Reclamă

Holy Molly, despre pasiune și succes: „O femeie puternică își cunoaște vulnerabilitățile”

Holy Molly sau Maria Alexandra Florea este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Cântăreața a debutat inițial sub semnătura Miss Mary, în anul 2010, însă a decis să se reinventeze complet în 2019, atunci când a luat naștere și proiectul Holy Molly. Efervescentă, plină de pasiune și muncitoare, Holy Molly este acum o artistă în toată regula și ne-a cucerit cu prezența sa în cadrul interviului oferit echipei CaTine.ro.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 februarie 2023, 14:53 / Actualizat: 21 februarie 2023, 9:53

Emoțiile aproape că nu s-au simțit pe parcursul interviului nostru. Holy Molly ne-a răspuns plină de încredere tuturor curiozităților pe care le-am avut despre viața sa personală și profesională. Cu această ocazie, am putut să o cunoaștem mai bine și să ne apropiem mai mult de arta sa.

Holy Molly, despre pasiune și succes

Holy Molly și-a dorit să fie pe scenă de la o vârstă fragedă. Muzica a fost cea care i-a acaparat cea mai mare parte a timpului și a copilăriei. Deși a avut o copilărie marcată de multă muncă și mult studiu, Holy spune că nu regretă nicio secundă alegerile pe care le-a făcut. Despre copilăria sa am aflat mai multe în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.

–        Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
–        Foarte vulnerabilă, amuzantă și efervescentă.

–        Cum a fost fetița Maria în copilărie?
–        Maria a crescut cu obsesia pentru muzică de la vârsta de trei ani. Nu cred că mi-am dorit vreodată altceva. Am fost un copil foarte concentrat pe a munci. Însă am avut noroc să fiu înconjurată de adulți care mi-au dat mereu încredere. Am fost un copil liber, dar foarte concentrat.

–        Care este definiția unei femei puternice?
–        Cred că ești o femeie puternică, dacă te cunoști pe tine. 

Reclamă

Ce spun Holy Molly despre evoluția sa profesională

La baza succesului, se află multă muncă și perseverență, iar Holy Molly cunoaște acest aspect cel mai bine. Parcursul său profesional a fost unul presărat cu multe suișuri și coborâșuri. Lecția cea mai importantă pe care a învățat-o a fost legată de timp și răbdare. Perseverența, ambiția și talentul au făcut diferența între eșec și reușită în cazul său.

O altă artistă pasionată de ceea ce face este Ana Bodea. Te invităm să o cunoști pe Ana într-un interviu sincer CaTine.ro.

Reclamă

–        De la ce vine numele Holy Molly?
–        Holy Molly a apărut în 2019 după ce terminasem UNATC și avusesem o pauză în muzică. Înainte am fost Miss Mary, dar în acel proiect nu mă mai regăseam. Avusesem un an în care doar am creat, am încercat să găsesc un alt nume. Am venit cu câteva idei și ne-am oprit la acesta. Molly este diminutiv de la Mary, numele meu este Maria. Holy Molly e acea expresie de uimire.

–        Ce parte din Miss Mary o ajută azi pe Holy Molly?
–        Sensibilitatea și fricile. Fricile ajută foarte mult în procesul creativ. Experiența dobândită în studio. Miss Mary a intrat în studio la 13 ani. O vârstă foarte fragedă. Cred că pe Holy Molly o ajută faptul că Miss Mary a fost refuzată de atât de multe ori.

–        De ce a fost refuzată Miss Mary? Ce are acum Holy Molly și nu avea Miss Mary?
–        Curaj! Miss Mary era foarte mult cu capul în pământ. Nu prea știa dacă trebuie să facă muzică. Era și vârsta fragedă și oamenii nu prea aveau încredere în asta.

–        Ce ai descoperit la tine pe parcursul profesional?
–        Că sunt mai puternică și ambițioasă decât aș fi crezut. Pot să rezist mult mai mult în condiții grele. Am descoperit că îmi doresc asta mai mult decât credeam. Cred că orice artist are la un moment dat sindromul impostorului.

Urmărește interviul cu Holy Molly mai jos!

Sfaturile Mariei pentru artiștii care se află la început de drum

Nu este ușor să fii un artist la început de drum, mai ales când pornești în această călătorie de la o vârstă fragedă. Însă în ciuda eforturilor depuse, artiștii sunt recompensați pe măsură atunci când reușesc să atingă succesul. Satisfacția de a te afla pe scenă nu se compară cu niciun sentiment din viața de zi cu zi, după cum ne-a povestit chiar Holy Molly.

–        Dacă ți-ar cere cineva la început de drum un sfat, care ar fi acela?
–        Să aibă răbdare și să nu-și compare timpul cu al altcuiva. Pentru fiecare om ”acel moment cheie” e diferit și vine la o vârstă diferită. Dacă aș fi știut asta mai devreme poate nu mi-ar fi fost atât de greu uneori.

–        Care e cel mai mare avantaj și dezavantaj al meseriei de artist?
–        Anxietatea cred că este un dezavantaj și ceva ce cred că are toată lumea. Nu vorbesc doar în domeniul muzical. Vorbesc despre orice înseamnă a performa în fața altcuiva. Avantaje sunt multe. Acel boost de adrenalină incredibil pe care în viața de zi cu zi nu prea ai cum să-l simți. Nu are legătură cu grandoare activității. Sunt anumite momente cheie în care apare acea senzație că poți să zbori. Uneori se întâmplă când urci pe scenă sau când filmezi un clip. Sunt acele scurte secunde de magie pentru care merită orice efort.

–        Cum gestionezi emoțiile pe care le ai înainte de a urca pe scenă?
–        Încerc să am un moment de singurătate înainte.

–        Ce emoții te încearcă atunci când îți urmărești aparițiile?
–        Nu prea îmi urmăresc aparițiile sau interviurile. Sunt foarte critică.

–        Ce mesaj vrei să transmiți publicului prin muzica ta?
–        Curaj, să trăim mai mult pentru noi și să ne iubim mai mult. E important să ne acceptăm și să experimentăm mai mult.

Detalii mai puțin cunoscute despre Holy Molly

Pentru că ne-am dorit să o cunoaștem în profunzime, am întrebat-o pe Holy Molly și câteva lucruri despre viața sa personală. Descoperă și tu mai multe despre Holy Molly mai jos. Artista ne-a dezvăluit cu sinceritate ce ar fi făcut dacă nu ar fi avut această meserie. 

–        Ce meserie ai avea în prezent dacă nu ar fi muzica și actoria?
–        Aș fi veterinar sau aș avea o fermă la care aș lucra. Nu are nicio legătură cu ceea ce fac.

–        Ai animale de companie?
–        Am șase pisici. Nu sunt toate la mine acasă. Două acasă, trei la mama și la bunica. Am și șase căței prin familie. Îmi plac foarte mult animalele. Am avut hamsteri, iepuri, chiar și o muscă am avut la un moment dat. Nu e laudă, doar îndemn omanii să aibă grijă de animale. Am în permanență în mașină mâncare de câini și pisici.

–        Care e cel mai prețios lucru pe care l-ai învățat de la terapeutul tău?
–        Că fac mai mult decât credeam că fac. Nu salvez toată planeta, dar sunt și eu o parte din ceva bun. Fac ceva ce iubesc, ceva ce ajută oamenii. Asta mi-a dat foarte multă încredere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×