Reclamă

Monica Bîrlădeanu, despre provocările vieții și amintiri de familie: „Cel mai mult detest la oamenii din jur egoismul”

Monica Bîrlădeanu se numără printre cele mai discrete personalități din România. Actrița este naturală și degajată atunci când vorbește despre viața sa, iar aceste detalii pot fi observate și în cadrul interviului din seria CaTine. Hai să o descoperi și tu!

Publicat: 16 iunie 2022, 15:40 / Actualizat: 17 iunie 2022, 10:07

Chiar dacă meseria de actriță a dus-o de mai multe ori departe de casă, Monica Bîrlădeanu revine de fiecare dată cu drag în România. Crede cu tărie că nu sunt diferențe majore între cinematografia internațională și cea din țara noastră. Aceasta susține că oamenii sunt cei care fac întotdeauna diferența. Deși nu a vrut de mică să fie actriță, acum se poate mândri cu o listă impresionantă de filme în care a jucat și poate spune cu mândrie că a lucrat cu unii dintre cei mai renumiți regizori ai lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monica Bîrlădeanu a fost cel de-al patrulea jurat în sezonul 12 la iUmor, emisiune difuzată pe Antena 1 și disponibilă în format necenzurat pe AntenaPLAY. După ce a stat la masa juraților, actrița a avut și un moment de roast incendiar la adresa Deliei, a lui Mihai Bendeac și a lui Cheloo.

Monica Bîrlădeanu, despre visul de a deveni vânzătoare și trecerea la actorie

Monica Bîrlădeanu impresionează cu frumusețea sa, dar actrița nu mizează pe acest aspect și subliniază că munca este cea care o caracterizează. Chiar dacă a trecut prin mai multe etape de-a lungul vieții și a avut mai multe percepții despre carieră, actrița spune că s-a îndrăgostit de actorie după ce a ajuns să o practice cu adevărat.

– Te-ai visat de mică să fii actriță?
– Nu. Îmi doream să fiu vânzătoare. Evident am trecut prin faza cu medic, apoi s-a conturat visul de a deveni avocat și ulterior am ajuns în actorie.

– Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru actorie?
– Nu a fost o pasiune. A fost un job adiacent care a început să-mi placă. A fost o chestie pe care am descoperit-o făcând-o din nevoie.

Reclamă

Care a fost cel mai frumos rol pe care l-ai jucat?
– Foarte complicat. Am iubit fiecare rol pe care l-am jucat. Sunt roluri de care te atașezi fără să vrei. Mi-a plăcut cel mai mult Francesca.

– Care a fost cea mai dificilă scenă de interpretat?
– Cred că o scenă dintr-un film italian în care mi se tăia limba. Am jucat-o greu. A fost de destul de provocatoare din punct de vedere fizic. Scena se întâmpla în secția de Psihiatrie a spitalului unei închisori. O nebunie.

Reclamă

O altă vedetă care a impresionat cu roast-urile ei la iUmor este Ela Crăciun. Citește aici interviul pe care l-a acordat echipei CaTine.ro.

Detalii pe care puțini le știu despre ea

Chiar dacă în trecut a avut de parcurs anumite momente dificile, se pare că acestea au făcut-o să fie femeia puternică de azi. Monica este echilibrată, atentă la ce spune și discretă cu tot ceea ce privește viața ei personală. Nimic nu îi poate sta în cale, iar dorința de a ajunge cât mai sus în carieră e ceva ce o determină să își mențină standardele ridicate.

– De ce îți este cel mai frică?
– De pierderea minților.

– Ce ți-ai cumpărat din primii bani câștigați?
– Am cumpărat alimente pentru familie.

– Ai vreun talent ascuns?
– Nu știu dacă se poate numi talent, dar da. Lucrez bijuterii în argint.

– În ce țară ai călătorit și și-ar plăcea să te întorci?
– În foarte multe. În toate țările în care mă întorc să-mi fac o vacanță. Îmi plac foarte mult Grecia și Italia.

– În ce țară ți-ai dori să ajungi și nu s-a ivit încă oportunitatea?
– Mi-aș dori să merg în Malaezia.

– Ce înseamnă să fii o femeie puternică?
– O femeie care are robustețe sufletească.

– Care este amintirea care te emoționează de fiecare dată?
– Un video pe care mi l-a înregistrat bunicul meu și care îmi amintește când mergeam împreună la prășit într-o zonă apropiată de casa părinților lui.

– Dacă ar fi să inventezi o regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte cu strictețe, ce regulă ai inventa?
– Să se gândească în primul rând la nevoile celuilalt.

Ce detești cel mai mult la oamenii din jurul tău?
– Egoismul pe care îl detest și la mine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×