Reclamă

Olivia Addams, despre autenticitate și empatie: „Aș vrea să nu mă mai compar cu toată lumea”

Olivia Addams este una dintre cele mai apreciate artiste din lumea muzicală autohtonă. E frumoasă, e empatică, optimistă și a știut mereu să lupte pentru ceea ce o împlinește. Artista ne-a acordat un interviu în exclusivitate pentru CaTine.ro și ne-a oferit câteva lecții de viață.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 aprilie 2023, 13:34 / Actualizat: 13 aprilie 2023, 16:31

Deși a urcat deja pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii, Olivia știe că poate mai mult și luptă în fiecare secundă pentru dorințele ei. Artista are și un mic imbold pentru momentele în care nu mai poate, pe cățelușul ei Oscar, care a fost și el alături de ea în timpul interviului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia Addams, despre autenticitatea și empatie

Olivia se consideră o persoană foarte norocoasă. Are mereu alături oameni care o susțin. Numele ei real este Adriana Livia Opriș și provine dintr-o familie cu meserii stabile. Mama sa este avocat, iar tatăl contabil. Chiar și așa, mama a susținut-o mereu, dar tatăl i-a cerut să aibă și o meserie de bază.

– Aș vrea să ne povestești câteva lucruri despre momentul care te-a modelat în cine ești astăzi.
– Cel mai aproape de sufletul meu cred că e momentul în care a decis mama să mă ducă la cor. De aici a început toată aceată nebunie. Eu cântam peste tot, pe stradă, în casă, în fața prietenilor. Cam de aici a început. Dar în viața mea au fost multe momente care m-au pregătit pentru treaba asta.

Reclamă

– Cum s-au schimbat relațiile de prietenie de când ai devenit cunoscută?
– Prietenii mei sunt aceiași de acum zece ani. I-am păstrat. Am ținut de ei pentru că mi s-a părut important. Dar e foarte funny pentru că acum, dacă mă prezint Adriana în fața oamenilor, înseamnă că îmi sunt prieteni. Dacă mă prezint Olivia înseamnă că vorbim business. Îmi dau seama după cum mă strigă lumea, dacă suntem prieteni sau nu.

Olivia Addams în timp ce îl sărută pe Oscar, cățelușul său
Artista are și un mic imbold pentru momentele în care nu mai poate, pe cățelușul ei Oscar, care a fost și el alături de ea la interviu / CaTine.ro

– Vreau să-mi faci o descriere a ta de la 10 ani. Cum te vezi astăzi prin ochii adultului?
– Eram mai optimistă. Eram mai neînfricată. Mi-a zis un profesor de la un alt cor, când eram la preselecții pentru Mamaia Copiilor, că am un timbru foarte deranjant. Acum dacă mi-ar zice cine asta, cred că m-aș duce într-un colț să plâng. Atunci nu m-a interesat.

– Dacă ai fi acum în fața fetiței Adriana și printr-o îmbrățișare ai putea să-i vindeci o rană care ar fi aceea?
– Aș vindeca să nu mă mai compar cu toată lumea și să nu mă mai simt insuficientă. Managera mea știe cel mai bine. Îmi dăunează foarte mult. Cumva așa am crescut.

Reclamă

Ce spune Olivia Addams despre familia sa

Olivia este extrem de sinceră și mereu își lasă fanii să o descopere așa cum este ea. Oamenii au cunoscut-o și atunci când era nemachiată și îmbrăcată în pijamale, dar și atunci când posta cele mai frumoase poze.

O altă artistă la fel de autentică și talentată este Holy Molly, care ne-a spus că „o femeie puternică își cunoaște vulnerabilitățile”.

– Ce rol a jucat familia în ascensiunea ta profesională?
– Mama m-a susținut și dacă nu era ea, cred că nu eram acum aici. Din tot sufletul, îi datorez toate mulțumirile din lume. A fost singurul om care, de la bun început, mi-a spus că o să reușesc. Și tata m-a susținut, dar nu a crezut atât de tare în ideea asta. Am vrut să-i demonstrez că pot să reușesc cu muzica.

– Ce mesaj vrei să transmiți publicului prin muzica ta?
– Muzica mea ori are un mesaj personal și vreau să le spun oamenilor că mi s-a întâmplat și mie. Sentimentul acesta e foarte OK. Mai am și piese care sunt într-o notă mai pozitivă de love & peace.

– Care este definiția unei femei puternice din punctul tău de vedere?
– O femeie care nu uită și de ea, o femeie care nu lasă chestii să o afecteze. Să poată să treacă peste ele.

– Care sunt calitățile pe care consideri că trebuie să le aibă o femeie de succes?
– Să fie autentică, să fie determinată, să nu se lase distrasă și să aibă un mini Oscar (câinele ei) după ea care să o susțină.

– Ai vreun ritual care te ajută să-ți gestionezi emoțiile înainte de a cânta?
– Mă bazez foarte mult pe faptul că am miopie și că nu o văd dacă lumea se uită urât la mine. Am oricum foarte multe emoții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×