Reclamă

Andra Petrescu este întotdeauna veselă și jovială: „Am avut nevoie să mă pierd ca să mă regăsesc”

Andra Petrescu este o femeie puternică, ambițioasă și tot timpul cu zâmbetul pe buze. Cu această energie pozitivă a pășit și pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro și ne-a oferit mai multe amănunte despre viața sa personală.

Publicat: 7 iulie 2022, 14:52 / Actualizat: 2 august 2022, 13:03

Prezentatoarea TV Observator 12 ne-a împărtășit câteva detalii despre rutina pe care o are înainte de a intra în emisie, dar și despre planurile pe care le are. În doar câteva minute a reușit să ne contureze o perspectivă mult mai clară a poveștii sale de viață, dar și a modului în care a reușit să treacă peste momentele dificile pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andra Petrescu este întotdeauna veselă și jovială

Chiar și cele mai dificile momente pot fi depășite dacă ai atitudinea potrivită. Acesta este și cazul Andrei care reușește să-și păstreze o atitudine pozitivă indiferent de ceea ce se întâmplă în viața sa. Prezentatoarea de știri dă întotdeauna dovadă de profesionalism atunci când se află la pupitru. Deși a avut nevoie de o perioadă de timp pentru a se redescoperi, aceasta se bucură să se afle din nou în fața camerelor de filmat. 

– Care a fost cea mai dificilă experiență din viața ta?
– Ultimii trei ani au fost dificili pentru mine. M-am dus într-o căutare de sine, într-o redescoperire. Hotărâsem să renunț la televiziune și să găsesc un alt drum, mai potrivit pentru mine. A urmat un drum anevoios, foarte greu, care m-a maturizat. Până acolo am avut foarte multe hopuri de urcat. Eram ca o barcă pe apă fără direcție. Până am reintrat în TV am avut nevoie să mă pierd ca să mă regăsesc.

 Cum ți-ai descoperit pasiunea?
– Nu știam că mă pasionează jurnalismul, am descoperit asta pe parcurs.

 Ai o rutină înainte de a intra în emisie?
– Bineînțeles! Dincolo de pregătirea de intrare în live, documentarea despre invitați, verificarea știrilor. Cel mai important este pregătirea emoțională. Îmi place să intru într-o anumită stare pentru a putea să transmit informațiile, indiferent de ce se întâmplă pe plan personal.

Reclamă

Ce spune Andra Petrescu despre echipa Observator 12

Andra Petrescu face parte din echipa știrilor Observator 12 alături de Andreea Țopan și Valentin Butnaru. Programul lor s-a impus de-a lungul timpului drept lider de audiență al segmentului orar aducând în fața publicului un nou format de știri. La fel ca ceilalți doi colegi ai săi, Andra este foarte dedicată meseriei pe care o are. Te invităm să urmărești și interviul cu Valentin Butnaru pentru a afla mai multe despre oamenii de la pupitrul Observator 12.

– Cum ai descrie echipa Observator?
– Foarte faină! La primul loc de muncă aveam cea mai faină echipă până am ajuns aici. Mi se pare că e o energie foarte frumoasă, pe creștere și simt că mă integrez, că e ce trebuie pentru mine. Am simțit asta încă de la probe. A fost una din probele care mi-a plăcut cel mai mult. Am venit și foarte relaxată.

Reclamă

– Cum ai reușit să prezinți știri cu un puternic impact emoțional fără să transmiți asta pe sticlă?
– La început mă afectau știrile, eram acolo cu publicul. După o perioadă de timp te detașezi. Încă mă mai emoționează știrile cu violență asupra animalelor sau despre bătrâni. Acolo nu am reușit să mă detașez.

– Cum arată o dimineață obișnuită din viața ta?
– Mă trezesc la 7:30, dacă mă simt prea obosită mai stau în pat. Mă pregătesc și pentru mine e important să intru într-o stare bună. Îmi pregătesc o cafea, îmi pun niște muzică, mă uit la cer, astfel încât atunci când ajung la muncă să am o stare bună.

 Cum te relaxezi după o zi dificilă?
– Îmi place mult să petrec timpul în natură, ea mă încarcă cu energie. Îmi place să contemplez peisajele, cred că e cel mai frumos mod prin care eu mă pot relaxa.

Urmărește mai jos interviul video cu Andra Petrescu!

Detalii mai puțin cunoscute despre Andra Petrescu

Andra Petrescu este o femeie puternică, dar are o latură extrem de sensibilă pe care o afișează. Aceasta a învățat de-a lungul timpului ce anume o întărește și știe cum să-și controleze emoțiile negative în situațiile dificile. Prezentatoarea știrilor Observator 12 ne-a povestit despre lucrurile care o înspăimântă, dar și despre cele care o întăresc și o fac să privească viitorul cu optimism.

 De ce îți este cel mai frică?
– Invaliditatea corpului. Este ceva ce nu mi-aș dori și nu aș dori nimănui. Îi admir foarte mult pe omanii care reușesc să-și păstreze zâmbetul pe buze și să se bucure de viață. Îmi amintesc să fiu recunoscătoare și că multe dintre problemele mele, nu sunt de fapt probleme.

– Care era visul tău din copilărie?
– Când eram mică eu visam să zbor. Îmi imaginam că îmi pun niște aripi pe mâini și că zbor. Chiar visam asta deseori și era extraordinar.

– Dacă ar fi să te întorci la un anumit moment din viața ta care ar fi acela și de ce?
– În copilărie. Am avut o copilărie foarte frumoasă. În perioada aceea ne întâlneam foarte mulți copii și mergeam la scăldat, la furat de cireșe, cunoșteam copii noi tot timpul.

 Ai un talent ascuns?
– Dacă e ascuns, probabil că încă nu l-am descoperit. Sunt atrasă de tot ceea ce înseamnă artă. Tatăl meu era pasionat de muzică clasică, de pictură, aveam acasă zeci de viniluri. Un talent pe care nu l-am explorat, dar pe care l-am dobândit de la mama mea este cel legat de dans. Când era în liceu, ea era balerină, dar eu am moștenit talentul acesta la dans.

Andra ne-a povestit și despre planurile sale de viitor. Când vine vorba de destinații turistice, aceasta spune că s-ar întoarce oricând în Praga și că așteaptă cu interes să aibă ocazia să plece într-o nouă vacanță. Prezentatoarea știrilor Observator 12 are deja în plan să meargă în Italia în vizită la o prietenă apropiată. Mai multe despre Andra poți să descoperi în cadrul interviului video.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×