Reclamă

Flavia Mihășan, generoasă și dedicată: „Această meserie îmi oferă libertate”

Generoasă, dedicată și mereu cu zâmbetul pe buze, Flavia Mihășan, prezentatoarea TV de la Neatza de Weekend, a acceptat cu drag invitația noastră la interviurile CaTine.ro. Ne-a vorbit despre copilărie, despre responsabilitățile vieții de adult și familie. Vedeta a oferit echipei noastre cele mai sincere răspunsuri.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 iunie 2023, 14:30 / Actualizat: 26 iunie 2023, 10:22

De profesie balerină și coregraf, Flavia este ușor de remarcat atunci când își face apariția în public. Înaltă, suplă, frumoasă și cu drag pentru ceea ce face, ea a intrat rapid în inima telespectatorilor după ce a fost selectată de echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavia Mihășan, despre copilărie și familie

Flavia are doi copii și spune că nu se poate dezlipi de ei nicio secundă, dovadă că s-a și retras din televiziune câțiva ani după ce a devenit mamă.

Nu e de mirare că se descurcă de minune în acest rol important din viața sa. Flavia a avut grijă de cei doi frați ai ei, lucru care a pregătit-o cum nu se poate mai bine pentru viața de adult.

– Cine a fost fetița Flavia și cum și-a trăit copilăria?
– Am fost un copil foarte responsabilizat și nu cred că a fost vorba despre o copilărie mega fericită, așa cum încerc să le ofer eu copiilor mei.

Reclamă

– Ce a însemnat că ai fost responsabilizată de mică?
– Jocurile nu au lipsit, ne jucam la bunici, prin fața blocului. Dar având doi frați mai mici, a venit din mine. M-am simțit mereu responsabilă pentru ei. Începutul acela m-a pregătit pentru școală, pentru cariera din dans.

– Cu ce îți hrănești astăzi copilul interior?
– Prin copiii mei, clar. Prin ei și prin tot ce trăiesc alături de ei. Sunt super recunoscătoare că pot să trăiesc prin ei ceea ce nu am avut eu în copilărie.

Ce ne poți spune despre prezența tatălui în viața ta?
– Cred că m-a făcut foarte ambițioasă, dar nu l-am simțit niciodată suficient de prezent. Deși fizic era prin preajmă, dar emoțional nu l-am simțit. A fost un tată destul de dur.

Există o amintire cu mama ta care îți va rămâne veșnic întipărită în minte?
– Cu mama mea am foarte multe amintiri. Cu ea le am pe toate. Cred că atunci când am fost să dau examen de admitere pentru liceul de coregrafie. Eram doar noi două. Cred că mi-a plăcut mult pentru că eram doar noi două, am mâncat înghețată, iar după examen m-a felicitat.

Reclamă
Flavia Mihășan, pozează pe un fotoliu, la interviul CaTine.ro
Flavia spune cu toată inima că Tudor și Carol, cei doi băieți ai ei reprezintă împlinirea și cea mai mare bucurie / CaTine.ro

Copiii sunt totul pentru Flavia și soțul ei

Flavia spune cu toată inima că Tudor și Carol, cei doi băieți ai ei, reprezintă împlinirea și cea mai mare bucurie. Chiar dacă este solicitant, iar ea și Marius (soțul ei) nu au niciun ajutor, Flavia spune că nu simt nevoie de o pauză. Nu au plecat niciodată în vacanță fără cei mici, nu își doresc acest lucru și nu se văd făcând ceva împreună fără ca băieții să le fie alături.

Cât de mult te-a schimbat venirea pe lume a celor doi copii ai tăi?
– Total și pentru totdeauna. Pentru mine este ceva nou în continuare. Sunt momente când efectiv nu știu cine sunt. Nu mai știu exact ce îmi place și ce nu. Dar schimbarea a fost în bine.

Care au fost cele mai prețioase lecții pe care le-ai învățat în perioada în care te-ai concentrat pe familia ta?
– Foarte multe și cele mai importante din viața mea. Răbdarea și cred că este cea mai importantă lecție. Viața mi-a arătat că nu este numai despre când vreau eu.

Care este cel mai amuzant sfat nesolicitat pe care l-ai primit de când ai devenit mamă?
– Clasicul „când dorm copiii, dormi și tu”. Sunt foarte multe. Oamenii chiar eu senzația că știu mai bine, dar nu i-a întrebat nimeni.

O femeie la fel de dedicată fetiței sale este Feli. Vezi ce a spus artista despre rolul de mamă.

Flavia Mihășan, recunoscătoare pentru job-ul pe care îl are

Flavia spune fără niciun fel de rezerve că s-a născut pentru a fi pe scenă. Deși la început nu știa cum o să se descurce într-o emisiune LIVE, faptul că telespectatorii au plăcut-o imediat i-a dat încredere să meargă mai departe pe acest drum. Televiziune i-a lipsit în perioada în care s-a dedicat familiei sale, dar acum că a revenit pe micile ecrane se bucură de tot ceea ce o înconjoară.

– De ce ți-a fost cel mai teamă în ceea ce privește un job în televiziune?
– Nu cred că m-am gândit foarte clar atunci. Cred că îmi era teamă de reacția oamenilor și îmi era teamă că nu voi face față. Eu eram obișnuită cu repetițiile și atunci am intrat pur și simplu în LIVE.

Cum a fost revenirea ta la Neatza cu Răzvan și Dani după aproape patru ani de pauză?
– A fost plină de emoție și încă este. S-au schimbat foarte multe în acești 4 ani și eu m-am schimbat foarte mult. Atunci a trebuit cumva să încerc să reînțeleg cine sunt eu și să-mi readuc aminte de energia pe care mi-a dădea și de cum eram eu.

– Ai simțit că oamenii de acasă ți-au dus lipsa?
– Da. Pe toată perioada celor patru ani nu cred că a trecut zi în care să nu primesc mesaje cu întrebări legate de când mă întorc. Iar când am anunțat că mă întorc, deși nu a fost mare, am primit foarte multe mesaje. Am fost plăcut surprinsă. Am crezut că m-au uitat.

Care crezi că este cel mai frumos aspect al meseriei tale?
– Faptul că din punctul meu de vedere această meserie îmi oferă libertate. Personalitatea mea este foarte liberă atunci când mă exprim într-un astfel de cadru. Acolo este contextul în care eu pot să mă manifest așa.

Dacă ai putea să influențezi populația feminină în ce direcție ai vrea să o faci?
– Chiar trebuie să fie independente. Știu că sună clișeic, dar e frumos să fii femeie. Cred că e important să fii tu pe picioarele tale din toate punctele de vedere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×