Reclamă

Gabriela Cristea, determinată și dornică de provocări: „Puterea unei femei stă în fericirea ei”

Gabriela Cristea știe cum să își facă simțită prezența și este genul de om cu o energie electrizantă, pe care nu o poți ignora. Fie că este vorba despre o emisiune TV, un interviu sau o simplă discuție, vedeta se numără printre cele mai apreciate femei din România. Acest lucru se datorează faptului că este o persoană asumată și sinceră, care zice mereu ceea ce gândește. Prezentatoarea TV a răspuns afirmativ invitației noastre și ne-a acordat un interviu din seria CaTine.

Publicat: 1 septembrie 2022, 15:22 / Actualizat: 6 octombrie 2022, 14:32

Telespectatorii o pot vedea pe Gabriela Cristea în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 19:30, în cadrul emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii, difuzată pe AntenaStars și exclusiv online în AntenaPLAY. După o vacanță binemeritată, prezentatoarea TV a revenit cu forțe proaspete pe micul ecran pentru a descoperi noii concurenți ai sezonului 6 Mireasa și pentru a pune umărul, atât cât se poate, la poveștile lor de iubire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Cristea, determinată și dornică de provocări

Gabriela Cristea este un om care știe ce vrea și asta s-a văzut cu ochiul liber atât în cariera profesională, cât și în viața personală. Nu de puține ori amintește de momentele neplăcute din viața ei, dar le povestește cu zâmbetul pe buze și, mai mult decât atât, vrea să le prezinte ca pe o lecție de viață pentru cei din jur.

– Cum ești în această perioadă a vieții tale?
– La modul general, sunt într-o perioadă agitată dar liniștită, valurile vieții sunt mari. Am învățat însă să înot suficient de bine astfel încât să pot să ies întotdeauna la mal. Am multe provocări, dar sunt într-un moment așezat al vieții mele, în care mi se întâmplă lucruri, dar sunt liniștită, împăcată. Mi s-au aliniat astrele, ca să zic așa.

– Ce te definește pe tine, Gabriela Cristea?
– Cât timp ai la dispoziție ca să-ți răspund la întrebarea aceasta? Sunt multe lucruri care mă definesc acum și care în urmă cu ceva vreme nu mă defineau sau care poate peste o vreme, nu mă vor mai defini. Spre exemplu, nu credeam că pot să am suficientă răbdare, dar de când am copii, am văzut că pot fi extrem de răbdătoare. Sunt o persoană caldă și calmă, dar și colerică, în același timp, nu mă enervez ușor, dar să te ferească Dumnezeu să mă prinzi nervoasă. Sunt autodidactă și-mi plac lucrurile spuse până la capăt, fără ocolișuri.

– Cine a fost fetița Gabriela Cristea și cum și-a trăit copilăria?
– Am fost un copil destul de timid și asta pentru că nu am fost niciodată încurajată să-mi spun punctul de vedere. A trebuit întotdeauna să ascult de părerile adulților, asta pentru că așa era societatea în care trăiam atunci. Nu am avut o copilărie în care să mă joc foarte mult pentru că eu făceam dans clasic și-mi petreceam jumătate de zi în sala de balet, dar am învățat foarte multe lucruri și, cumva, copilăria m-a modelat spre ceea ce sunt azi.

Reclamă

Ce planuri de viitor are Gabriela Cristea

Și pentru că viața a învățat-o că evoluția este un lucru care trebuie acceptat, Gabriela Cristea se perfecționează în fiecare moment al vieții sale. Îi place că oamenii o acceptă așa cum e și e împăcată cu faptul că poate să facă ce vrea, când vrea, fără să afecteze pe nimeni.

– Cum ești privită în cercul de prieteni?
– Cred că ok pentru că oamenii mă acceptă așa cum sunt. Spre exemplu, ei știu că eu nu sunt cea mai rezistentă la petreceri. Așa că, eu mă retrag și ei continuă petrecerea chiar și când distracția are loc la noi acasă.

Reclamă

– Care sunt planurile tale în viitorul apropiat?
– Planurile sunt multe și toate se întâmplă pe termen scurt. Am foarte multe proiecte pe social media. Lucrez și la un proiect personal, vreau să-mi fac o colecție scurtă de haine. Nu vreau să mai fac foarte multe. Deja am ajuns la vârsta și la statutul la care nu mai trebuie să demonstrez ceva. Cel mai mult vreau să mă concentrez pe familia mea.

Și pentru că la interviurile CaTine.ro am avut mulți invitați care ne-au captivat cu poveștile lor despre viață și carieră, găsești aici toate persoanele publice care ne-au trecut pragul platoului de filmare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Gabriela Cristea, fotografie portret, la interviul CaTine.ro
Gabriela Cristea este un om care știe ce vrea și asta s-a văzut cu ochiul liber atât în cariera profesională, dar și în viața personală / CaTine.ro

Televiziunea este o pasiune din copilărie

Dacă ar fi să spunem lucrurilor pe nume, altfel decât a spus-o ea, Gabriela Cristea este omul care a știut ceva încă de la o vârstă fragedă. Este un exemplu de determinare și devotament față de principalul scop al vieții, împlinirea. Fiecare om este dator să facă tot ce poate ca să obțină nivelul de satisfacție și fericire pe care și-l dorește.

Anii au trecut și aveai să devii, încă de tânără, o figură extrem de apreciată în televiziune. A fost destin sau liber arbitru?
– A fost ambele, cred. Îmi amintesc faptul că pe la 15-16 ani îmi doream foarte mult să ajung în televiziune. Îmi plăcea foarte mult Delia Budeanu. Aveam la mine în cameră un fotoliu pe care mă așezam picior peste picior, așa cum o vedeam pe Delia Budeanu la televizor. Apoi citeam din ziare. Asta m-a ajutat ulterior, pentru că atunci când am început lecțiile de dicție, nu am avut foarte mult de corectat.

– Îți amintești cum ai cheltuit primii bani câștigați din munca ta?
– Da, eu am câștigat bani de foarte tânără, de pe la 11- 12 ani pentru că aveam colaborări cu Televiziunea Română, împreună cu cei de la școală. Cred că am contribuit pe atunci la o parte din bicicleta familiei. Ulterior, când am intrat efectiv în pâine, am cumpărat un televizor de care mi-a fost extrem de greu să mă despart. Apoi au început cârpițele, că erau la mare modă, iar eu sufeream că nu am multe haine frumoase.

Învățarea constantă, succesul în cariera profesională

Gabriela mai spune despre ea că este o persoană autodidactă și care mereu are ceva de învățat de la oamenii din jur, indiferent prin ce circumstanțe ajung ei la ea.

– Care este cel mai frumos aspect al meseriei tale? Dar cel mai greu?
– Faptul că interacționez cu mulți oameni, cu diferite tipologii. Mereu am de învățat câte ceva din meseria asta. Cel mai greu lucru este acela că oamenii te judecă, de cele mai multe ori fără să te cunoască.

– Crezi că oamenilor le rămân în minte lucrurile pe care le spui sau modul cum îi faci să se simtă?
– Cred că ambele și cred că ar trebui să fie un amalgam din cele două. Degeaba le vorbești frumos dacă le spui baliverne, iar tonul face muzica. Deci, ambele sunt importante. Și trebuie să fii extrem de cinstit dacă vrei ca ei, mâine, să-ți mai ofere ceva în emisiune. În caz contrar, ai făcut treabă pe termen scurt.

– Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit de-a lungul timpului în meseria ta?
– Cel mai bun sfat a fost să-mi ascult interlocutorul. Să trăiești ceea ce spune omul acela, să treci prin propriile sentimente pentru a putea simți ceea ce simte omul acela. Așa poți să și formulezi întrebări pentru omul respectiv.

Gabriela Cristea, dincolo de omul de televiziune

Deși se poate spune că oamenii știu totul despre Gabriela de la TV sau de pe rețelele sociale, sunt lucruri pe care vedeta preferă să le țină departe de ochii publicului. Ne-am bucurat mult să o vedem cu ochii aproape înlăcrimați când a vorbit despre fetițele sale. Pe de altă parte, am observat ce legătură puternică are cu soțul ei, Tavi Clonda, și cum împreună au reușit să clădească familia lor frumoasă.

– Ne îndreptăm puțin spre viața ta personală. Spune-ne, te rog, ce anume din soțul tău te face să fii tu?
– Calmul pe care îl afișează și, spre exemplu, dacă trec printr-o situație e suficient să întorc privirea către el. Mă liniștesc și fac lucrurile așa cum trebuie.

Care este relația cu fetițele tale și cum ți-au schimbat viața?
– Oh, relația este una de du-te vino, agitată dar și frumoasă. Am crezut mereu că voi fi părintele acela care-și va lăsa copii să i se urce în cap și, de cele mai multe ori, chiar sunt. Însă, sunt și părintele acela autoritar pentru că soțul meu nu prea poate să fie autoritar. Evit pe cât posibil să le zic să facă ceva „pentru că așa zic eu”, deși se mai întâmplă. În general avem o relație deschisă, bazată pe comunicare și pe negociere.

– Cum te vezi în calitate de soacră?
– Bine că nu mi-a dat Dumnezeu băieți! Aș fi fost o soacră foarte cârcotașă. Așa, având fete, cred că voi fi una mai jovială. Dar să-i ferească Dumnezeu pe vreunul dintre viitorii gineri să le facă ceva fetelor mele, că jar mămâncă. La mine, totul e până la copii. Poți să mă judeci pe mine, poți să zici ce vrei, dar nu te iei de copiii mei.

Cum își crește Gabriela Cristea cele două fetițe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de aproape 10 ani. Cei doi s-au cunoscut la o emisiune TV, iar de-a lungul timpului Gabriela a povestit că o replică a soțului ei, spusă la momentul potrvit, i-a făcut să se apropie. Cei doi au format un cuplu, iar în anul 2019 s-au și căsătorit religios. Cei doi formează o familie fericită împreună cu cele două fetiţe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

– Care este cel mai prețios sfat pe care vrei să îl dai fetițelor tale?
– Oh, sunt atât de multe sfaturi dar, în primul rând, să fie cinstite, mai ales cu ele. Să se respecte dacă vor să fie respectate. Respectul pentru propria persoană este cel mai important.

– Dacă ar fi să le faci acum o declarație, ce le-ai spune?
– Asta e grea. Acum, spre exemplu, abia aștept să ajung acasă pentru că se întorc de la bunici și nu vrei să știi ce va fi acasă. Le voi pupa și le voi îmbrățișa până când vor zice „Gata, mama!”.
Tot ce le transmit este că le iubesc mult de tot și că, indiferent de situație, noi doi vom fi acolo și le vom susține dacă au nevoie de ajutor.

Detalii mai puțin cunoscute despre Gabriela Cristea

Toți ar crede că Gabriela Cristea este pasionată doar de televiziune. De o viață este în lumina reflectoarelor și știe cum să se descurce cu ele, să le facă față, să nu se simtă copleșită de situații imprevizibile sau de provocările date de emisiunile în direct. Cu toate acestea, prezentatoarea TV are și alte pasiuni care o împlinesc. Acestea îi dau încrederea de care are nevoie atunci când intră în direct.

Invitată la interviul CaTine, Gabriela Cristea ne-a spus că îi place foarte mult să citească, să facă puzzle-uri și să coasă la mașină. Cu siguranță mai sunt și altele. Cel mai important este că le face cu plăcere ori de câte ori are ocazia și timpul îi permite. Și pentru că este o femeie puternică și determinată, Gabi are și câteva sfaturi pentru cititoarele noastre.

– Care este definiția unei femei puternice?
– Nu știu dacă o femeie trebuie să fie puternică. Eu cred că o femeie trebuie să fie fericită. Am citit undeva și mi-a plăcut următorul lucru. O femeie, dacă nu este ajutată de un bărbat este puternică, dar dacă este iubită, atunci ea este fericită. Cred că puterea unei femei stă în fericirea ei.

– Dacă ai putea să influențezi populația feminină, în ce direcție ai vrea să faci acest lucru?
– Aș vrea să le spun femeilor că, indiferent de bărbatul din viața lor, că ele trebuie să fie independente. Așa cum bărbatul are un statut și femeia are un statut. Eu nu cred în egalitatea între sexe. Nu cred că femeia trebuie să fie egală cu bărbatul. Așa cum nici bărbatul nu trebuie să fie egal cu femeia. Eu cred că fiecare are propriul rol pe care trebuie să și-l asume. Bărbatul trebuie să fie bărbat, iar femeia trebuie să fie femeie. Așadar, cred că le-as încuraja să fie femei, cu tot ceea ce implică asta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×