Reclamă

Paula Seling, despre dedicare și profesionalism: „Definiția unei femei puternice are legătură cu feminitatea, inteligența și cu forța de a găsi echilibru în orice situație”

Paula Seling ne-a bucurat cu prezența sa pe platourile de filmare. Am avut ocazia să o cunoaștem mai bine și să aflăm câteva secrete din viața sa de artist. Când vine vorba de cariera sa, Paula Seling știe întotdeauna cât de importantă este munca pe care o depune înainte și în timpul unui spectacol. Este un exemplu de dedicare și profesionalism.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iunie 2023, 13:20 / Actualizat: 13 iunie 2023, 9:55

Ne-am dorit să o cunoaștem pe Paula Seling și dincolo de cariera sa profesională. Caldă, empatică și răbdătoare, ne-a răspuns tuturor curiozităților pe care le-am avut. Paula știe că definiția unei femei puternice este una amplă și complexă, însă ne-a explicat cum anume reușește ea să găsească un echilibru între viața profesională și cea de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paula Seling, despre dedicare și profesionalism

Paula Seling este o artistă care își dedică timpul și energia pentru a oferi oamenilor o experiență de neuitat. Atunci când vine vorba de cariera sa, dă dovadă de o dedicare impresionantă. Profesionalismul este ceea ce o definește ca artist.

–        Care este definiția unei femei puternice?
–        Definiția unei femei puternice cred că este mult prea amplă să o pot spune în câteva cuvinte. Ea are legătură cu feminitatea, inteligența, cu forța de a găsi echilibru în orice situație și probabil cu respectul de sine.

–        Care a fost momentul în care ai decis să urmezi o carieră în muzică?
–        Eu eram hotărâtă să mă fac neurochirurg, dar ulterior mi-am dat seama că nu aș fi putut. Nici atunci când cariera mea a început să prindă contur ca artist, nu eram decisă dacă o să pot să mă dedic în totalitate pe termen lung. Cariera m-a luat pe sus și au fost momente atât de frumoase încât mi-am dat seama că aceasta este chemarea mea. Rezultatele și sentimentul de fericire pe care îl aveam pe scenă, acestea sunt lucrurile care m-au făcut să înțeleg că asta trebuie să fac.

–        Cum te pregătești pentru un concert sau un spectacol?
–        Mă încălzesc și fac vocalizele necesare. Încerc să dorm la prânz, apoi îmi pregătesc ținuta, apoi am probele de sunet înainte de spectacol.

Reclamă

–        Ce înseamnă pentru tine momentul în care spectacolul se încheie și te întâlnești cu publicul tău?
–        Eu sunt genul de artist care își ia din timp pentru a le oferi bucurie celorlalți. Rămân după spectacol și fac poze cu publicul sau vorbesc cu cei care au venit să mă vadă.

–        Există un motiv pentru care nu te mai vedem la fel de des la televizor?
–        Nu am nevoie să mă înscriu în niște tipare pentru a-mi descrie activitatea. Alegerile mele se bazează strict pe mesajele pe care vreau să le transmit. 

Urmărește mai multe interviuri cu femei puternice din seria noastră în Antena PLAY! Descoperă ce vedete ne-au trecut pragul platourilor de filmare, dar și secretele pe care au ales să le împărtășească cu noi.

Reclamă

Cu ce provocări s-a confruntat Paula Seling în rolul de mamă

Paula Seling se dedică în totalitate creșterii fetiței sale, Elena. Artista ne-a povestit despre valorile pe care încearcă să le insufle și despre discuțiile mature pe care le poartă deseori împreună. La doar 9 ani, Elena își impresionează mama cu vocabularul său complex. Paula are doar motive de mândrie când vine vorba de fiica sa.

–        Cum te-ai descrie ca mamă?
–        Mi-e greu să mă descriu. Mie mi se pare că sunt echilibrată și că îmi tratez copilul ca pe un adult. Consecința acestui tip de atitudine se vede, ea fiind un copil cu un vocabular dezvoltat, cu care poți să duci o discuție destul de matură. E un copil foarte puternic și am lăsat-o de foarte multe ori să-și folosească forțele pentru a depăși anumite situații și am intervenit doar atunci când am știut că are nevoie de ajutorul meu. Îmi place să cred că sunt o mamă afectuoasă.

–        Îți dorești ca fetița ta să-ți urmeze pașii în muzică?
–        Îmi doresc să fie fericită și să găsească un drum care să o facă fericită. N-am să-i impun niciodată ce să devină. Dacă ea își va dori să fie cântăreață este alegerea ei. Dacă va dori să fie medic, atunci este alegerea ei. Eu pot doar să-i ofer mijloacele prin care ea să-și poată descoperi talentele pe care le are.

–        Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la fiica ta?
–        Răbdarea. Răbdarea este foarte importantă, mai ales când ai un copil ambițios.

–        Cum îți gestionezi timpul între responsabilitățile de părinte și cele de artist?
–        Este o îmbinare armonioasă. Elena vine uneori la anumite evenimente și îi place. Eu mă bucur că ea este fericită cu ceea ce fac eu. Lucrurile se îmbină foarte ușor. Eu și tatăl e suntem oameni care au uneori deplasări, atunci facem cu schimbul sau găsim soluții pentru a o crește frumos.

–        Cum te vezi în calitate de soacră?
–        Nu știu cum mă văd. Pentru mine e foarte important să văd ce-și dorește ea. O să încerc să discut cu ea despre ce valori trebuie să aibă pentru a găsi persoana potrivită.

Paula Seling, între copilărie și viața de adult

–        Povestește-ne câteva lucruri despre un moment care te-a modelat pentru cine ești astăzi.
–        Cred că eram clasa a IX-a și descoperisem emisia pop – jazz. Tata a deschis ușa de la camera mea și a spus să mă axez mai bine pe pian pentru că nu pot cu vocea. M-am ambiționat și am început să studiez intens. În șase luni am câștigat primul festival la care am fost ca solist. M-am întors acasă cu premiul. Pe mine mă motivează momentele când cineva critică activitatea mea și mă face să fiu mai înverșunată în direcția pe care mi-o doresc.

–        Dacă ar fi să te întorci la un anumit moment din viața ta, care crezi că ar fi acela?
–        Cred că suntem suma reușitelor și greșelilor noastre. Dacă ar fi să schimb ceva ar fi să nu mă mai stresez atât de mult.

–        Cu ce îți hrănești astăzi copilul interior?
–        Cu tot ceea ce am nevoie să-i dăruiesc copilei mele, cu timp petrecut împreună, cu joaca noastră, cu toate activitățile pe care le facem împreună. Cred că e ceea ce mă ajută să mă păstrez la fel de copilăroasă cum eram cu mult timp în urmă.

–        Care este cea mai emoționantă amintire pe care o ai cu mama ta?
–        Amintiri emoționante am tot timpul. Mama este îngerul meu, ea a fost mereu calmă și bună. Mama și tata ne-au învățat toate lucrurile bune, dar ea e căldura și inima familiei. Au fost momente de slăbiciune, când ea a avut probleme de slăbiciune și i-am fost alături. Mă emoționează sufletul ei frumos.

O altă artistă dedicată vieții de familie este Feli. Descoperă mai multe despre ea într-un interviu din seria CaTine.ro!

Cum reușește Paula Seling să treacă peste momentele dificile

De-a lungul carierei sale s-a confruntat cu mai multe situații dificile. Chiar și în viața de zi cu zi există momente în care Paula nu reușește să-și adune energia. În astfel de situații apelează la metodele care știu că o ajută să depășească orice impediment. Paula ne-a dezvăluit câteva dintre trucurile sale pentru a trece peste momentele dificile din viața de zi cu zi.

–        Ce își spune astăzi Paula când se privește în oglindă?
–        E o diferență între ceea ce îmi spun și ceea ce mi-aș dori să spun. Când mă uit în oglindă văd la ce mai am de lucrat. Sunt perfecționistă și autocritică, vreau să-mi ating potențialul maxim.

–        Ce faci în acele zile când simți că viața are un alt ritm decât al tău?
–        În zilele când simt că nu merge îmi iau o pauză. Merg la înot sau merg să alerg sau pur și simplu zac și mă uit la un film. Sunt momente când îmi dau seama că nu are niciun sens să insiști într-o direcție. Am un stil de viață care se bazează pe inspirație și creație.

–        Ce ai învățat despre tine în clipele delicate din viața ta?
–        Am învățat că pot să-mi găsesc forța să fac față momentelor acestea și că nu sunt chiar așa de sensibilă cum credeam că sunt. Am învățat că pot să mă concentrez chiar dacă sunt multe lucruri care ar putea să mă afecteze și că m-am maturizat între timp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×