Reclamă

Andra Petrescu este întotdeauna veselă și jovială: „Am avut nevoie să mă pierd ca să mă regăsesc”

Andra Petrescu este o femeie puternică, ambițioasă și tot timpul cu zâmbetul pe buze. Cu această energie pozitivă a pășit și pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro și ne-a oferit mai multe amănunte despre viața sa personală.

Publicat: 7 iulie 2022, 14:52 / Actualizat: 2 august 2022, 13:03
Andra Petrescu într-o bluză roz și o pereche de pantaloni albi în timp ce stă pe canapeaua gri de pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro
Andra Petrescu este o femeie puternică, ambițioasă și tot timpul cu zâmbetul pe buze / CaTine.ro

Prezentatoarea TV Observator 12 ne-a împărtășit câteva detalii despre rutina pe care o are înainte de a intra în emisie, dar și despre planurile pe care le are. În doar câteva minute a reușit să ne contureze o perspectivă mult mai clară a poveștii sale de viață, dar și a modului în care a reușit să treacă peste momentele dificile pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

Andra Petrescu este întotdeauna veselă și jovială

Chiar și cele mai dificile momente pot fi depășite dacă ai atitudinea potrivită. Acesta este și cazul Andrei care reușește să-și păstreze o atitudine pozitivă indiferent de ceea ce se întâmplă în viața sa. Prezentatoarea de știri dă întotdeauna dovadă de profesionalism atunci când se află la pupitru. Deși a avut nevoie de o perioadă de timp pentru a se redescoperi, aceasta se bucură să se afle din nou în fața camerelor de filmat. 

– Care a fost cea mai dificilă experiență din viața ta?
– Ultimii trei ani au fost dificili pentru mine. M-am dus într-o căutare de sine, într-o redescoperire. Hotărâsem să renunț la televiziune și să găsesc un alt drum, mai potrivit pentru mine. A urmat un drum anevoios, foarte greu, care m-a maturizat. Până acolo am avut foarte multe hopuri de urcat. Eram ca o barcă pe apă fără direcție. Până am reintrat în TV am avut nevoie să mă pierd ca să mă regăsesc.

 Cum ți-ai descoperit pasiunea?
– Nu știam că mă pasionează jurnalismul, am descoperit asta pe parcurs.

 Ai o rutină înainte de a intra în emisie?
– Bineînțeles! Dincolo de pregătirea de intrare în live, documentarea despre invitați, verificarea știrilor. Cel mai important este pregătirea emoțională. Îmi place să intru într-o anumită stare pentru a putea să transmit informațiile, indiferent de ce se întâmplă pe plan personal.

Reclamă

Ce spune Andra Petrescu despre echipa Observator 12

Andra Petrescu face parte din echipa știrilor Observator 12 alături de Andreea Țopan și Valentin Butnaru. Programul lor s-a impus de-a lungul timpului drept lider de audiență al segmentului orar aducând în fața publicului un nou format de știri. La fel ca ceilalți doi colegi ai săi, Andra este foarte dedicată meseriei pe care o are. Te invităm să urmărești și interviul cu Valentin Butnaru pentru a afla mai multe despre oamenii de la pupitrul Observator 12.

– Cum ai descrie echipa Observator?
– Foarte faină! La primul loc de muncă aveam cea mai faină echipă până am ajuns aici. Mi se pare că e o energie foarte frumoasă, pe creștere și simt că mă integrez, că e ce trebuie pentru mine. Am simțit asta încă de la probe. A fost una din probele care mi-a plăcut cel mai mult. Am venit și foarte relaxată.

Reclamă

– Cum ai reușit să prezinți știri cu un puternic impact emoțional fără să transmiți asta pe sticlă?
– La început mă afectau știrile, eram acolo cu publicul. După o perioadă de timp te detașezi. Încă mă mai emoționează știrile cu violență asupra animalelor sau despre bătrâni. Acolo nu am reușit să mă detașez.

– Cum arată o dimineață obișnuită din viața ta?
– Mă trezesc la 7:30, dacă mă simt prea obosită mai stau în pat. Mă pregătesc și pentru mine e important să intru într-o stare bună. Îmi pregătesc o cafea, îmi pun niște muzică, mă uit la cer, astfel încât atunci când ajung la muncă să am o stare bună.

 Cum te relaxezi după o zi dificilă?
– Îmi place mult să petrec timpul în natură, ea mă încarcă cu energie. Îmi place să contemplez peisajele, cred că e cel mai frumos mod prin care eu mă pot relaxa.

Urmărește mai jos interviul video cu Andra Petrescu!

Detalii mai puțin cunoscute despre Andra Petrescu

Andra Petrescu este o femeie puternică, dar are o latură extrem de sensibilă pe care o afișează. Aceasta a învățat de-a lungul timpului ce anume o întărește și știe cum să-și controleze emoțiile negative în situațiile dificile. Prezentatoarea știrilor Observator 12 ne-a povestit despre lucrurile care o înspăimântă, dar și despre cele care o întăresc și o fac să privească viitorul cu optimism.

 De ce îți este cel mai frică?
– Invaliditatea corpului. Este ceva ce nu mi-aș dori și nu aș dori nimănui. Îi admir foarte mult pe omanii care reușesc să-și păstreze zâmbetul pe buze și să se bucure de viață. Îmi amintesc să fiu recunoscătoare și că multe dintre problemele mele, nu sunt de fapt probleme.

– Care era visul tău din copilărie?
– Când eram mică eu visam să zbor. Îmi imaginam că îmi pun niște aripi pe mâini și că zbor. Chiar visam asta deseori și era extraordinar.

– Dacă ar fi să te întorci la un anumit moment din viața ta care ar fi acela și de ce?
– În copilărie. Am avut o copilărie foarte frumoasă. În perioada aceea ne întâlneam foarte mulți copii și mergeam la scăldat, la furat de cireșe, cunoșteam copii noi tot timpul.

 Ai un talent ascuns?
– Dacă e ascuns, probabil că încă nu l-am descoperit. Sunt atrasă de tot ceea ce înseamnă artă. Tatăl meu era pasionat de muzică clasică, de pictură, aveam acasă zeci de viniluri. Un talent pe care nu l-am explorat, dar pe care l-am dobândit de la mama mea este cel legat de dans. Când era în liceu, ea era balerină, dar eu am moștenit talentul acesta la dans.

Andra ne-a povestit și despre planurile sale de viitor. Când vine vorba de destinații turistice, aceasta spune că s-ar întoarce oricând în Praga și că așteaptă cu interes să aibă ocazia să plece într-o nouă vacanță. Prezentatoarea știrilor Observator 12 are deja în plan să meargă în Italia în vizită la o prietenă apropiată. Mai multe despre Andra poți să descoperi în cadrul interviului video.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×