Reclamă

Misha Miller, devotată și pasionată de muzică: „O femeie de succes ar trebui să fie perseverentă, să facă cu pasiune ceea ce face”

Misha Miller este una dintre tinerele talente din industria muzicală, care știe că nimic nu e ușor în viață și că totul se obține prin multă muncă, perseverență și numai cu iubire și devotament. Artista ne-a acordat un interviu în exclusivitate pentru CaTine.ro și ne-a împărtășit din secretele carierei sale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 aprilie 2023, 14:31 / Actualizat: 25 aprilie 2023, 9:18

Deși la un moment dat a crezut că nu are niciun viitor în muzică și s-a îndreptat spre lumea politică, porțile succesului i s-au deschis. Acum are o mulțime de fani care îi fredonează melodiile cu aceeași pasiune cu care ea le cântă.

Misha Miller, despre pasiune și devotament

Misha Miller este una dintre cele mai frumoase și mai talentate artiste din industria muzicală, dar emoțiile ei sunt la fel ca ale oricărui om.

Și pentru că acum știe deja ce este succesul, artista se gândește mereu la lucrurile și oamenii care au ajutat-o ceea ce este astăzi.

– Povestește-ne câteva lucruri despre momentul care te-a modelat în cine ești astăzi?
– Nu cred că am un singur moment care m-a modelat și m-a format. Cred că tot parcursul meu muzical și de când m-am născut, toți oamenii și toate evenimentele care mi-au venit în cale m-au modelat, m-au construit și m-au modelat în ceea ce sunt astăzi. Un artist, o fiică, o nepoată, o prietenă, o fostă elevă pentru fiecare din oamenii care m-au marcat. Nu lucrurile, ci oamenii m-au transformat în ceea ce sunt astăzi.

– Vreau să pășim în universul copilăriei și să-mi faci o descriere a ta de la 10 ani.
– Cred că la 10 anișori am început parcursul unui copil pasionat de muzică, când părinții l-au dat la cursurile de canto. Am urmat cursuri de pian, cursuri de vioară, cântam în două coruri pe atunci. Am cântat și în spectacole, am jucat și în teatru. Am fost la festivaluri și concursuri de muzică. La fel și un copil pasionat de studii pentru că eram foarte activă și la școală. Pasionată de limbi străine, am făcut cursuri de patru sau cinci limbi străine. Un copil foarte ocupat, mă întorceam pe la nouă jumătate acasă în fiecare seară. Pe atunci mă plângeam, dar mi-am dat seama că părinții au făcut bine pentru mine.

Reclamă

Ce relație are artista cu familia sa

– Cum este astăzi relația și cu părinții și cu bunicii?
– Minunată, și cu unii și cu alții. Dar bunicii rămân pentru mine un subiect sensibil. În general, când îi văd, mă topesc după ei și ei după mine.

– Cum se raportează mama ta la cariera pe care o ai?
– Eu mi-am făcut studiile la Facultatea de Științe Politice. Neștiind ce se va întâmpla cu parcursul meu muzical, fiind în Chișinău și neavând acolo o industrie muzicală dezvoltată, eu am decis să merg pe studii. Eram și pasionată de tot ceea ce înseamnă politică, dezbateri și talk show-uri, mereu le urmăream la TV. Pentru că am semnat contractul cu Roton, am renunțat la acel vis. Când eram la studii, visam la prima companie de lobby în Republica Moldova. Eu asta îmi doream, dar am renunțat între timp la acest gând.

Reclamă

Totul în viață e despre comunicare

Chiar dacă acum știe ce înseamnă succesul, dar a trecut și prin perioade dificile, Misha spune cu seninătate că momentele neplăcute pentru ea țin doar o zi. Artista spune că nu lasă niciodată emoțiile să o acapareze pentru că e mereu activă și ocupată și știe că orice lucru negativ ar putea să o îndepărteze de pe calea pe care și-a construit-o cu greu.

– Cum crezi că te-au ajutat studiile în ceea ce faci astăzi?
– M-au marcat și m-au construit aceste două facultăți. Mi-au dezvoltat foarte mult latura aceasta de a socializa și de a putea fi destul de descurcăreață la capitolul comunicare.

– Cum definești tu o femeie puternică?
– E un subiect din care am putea să facem o emisiune. Eu cred că fiecare dintre noi, fiecare femeie e puternică. Atunci când ziceam că femeile sunt sexul slab, eu aș spune că uneori femeile sunt mult mai puternice decât bărbații. Pentru mine o femeie puternică înseamnă o femeie hotărâtă, indiferent de ce i se întâmplă. O femeie puternică ar putea fi și o femeie fericită și e important să fie ea fericită.

– Ce crezi că nu ar trebui să spună niciodată o femeie despre sine?
– În capul ei poate să-și spună ce-și dorește ea, fiecare din noi avem gândurile noastre. Dar atunci când este în public și are o discuție, cred că nu ar trebui să se denigreze singură niciodată.

Ce crede Misha Miller despre succes și emoții în muzică

Muzica și dansul o eliberează de tot stresul și lucrurile negative. Artista spune ori de câte ori are ocazia că le-ar mulțumi tuturor oamenilor care au fost în viața ei, dar în special celor dragi, care au avut încredere și au susținut-o mereu.

– Care sunt calitățile pe care crezi că trebuie să le aibă o femeie de succes?
– O femeie de succes ar trebui să fie perseverentă, să facă cu pasiune ceea ce face, să se iubească pe sine și să facă tot ceea ce face cu multă dragoste.

– Ce emoții ai reușit să-și vindeci prin muzică?
– Nu aș spune că mi-am vindecat vreodată o emoție, dar muzica a fost un pansament pentru mine. Atunci când am avut momente mai puțin frumoase în viața mea, am stat cu pixul în mână și mi-am pus gândurile pe o foaie.

– Care este cel mai frumos aspect al meseriei tale, dar și cel mai mare dezavantaj?
– Cred că sunt eu un caz fericit și nu percep încă niciun dezavantaj, toate sunt avantaje. Tot ce mi s-a întâmplat a reușit să mă călească. Eu nu prea văd lucruri negative în viață. Le percep ca pe niște lecții, nu ca pe niște dezavantaje.

Efervescentă, plină de pasiune și muncitoare este și Holy Molly. Află de aici mai multe despre frumoasa artistă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×