Reclamă

Andia, copilăroasă și mereu cu zâmbetul pe buze: „Sunt capabilă de foarte multe lucruri”

Andia este una dintre artistele care au reușit să se impună rapid pe piața muzicală din România. Cântăreața a intrat imediat la inima publicului cu atitudinea ei copilăroasă, cu zâmbetul sincer și cu vocea sa inconfundabilă. Hai să o descoperim împreună în cadrul unui interviu din seria CaTine.ro

Publicat: 12 septembrie 2022, 11:21 / Actualizat: 6 octombrie 2022, 17:46

Artista a scos piesă după piesă și nu e de mirare că fiecare melodie s-a transformat rapid în hit și a reușit să ajungă în trending pe Youtube într-un timp foarte scurt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andia a știut mereu ce vrea și muncește pentru a-și duce visul mai departe

Cu o voce inconfundabilă și cu o determinare aparte, Andia a reușit rapid să detroneze din trending artiste care o mulți ani de carieră în spate.

Cum a ajuns aici și ce a făcut ca să-și îndeplinească visul, aflăm chiar de la ea. Artista este deschisă și spune lucrurilor pe nume, iar fanii apreciază asta la ea și o răsplătesc cu încrederea lor.

– Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
– Copilăroasă, emoțională și aș putea spune și veselă.

– Ce părere ai depre faptul că ai surclasat o mulțime de artiste românce într-un timp relativ scurt?
– Mă bucur de tot ceea ce mi se întâmplă. Asimilez foarte mult în momentul de față. Pot să spun că, la început, mi-a fost foarte greu să înțeleg ceea ce mi se întâmplă. A fost momentul acela când piesa „Sfârșitul lumii” a devenit virală și eu, timp de câteva zile nu am înțeles acel lucru. Toată lumea îmi spunea. Nu simțeam și nu reușeam să înțeleg ceea ce mi se întâmplă mie ca artist. Acum este altceva și chiar mă bucur de fiecare moment.

Reclamă

– Faima vine la pachet și cu o anumită responsabilitate. Cum te raportezi tu la comunitatea ta de fani și ce mesaj vrei să le transmiți?
– În primul rând, prin mediul online. Știi, atunci când te văd la televizor e altceva, poate e puțin mai fad. Când zic chestia asta, mă refer la faptul că nu cunosc omul din spatele camerelor. În schimb, prin mediul online mi se pare că se creează, nu neapărat o conexiune, dar măcar pot vedea ce se întâmplă în spatele cortinei, în viața de zi cu zi a unui artist. Vreau doar să le mulțumesc pentru că mă susțin și pentru că îmi lasă mesaje drăguțe.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Andia, fotografie de la bust în sus
Andia a intrat rapid la inima publicului cu atitudinea ei copilăroasă, cu zâmbetul sincer și cu vocea sa inconfundabilă / CaTine.ro
Reclamă

Învață constant pentru a se perfecționa în domeniul muzical

Chiar dacă a cunoscut deja podiumul pe plan muzical, Andia a rămas cu picioarele pe pământ și învață chiar și de la cei care o critică. Faptul că nu s-a lăsat dusă de val și a rămas cu picioarele pe pământ o ajută să gestioneze cu brio chiar și cele mai tensionate momente.

– Ce ai descoperit despre tine de când ai devenit cunoscută?
– Că sunt capabilă de foarte multe lucruri. Am învățat să am mai multă încredere în ceea ce fac pentru că la început nu eram așa de încrezătoare în valoarea mea ca artist. Acum am mai multă încredere în ceea ce pot să fac și în ceea ce pot să transmit ca artist.

– Cum te-ai decis să alegi muzica, având în vedere faptul că studiile tale au fost în cu totul alt domeniu?
– Am știut că vreau să fac muzică de mică. Eram topită după piese, după dans, analizam foarte mult tot felul de grupuri muzicale și îmi imaginam că într-o zi am să fiu și eu artist, am să cânt, să dansez. Eram în filmul acesta de mică, acolo la mine în cameră, cu deodorantul pe post de microfon. Am făcut studiile economice și la îndrumarea părinților mei, în caz că nu ar merge treaba cu muzica, să am și un back–up plan.

– Care sunt artiștii care te inspiră pe plan muzical? Ai avut vreun idol când erai mică?
– Încă am. Rihanna și Beyonce, în primul rând. Mie Beyonce îmi inspiră perfecțiune. Acum, nu vreau să fiu în punctul acela în care să caut perfecțiunea, căci vreau să mă și bucur de ceea ce mi se întâmplă, nu vreau să-mi canalizez energia pe a fi perfectă, dar asta mă inspiră. Apoi Adele, Jessie Jay..

– Care a fost cel mai bun sfat pe care l-ai primit de-a lungul timpului?
– Să fiu autentică, să fiu eu, să nu mă ascund, să fiu naturală. Poate oamenii mă vor plăcea, dacă mă vor plăcea, și ca om, nu doar ca artist. Să-mi dau voie să fiu și Diana, nu doar Andia.

Copilăria este cea care a format-o pentru a deveni omul de azi

Andia a urcat pentru prima dată pe o scenă la vârsta de 11 ani și a cântat la un festival din zona în care a crescut. Artista s-a născut în anul 1997, în localitatea Roman, iar numele ei real este Diana Constantin. Deși nu a urmat niciodată cursuri de muzică, cântăreața a făcut pași mici pentru a urca pe cele mai mari scene ale României, iar acum își trăiește visul.

Cântăreața s-a bucurat mereu de susținerea familiei și chiar dacă părinții au sfătuit-o să urmeze un alt drum, ea a luptat pentru visul ei, de a deveni cântăreață.

Care este amintirea ta preferată din copilărie?
– Momentele în care mă jucam pe afară cu copii. Eu am trăit la țară și am avut tot felul de jocuri pe afară și chiar sunt foarte nostalgică atunci când mă gândesc la asta. Mi se face foarte dor. Și acum dacă m-aș duce acasă, mi-ar plăcea să stau trei zile să bat mingea, să desenez cu cretă, să joc fotbal.

Ce îți amintește de fiecare dată de mama ta?
– Emoția. Pentru că mama este o persoană sensibilă, iar eu am preluat acest lucru. Cred că inteligența emoțională îmi aduce cel mai mult aminte de mama.

– Care e cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu ea?
– Sunt mai multe. Când m-a învățat să merg pe bicicletă, când mă ajuta la teme. Când mă striga de pe afară să mănânc, să fac baie. Diverse momente simple de care mi-este foarte dor.

Te invităm să urmărești și interviul Cleopatrei Stratan pentru a afla mai multe despre modul în care s-a schimbat viața sa. 

Andia, dincolo de omul de scenă

Chiar dacă are numai 25 de ani, experiențele pe care le-a trăit până acum au ajutat-o să devină femeia de azi. Andia știe cum trebuie să fie o femeie puternică, ce pași mai are de făcut în carieră și care sunt oamenii care o inspiră.

Cum definești tu o femeie puternică?
– Prin vulnerabilitate. O femeie puternică nu înseamnă că trebuie să fie capabilă să facă anumite lucruri, să țină o casă, bărbatul sau să crească trei copii. Ține foarte mult și de blândețe, de vulnerabilitate și de iubire .

– Care e cea mai mare frică a ta?
– Să nu rămân singură. Sunt dependentă de oameni. Nu sunt o persoană solitară. Dacă stau două-trei zile singură în casă nu mă simt ok. Am nevoie de oameni și, mai ales, de oamenii pe care eu îi iubesc, la care eu țin și care îmi fac ziua. Deci, de asta, să nu rămân singură.

– Ce crezi că nu ar trebui să spună niciodată o femeie despre sine?
– Să nu spună că nu poate. Consider că atunci când simți că nu mai poți, mai poți un pic. E bine să ne dăm voie să acceptăm emoția în care trăim. Poate suntem supărate, poate ne-a supărat cineva… Este ok să lăsăm acea emoție să se consume. Este bine să ne acceptăm așa cum suntem și să ne luam ușor iar dacă avem ceva să îmbunătățim, să facem asta cu blândețe.

– Care este cea mai mare dorință a ta pe anul acesta?
– Vreau să devin din ce în ce mai bună în ceea ce fac. Nu mă mulțumesc cu ceea ce am în punctul acesta. Sunt fericită și sunt recunoascătoare dar știu că se poate mult mai mult așa că îmi doresc să fiu din ce în ce mai bună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×