Reclamă

Rux și Opulență, despre stil și originalitate: „Moda este o artă”

Rux și Opulență este un adevărat personaj. Plină de energie, efervescentă și dornică să ne împărtășească din secretele sale de modă și stil, Rux și-a luat din timp și a participat la interviul echipei CaTine.ro. Alături de ea am descoperit o mulțime de lucruri despre importanța stilului în viața unei femei, dar și despre cât de important este să rămâi mereu o femeie autentică și asumată.

Publicat: 1 mai 2023, 12:35 / Actualizat: 2 mai 2023, 9:25

Roxana Erdei, pe numele său real, ne-a oferit din timpul său, dar și din energia sa pozitivă. Am râs, am povestit și am descoperit o mulțime de secrete de stil. Interviul nostru a debutat cu o serie de întrebări personale, ca mai apoi să primim și câteva sfaturi de modă de la una dintre cele mai stilate femei din mediul online.

Rux și Opulență, despre stil și originalitate

Rox și Opulență ne-a răspuns tuturor curiozităților. De altfel, am avut multe întrebări de pus despre moda care revine, dar și despre tendințele actuale. Dacă ești în căutarea unor sfaturi, atunci răspunsurile sale îți vor fi de mare ajutor.

Cum crezi că moda poate influența dezvoltarea personală a unei persoane?
– Moda e o artă. Prin modă tu îți arăți creația și poți să dezvolți totul foarte mult. Eu cred că m-am născut cu simțul acesta.

– Care sunt cele mai mari greșeli pe care oamenii le fac atunci când vine vorba de stilul lor vestimentar?
– Ochii lor nu văd. Ochii multor oameni văd ce e în jur, dar când vine vorba de haine, ei nu pot face legături. Oamenii nu prea înțeleg cum să combine niște piese.

– Ce nu ar trebui să lipsească niciodată din garderoba unei femei?
– O cămașă albă. Cu o astfel de cămașă poți să te scoți din diferite situații.

– Ce părere ai despre faptul că revine moda?
– Eu mă bucur foarte mult că revine moda anilor 2000. Singura mea problemă e la pantalonii cu talie joasă. Nu prea mai pot să-i port acum. Mi se pare că blugii cu talie joasă sunt cei mai sexy pantaloni, dar doar pentru fetele care pot să arate sexy în ei.

Reclamă

– La ce te uiți prima dată la o persoană ca să-ți dai seama ce stil vestimentar i se potrivește?
– Prima dată mă uit la corp, contează foarte mult forma corpului. Apoi trebuie să scoți în evidență trăsăturile frumoase ale persoanei respective. Mă uit apoi la personalitate.

– Cum renunțăm la judecata oamenilor cu privire la stilul nostru vestimentar?
– Cred că problema asta e doar la noi. Cred că poți să renunți la aceste griji dacă reușești să creezi armonie între piesele vestimentare. E necesar ca stilul pe care îl abordezi să se muleze pe prezența ta ca și spirit. Trebuie să te simți confortabil în stilul pe care îl abordezi.

Cum a arătat copilăria pentru Rux și Opulență

Reclamă

Ne-am dorit să află mai multe despre femeia care se află în spatele numelui Rux și Opulență. Așa am descoperit-o pe Roxana Erdei, dar și cum a fost în copilărie și ce a modelat-o ca să ajungă cine este astăzi.

– Care crezi că este momentul care te-a modelat pentru cine ești astăzi?
– Cred că ultimii doi ani. Ultimul an m-a transformat în total alt om decât am fost până acum. Mi se pare că până acum un an am dormit și nu înțelegeam prea multe lucruri în viață. Am avut multe revelații în ultimul an.

– Ce ai descoperit la tine prin acest proces?
– Am descoperit că sunt un om care are, ca noi toți, nevoie de foarte multă vindecare. Mi-am dat seama că nu ai cum să scapi de anumite traume. Trebuie să înveți să trăiești cu ele și să fii tu profesorul traumelor tale.

– Cum îți amintești copilăria?
– Copilăria mea a fost normală.

– Cum te vezi prin ochii adultului de astăzi?
– Mă văd o victimă. Victimă în sensul în care eu eram un copil fără o ghidare concretă. Am crescut normal, la bunici, doar că nu aveam o ghidare puternică din punct de vedere al educației, al sfaturilor.

– Ce visai să te faci când erai mică?
– Tot ce sunt acum. Nu aveam o denumire, dar eu visam mereu că sunt în filme.

– Cu ce îți hrănești astăzi copilul interior?
– Încă sunt în stadiul în care încerc să fiu blândă cu copilul din interior. Sunt destul de dură cu mine, pentru că simt că dacă nu sunt nu am cum să recunosc.

– Cu ce frici trăiești și astăzi, dar nu le arăți?
– Frica de sărăcie. Cred că toți avem frica asta. În clipa în care am cheltuit mai mulți bani mă ia o stare. Am crescut în sărăcie și părinții noștri au fost așa, cu strânsul.

Ce crede Rux despre lux și opulență

Întrebările personale ne-au ajutat să înțelegem mai bine modul în care a evoluat viața acesteia, dar și sacrificiile și eforturile pe care le-a depus pentru a ajunge unde este astăzi. O altă artistă pasionată de ceea ce face este Misha Miller. Te invităm să o descoperi pe Misha în cadrul interviului realizat de echipa CaTine.ro.

– Ce înseamnă opulența în viața ta?
– Opulența înseamnă să pot să fiu calmă și să nu mă mai enervez. Să pot să-mi controlez stările emoționale și să ies pe stradă fără a mă afectat nimic din jurul meu. Încă nu am atins-o complet.

– Sunt născută să câștig sau sunt născută să învăț cum să câștig?
– Cred că amândouă. Pentru a ajunge să câștigi trebuie să înveți. Trebuie să muncești și să faci sacrificii ca să fii câștigători. Oamenii nu prea mai înțeleg acest lucru.

– Cum definești o femeie puternică?
– O femeie puternică e în controlul propriilor ei emoții și trăiri. O femeie puternică nu mai e afectată de ceea ce spun ceilalți. Când îți atingi liniștea nu mai ești panicat de faptul că e posibil să rămâi singur.

– Care crezi că sunt cele mai atractive aspecte la o femeie?
– Educația și încrederea în sine. Încrederea în sine nu înseamnă să fii arogantă.

– Cum ai descrie luxul? Au înțeles românii ce este luxul?
– Românii nu fac diferența dintre lux și confort. Ei când se gândesc la lux se gândesc la lucrurile pe care le poți vedea. Banii sunt făcuți să îți ofere confort. Lux înseamnă să pot să-mi permit o mașină scumpă, dar să-mi permit și locul de parcare. Luxul înseamnă să am o asigurare medicală. Asta mi se pare că oamenii nu văd. Ei vor doar să arate, dar adevăratul lux care îți oferă confort prin bani, nimeni nu se bucură de lucrurile astea.

Detalii mai puțin cunoscute despre Rux și Opulență

Mulți o cunosc datorită lucrurilor pe care le face în mediul online, dar și datorită aparițiilor televizate. Cu toate acestea, puțini sunt cei care ajung să o descopere cu adevărat pe Rux și Opulență. Te invităm să o descoperi cu ajutorul unor întrebări personale. Am aflat detalii mai puțin cunoscute despre viața sa, dar și despre lucrurile pe care ea le crede despre femeile puternice, hotărâte și asumate. Urmărește interviurile echipei CaTine cu femei puternice în AntanaPLAY.

– Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
– Foarte calmă, nu vorbesc foarte mult și introvertită, dar cred că s-au prins oamenii de asta.

– Este comedia o formă de terapie?
– Pentru oamenii foarte creativi este o formă de terapie. Comedia a fost mereu lucrul meu de suflet. Nu vreau să renunț la acest lucru. Comedia îmi calmează sufletul.

– Care sunt obiceiurile tale de îngrijire personală pe care le practici?
– Eu m-am născut în 1986. Eu nu mănânc carne de la vârsta de 15 ani, nu beau cafea, dar beau foarte multă apă. Nu am fost niciodată fumătoare și nici nu beau alcool. Astea sunt obiceiurile pe care le am de o viață. Posibil să am și gene bune, dar ajută foarte mult ce v-am zis.

– Cum te raportezi la succesul altor femei din jurul tău?
– Eu mă raportez foarte bine. Eu mereu am vrut să am în jurul meu femei frumoase și de succes. Am niște prietene foarte frumoase.

– În ce direcție ai vrea să influențezi populația feminină?
– Să se concentreze mai mult pe educație. E important să-ți faci viața ta care să aibă un drum și o stabilitate, iar apoi poți să trăiești ce vrei. Doar tu poți să-ți oferi siguranță. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×