de mică, Andreea spune că femeile sunt ființe gingașe, delicate, care totodată sunt foarte puternice și pot trece peste orice atunci când își propun.

-Din punctul tău de vedere care este definiția unei femei puternice?
-Femeile din familia mea sunt niște femei puternice, care au ținut familia aproape, indiferent de greutățile pe care le-au întâmpinat. Sigur, vremurile s-au schimbat și rețeta lor nu mai e neapărat valabilă azi, dar îmi găsesc de foarte multe ori inspirația în ele. Cred că o femeie puternică trebuie să fie independentă din toate punctele de vedere, dar să-și păstreze feminitatea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×