Reclamă

Iulia Albu, un om sensibil, care a renunțat la cariera de avocat pentru modă: „O femeie puternică plânge pe dinăuntru ca o câștigătoare”

Despre Iulia Albu nu se știu foarte multe lucruri legate de viața personală. Chiar dacă este o persoană publică, cu multe apariții la TV, aceasta preferă să păstreze anumite lucruri din viața personală departe de lumina reflectoarelor. Pentru că am vrut să o descoperim așa cum este ea, dincolo de micul ecran, am invitat-o la interviurile CaTine.ro.

Publicat: 26 mai 2022, 9:35 / Actualizat: 27 mai 2022, 11:35
Iulia Albu, arată cu degetul către fani, la interviul CaTine.ro
Toată lumea știe că Iulia Albu este omul care spune lucrurilor pe nume atunci când vine vorba despre modă și stil vestimentar / CaTine.ro

Chiar dacă poate părea greu de înțeles, Iulia Albu a renunțat la o carieră de avocat în plină ascensiune pentru modă. Pentru unii este dificil de conceput acest lucru, mai ales după mulți ani de studiu, dar se pare că atunci când pasiunea te cheamă, cel mai bine este să te bazezi pe instinct.

Ca să o înțelegem mai bine, i-am adresat Iuliei Albu câteva întrebări. Aam vorbit atât despre modă, dar și despre familie și ne-a oferit cele mai sincere răspunsuri.

Iulia Albu, omul pasionat de modă

Toată lumea știe că Iulia Albu este omul care spune lucrurilor pe nume atunci când vine vorba despre modă și stil vestimentar. De cele mai multe ori, vedetele se feresc să fie văzute de Iulia atunci când nu au acordat prea multă atenției ținutei lor. În ceea ce privește părerea ei, aceasta este mereu una obiectivă, care respectă anumite rigori ale modei.

Cum te-ai descrie într-o singură propoziție?
– Sunt Iulia Albu.

– Cum te-ai îndrăgostit de modă?
– A fost o situație comună. S-a îndrăgostit ea de mine și eu de ea. Cumva ne-am întâlnit într-un moment perfect, într-un moment în care eu decisesem deja să renunț la cariera de avocat și voiam să fac altceva. Mi-am dat seama trecând prin viață și prin anumite evenimente că ar fi cazul ca numele meu să apară pe anumite lucruri.

Reclamă

Câte ore lucrezi pe zi?
– Lucrez multe ore pe zi, dar cred că toți lucrăm multe ore pe zi în momentul de față. Nu cunosc pe nimeni care să aibă timp de ceva.

Te întreabă oamenii ce părere ai despre ținutele lor?
– Tot timpul. Și pe stradă se întâmplă asta. Încerc să fiu întotdeauna blândă. Consider că o persoană care cere sfatul a făcut deja mișcarea în direcția potrivită pentru că dorește să știe dacă face lucrurile corect.

– Există vreo situație în care simți nevoia să te oprești din a da sfaturi?
– Sunt persoane pe care prefer să nu le consiliez. Sunt persoane care chiar dacă ar primi sfaturile potrivite nu le-ar pune în practică. Și atunci încerc să nu-mi pierd timpul.

Reclamă

– Dacă nu ar fi fost moda, ce alt drum ai fi ales în viață?
– Am ales deja avocatura prima oară. Oricum rămâne mereu deschisă varianta cu Bruce Lee și cu chirurgia. Întotdeauna mi-am dorit să fiu doctor. Am și niște calități deosebite. Nu mă sperii de sânge. Aș fi fost un chirurg foarte bun cred.

CaTine.ro îți oferă o serie inedită de interviuri în exclusivitate cu unele dintre cele mai puternice și de succes femei din România. Descoperă-le poveștile aici!

Iulia Albu, despre relația cu fiica și iubitul ei

Iulia Albu se mândrește cu fiica sa ori de câte ori are ocazia. Mikaela devine mai frumoasă pe zi ce trece, iar de curând criticul de modă a început să publice mai multe imagini cu ea. Cum fanii sunt curioși, hai să aflăm împreună mai multe despre relația dintre Iulia și Mikaela.

– Cum este relația ta cu Mikaela?
– Eu cred că avem o relație frumoasă. Orice mamă ar spune despre fiica ei că este cea mai frumoasă, cea mai bună, cea mai deșteaptă. Cred că relația dintre o mamă și un copil trebuie să fie ceva mai mult decât o simplă prietenie. Ea și cum mine construim lucruri împreună printre care și viitorul ei.

– Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la fiica ta?
– Ea fiind un copil foarte generos, în primul rând m-a învățat că orice lucruri i-aș oferi din punct de vedere material pentru ea contează cel mai mult timpul pe care noi două îl petrecem împreună. Și cumva am avut grijă ca timpul acesta să nu fie neapărat foarte mult, dar aunci când sunt cu ea să fiu acolo.

– Cum ai reacționat după ce iubitul tău a apărut la iUmor?
– Am fost mută. Mută. Nu am putut să spun nimic. Nu știam ce să spun. Eu eram foarte supărată pe el pentru că are treabă în ziua respectivă și că nu va veni nici măcar să mă vadă. Am tăcut mâlc. Nu am putut să mai spun nimic.

Detalii mai puțin cunoscute despre Iulia Albu

De la cea mai mare frică a ei, până la cea mai emoționantă amintire cu mama sa, Iulia Albu a vorbit deschis despre viața ei, trăiri și emoții. Sunt rare momentele în care se deschide în fața celor care o urmăresc, așa că am zis să profităm de ocazie și să o cunoaștem mai bine.

– Povestește-ne o amintire dragă cu mama ta.
– Cu mama am multe amintiri foarte frumoase. Mama mea m-a ajutat foarte mult când eram mică. Deși am făcut destul de multă școală, în școala generală nu eram o tocilară. Aproape că nu puteam să țin pasul. Mi-a fost dificil și pentru că eram copil slab, copilul ciudat din clasă, mama a fost acolo și mi-a dat o siguranță și puterea de a merge mai departe.

Care este amintirea care te emoționează de fiecare dată?
– Am multe amintiri care mă emoționează. Deși nu par o persoană sensibilă, sunt.

– Care este cea mai mare frică a ta?
– Cea mai mare frică este să-mi fie teamă de ceva atât de mult încât să-mi fie frică să trăiesc. Cel mai important este ca fricile să nu ajungă să ne conducă viața. Acela este momentul în care vom uita să trăim.

– Cum era Iulia Albu în copilărie?
– Iulia Albu în copilărie se suia în toți copacii, alerga după toate găinile surprinzător sau nu și făcea toate nebuniile posibile și imposibile. Iulia Albu în copilărie se îmbrăca doar în jeanși și purta doar pantofi sport în picioare pentru că tatăl ei nu o lăsa să facă altceva.

– Care este cel mai scump obiect din garderoba ta?
– Cel mai scump obiect din garderoba mea cred că este un accesoriu de cap care a făcut parte din recuzita unui teatru.

– Ce înseamnă să fii o femeie puternică?
– Să fii genul de femeie care știe să fie dominantă în prezența tuturor. Care plânge pe dinăuntru ca o câștigătoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×