Reclamă

Monica Bîrlădeanu, despre provocările vieții și amintiri de familie: „Cel mai mult detest la oamenii din jur egoismul”

Monica Bîrlădeanu se numără printre cele mai discrete personalități din România. Actrița este naturală și degajată atunci când vorbește despre viața sa, iar aceste detalii pot fi observate și în cadrul interviului din seria CaTine. Hai să o descoperi și tu!

Publicat: 16 iunie 2022, 15:40 / Actualizat: 17 iunie 2022, 10:07
Monica Bîrlădeanu, fotografie portret, la interviul CaTine.ro
Monica Bîrlădeanu este poate una dintre cele discrete personalități din România / CaTine.ro

Chiar dacă meseria de actriță a dus-o de mai multe ori departe de casă, Monica Bîrlădeanu revine de fiecare dată cu drag în România. Crede cu tărie că nu sunt diferențe majore între cinematografia internațională și cea din țara noastră. Aceasta susține că oamenii sunt cei care fac întotdeauna diferența. Deși nu a vrut de mică să fie actriță, acum se poate mândri cu o listă impresionantă de filme în care a jucat și poate spune cu mândrie că a lucrat cu unii dintre cei mai renumiți regizori ai lumii.

Monica Bîrlădeanu a fost cel de-al patrulea jurat în sezonul 12 la iUmor, emisiune difuzată pe Antena 1 și disponibilă în format necenzurat pe AntenaPLAY. După ce a stat la masa juraților, actrița a avut și un moment de roast incendiar la adresa Deliei, a lui Mihai Bendeac și a lui Cheloo.

Monica Bîrlădeanu, despre visul de a deveni vânzătoare și trecerea la actorie

Monica Bîrlădeanu impresionează cu frumusețea sa, dar actrița nu mizează pe acest aspect și subliniază că munca este cea care o caracterizează. Chiar dacă a trecut prin mai multe etape de-a lungul vieții și a avut mai multe percepții despre carieră, actrița spune că s-a îndrăgostit de actorie după ce a ajuns să o practice cu adevărat.

– Te-ai visat de mică să fii actriță?
– Nu. Îmi doream să fiu vânzătoare. Evident am trecut prin faza cu medic, apoi s-a conturat visul de a deveni avocat și ulterior am ajuns în actorie.

– Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru actorie?
– Nu a fost o pasiune. A fost un job adiacent care a început să-mi placă. A fost o chestie pe care am descoperit-o făcând-o din nevoie.

Reclamă

Care a fost cel mai frumos rol pe care l-ai jucat?
– Foarte complicat. Am iubit fiecare rol pe care l-am jucat. Sunt roluri de care te atașezi fără să vrei. Mi-a plăcut cel mai mult Francesca.

– Care a fost cea mai dificilă scenă de interpretat?
– Cred că o scenă dintr-un film italian în care mi se tăia limba. Am jucat-o greu. A fost de destul de provocatoare din punct de vedere fizic. Scena se întâmpla în secția de Psihiatrie a spitalului unei închisori. O nebunie.

Reclamă

O altă vedetă care a impresionat cu roast-urile ei la iUmor este Ela Crăciun. Citește aici interviul pe care l-a acordat echipei CaTine.ro.

Detalii pe care puțini le știu despre ea

Chiar dacă în trecut a avut de parcurs anumite momente dificile, se pare că acestea au făcut-o să fie femeia puternică de azi. Monica este echilibrată, atentă la ce spune și discretă cu tot ceea ce privește viața ei personală. Nimic nu îi poate sta în cale, iar dorința de a ajunge cât mai sus în carieră e ceva ce o determină să își mențină standardele ridicate.

– De ce îți este cel mai frică?
– De pierderea minților.

– Ce ți-ai cumpărat din primii bani câștigați?
– Am cumpărat alimente pentru familie.

– Ai vreun talent ascuns?
– Nu știu dacă se poate numi talent, dar da. Lucrez bijuterii în argint.

– În ce țară ai călătorit și și-ar plăcea să te întorci?
– În foarte multe. În toate țările în care mă întorc să-mi fac o vacanță. Îmi plac foarte mult Grecia și Italia.

– În ce țară ți-ai dori să ajungi și nu s-a ivit încă oportunitatea?
– Mi-aș dori să merg în Malaezia.

– Ce înseamnă să fii o femeie puternică?
– O femeie care are robustețe sufletească.

– Care este amintirea care te emoționează de fiecare dată?
– Un video pe care mi l-a înregistrat bunicul meu și care îmi amintește când mergeam împreună la prășit într-o zonă apropiată de casa părinților lui.

– Dacă ar fi să inventezi o regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte cu strictețe, ce regulă ai inventa?
– Să se gândească în primul rând la nevoile celuilalt.

Ce detești cel mai mult la oamenii din jurul tău?
– Egoismul pe care îl detest și la mine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×