Reclamă

Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”

Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și disponibil exclusiv online, în episoade integrale, în AntenaPLAY. Actrița și-a croit mai întâi un drum în lumea baletului, iar ulterior a descoperit dragostea pe care o poartă actoriei. Iubirea față de această meserie am putut să o observăm și noi pe tot parcursul interviului. Ana ne-a povestit cu emoție în glas despre experiențele sale de pe platourile de filmare ale producției, dar și despre viața sa din spatele camerelor de filmat.

Publicat: 6 februarie 2023, 15:57 / Actualizat: 7 februarie 2023, 9:35

Gingașă și sensibilă, Ana a adus emoție pe platourile noastre de filmare. În cadrul interviului oferit pentru echipa CaTine, aceasta ne-a împărtășit câteva dintre secretele din viața unui actor. Deși este o meserie extrem de frumoasă, de multe ori vine și cu anumite responsabilități, pe care nu oricine le-ar putea gestiona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bodea, despre succes și determinare

Ana Bodea se consideră o femeie norocoasă. Aceasta este recunoscătoare pentru viața pe care o are, dar și pentru experiențele pe care le-a trăit până în prezent. Rolul pe care îl interpretează în cadrul serialului Lia – Soția soțului meu i-a adus multă bucurie, dar și multe provocări. Producția, semnată de Ruxandra Ion și Dream Film Production, a reușit să cucerească inimile telespectatorilor din întreaga țară. Telespectatorii pot să urmărească producția în fiecare joi de la ora 20:30 pe Antena 1.

–        Care este pentru tine cel mai dificil lucru de care te-ai lovit jucând-o pe Lia?
–        Au apărut foarte multe dificultăți. A trebuit să-mi dau seama că în meseria pe care mi-am ales-o o să interpretez foarte multe personaje care nu au aceleași principii ca și mine. Mă loveam de problema aceasta la filmări. Scenariștii au creat o punte între mine și Lia. Uneori, îmi era dificil să-mi dau seama unde sunt eu și unde e Lia.

–        S-a întâmplat vreodată să-ți fie greu să ieși din pielea personajului tău?
–        Mi s-a întâmplat, desigur. E o meserie în care nu poți rămâne distant și rece. Trebuie să te implici cu tot ce ești tu și cu toate experiențele prin care ai trecut.

–        Ce din personajul Liei îți aduce bucurie și încredere?
–        Îmi place foarte mult la ea faptul că are inocența și puritatea copilului care iese în lume și se maturizează, trece prin foarte multe lucruri. E ca un pui care învață să zboare. Ea cumva renaște și după fiecare experiență devine și mai puternică. Faptul că se ridică de fiecare dată.

Reclamă

–        Care este relația dintre tine și Ștefan Floroaica în spatele camerelor de filmat?
–        Ștefan este un om minunat. Îmi place că în afara faptului că actor, el este un om extraordinar. Îmi e foarte ușor să lucrez cu el. E acolo pentru tine și te susține. E un om foarte talentat. Avem o relație de prietenie și colegialitate.

Ce spune Ana Bodea despre meseria de actor

Ana Bodea este dedicată în totalitate meseriei sale. Pasiunea pe care o are se revarsă asupra rolurilor pe care le interpretează. Există o conexiune de-a dreptul specială între Ana și actorie. Te invităm să descoperi cât de mult înseamnă pentru Ana să se afle pe scenă sau în fața camerelor de filmat.

Reclamă

–        Dacă ți-ar cere cineva la început de drum un sfat, care ar fi acela?
–        Cred că primul sfat pe care l-aș da ar fi să nu renunțe atunci când întâmpină dificultăți. Niciun om care a ajuns departe nu a avut un drum lin și ușor. Asta e i frumusețea vieții. Fericirea nu vine așa ușor. Trebuie să muncim și să trecem prin multe lucruri ca să ajungem acolo unde ne dorim.

–        Care crezi că e cel mai frumos aspect al meseriei tale, dar și cel mai mare dezavantaj?
–        Mi se pare că e cea mai frumoasă meserie. Viața de actor e cea mai frumoasă. Poți să trăiești mai multe vieți într-una singură. Părțile negative vin cu vizibilitatea pe care ți-o oferă meseria de actor. Apar zvonuri despre tine, lucruri false, critici care te pot pune la pământ.

–        Crezi că actoria e o meserie pe care o poate face oricine?
–        Actorii spun că înveți meseria asta din teatru sau pe platourile de filmare. E adevărat într-o oarecare măsură. Eu cred totuși în abilitatea școlii de a-ți oferi un bagaj teoretic de care să te folosești, de a te șlefui cumva. Eu am avut noroc să am niște profesori minunați.

–        E mai greu să joci un personaj sau să te ai pe tine în rolul principal în viața ta?
–        Simt că dacă eu nu sunt bine și împăcată cu mine nu pot să joc un personaj. E important să am o relație bună ca să pot avea o relație bună cu rolurile pe care le interpretez. Dacă nu ai o relație bună cu tine, atunci apar bariere.

Ana Bodea, despre dragoste și familie

Familia este foarte importantă pentru actrița din Lia – Soția soțului meu. Ana spune că s-a bucurat de-a lungul timpului de sprijinul părinților și a fratelui său. Se consideră o tânără norocoasă, tocmai datorită iubirii pe care a primit-o de-a lungul timpului.

–        Ce rol a jucat familia în ascensiunea ta profesională?
–        Familia mea a crezut în mine. N-aș fi ajunsă unde sunt fără ei. Am niște părinți minunați. Au știut când să mă susțină, când să mă iubească și când să mă certe.

–        Ce amintire cu mama ta te emoționează de fiecare dată?
–        Sunt foarte multe amintiri. Suntem foarte apropiate. Am avut un spectacol în afara Bucureștiului și am trecut pe lâng niște locuri prin care mergeam atunci când făceam recuperare pentru gleznă. La 16 ani m-am operat la gleznă și a fost o perioadă foarte dificilă. Nu știam dacă o să mai pot dansa vreodată. Mama venea cu mine de fiecare dată și mă aștepta pe hol să ies de la recuperare.

–        Cum i-ai mulțumi pentru tot ce ai acum în viața ta?
–        Cred că i-am mulțumit lui Dumnezeu pentru cum sunt, pentru că sunt sănătoasă și pentru că am o viață ușoară față de alți oameni.

Urmărește mai jos un interviu cu Ana Bodea!

Detalii mai puțin cunoscute despre Ana Bodea

Chiar dacă este o fire deschisă, Ana Bodea are secrete pe care le păstrează doar pentru ea. În cadrul interviului ne-a răspuns la o rundă de întrebări fulger. Am avut ocazia să-i cunoaștem latura amuzantă și să o descoperim pe Ana în profunzime.

–        Dacă ar fi să o ai pe fetița Ana în fața ta și să poți să-i vindeci o rană cu o îmbrățișare, ce rană i-ai vindeca?
–        Aș da orice să pot să fac lucrul acesta. Cred că i-aș vindeca rănile pe care i le-au format dezamăgirile. Cred că i-aș spune să se iubească mai mult pe ea, doar așa poți să le oferi și celorlalți iubirea sinceră.

–        Care este definiția unei femei puternice?
–        Am avut norocul să întâlnesc multe femei puternice, ba chiar să fiu crescută de o astfel de femeie. O femeie puternică este o femeie care știe să fie și blândă, dar și dură când este nevoie. E o femeie care știe când să fie caldă, dar știe și când să spună nu. În teorie știe ce înseamnă să fii o femeie puternică, dar mai am mult de lucrat cu mine până să ajung acolo.

–        Ce superputere ai vrea să ai pentru o zi?
–        Să vindec oamenii. Aș vrea să mă teleportez și să-i vindec pe toți oamenii cumva.

–        Dacă ai putea fi orice tip de mâncare, ce ai alege?
–        Probabil un preparat care are ou pentru că sunt foarte alergică și nu știu ce gust are.

–        Ce sunet te face să te simți cel mai confortabil?
–        Sunetul valurilor sau cel al ploii.

–        Ai vreo superstiție în care crezi?
–        Nu prea cred în superstiții, dar nici nu aș sparge o oglindă.

–        Care sunt principiile de la care nu te abați niciodată?
–        Nu fur și nu uit oamenii care m-au ajutat sau m-au influențat la un moment dat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×