Reclamă

Ela Crăciun, despre sensibilitate și bucuria de a fi mamă: „O femeie ar trebui să se accepte așa cum este”

Ela Crăciun este una din cele mai apreciate jurnaliste și bloggerițe de la noi din țară. Mamă a trei copii minunați, aceasta reușește să împace cu succes viața profesională cu cea personală. Ela este o sursă de inspirație pentru multe femei, motiv pentru care nu ratează nicio oportunitate de a împărtăși din experiențele sale cu comunitatea pe care o are.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 iunie 2022, 13:17 / Actualizat: 3 februarie 2023, 10:36

Deși timpul său este limitat, Ela reușește să se împartă între televiziune și viața de mamă. De data aceasta jurnalista și-a răpit câteva momente pentru a ne acorda un interviu sincer, dar și câteva sfaturi legate de creșterea celor mici. Supermom, așa cum este cunoscută în mediul online, demonstrează în fiecare zi care sunt puterile unei femei și cum reușește să ofere vieții un sens cu totul aparte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ela Crăciun, despre sensibilitate și frumusețea de a fi mamă

Ela Crăciun promovează zilnic un mod de viață sănătos, dar și practici prin care poți fii un părinte mai bun pentru copilul tău. Are o familie extraordinară pe care o iubește infinit. Ela este mama a trei copii superbi, Alex, Alesia și Nicholas. Venirea pe lume a copiilor săi i-a schimbat complet perspectivele asupra vieții, iar Ela spune că cele mai frumoase lecții le-a învățat de la micuții săi. Nu degeaba jurnalista este una din cele mai populare bloggerițe de parenting din România.

– Care este cel mai frumos lucru pe care ți l-au spus copiii tăi?
– Iubesc când îmi spun că mă iubesc. E cel mai frumos lucru pe care ți-l poate spune un copil.

Care e cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la copiii tăi?
– Să am răbdare! Poate să și trăiesc în prezent, timpul trece cu o repeziciune de care nici nu ne dăm seama. Mă uit la poze și nu îmi dau seama când au crescut atât de repede.

– Care e cel mai dificil aspect al vieții de părinte?
– Să știi să-ți ghidezi copilul pe un drum bun, astfel încât el să fie fericit. Trebuie să înveți să îl observi mai mult și să vezi ce își dorește să facă, cum își dorește să facă și tu doar să fii în spatele său și să-l sprijini.

Reclamă

 Cine te ajută cu creșterea celor mici?
– Mama a fost din prima clipă alături de mine și bineînțeles bona. Mama a rămas un stâlp fără de care nu știu ce-aș fi făcut. Mama este un sprijin foarte important.

Ela Crăciun se mândrește cu cei trei copii ai săi și nu ezită să arate acest lucru pe rețelele sociale. Pe blogul său documentează cu atenție călătoria minunată de a fi mamă, în timp ce pe rețelele sociale împărtășește fiecare bucurie trăită alături de cei mici.

O altă femeie puternică mândră de fiica sa este Iulia Albu. Iulia are o relație deosebită cu Mikaela, care pare că i-a moștenit în totalitate frumusețea. Află mai multe despre relația celor două într-un interviu plin de sensibilitate.

Reclamă

Cum era Ela Crăciun în copilărie

Ela este o persoană optimistă, puternică și mereu gata să sară în ajutorul celor din jurul său. Calitățile care o fac o mamă extraordinară au rămas cu ea încă din copilărie. Jurnalista a fost întotdeauna o persoană cu o sensibilitate aparte, dar și cu o forță impresionantă. Provocarea de a fi mamă nu este ușoară pentru nicio femeie, însă atitudine cu care alegi să tratzi fiecare situație schimbă radical călătoria ta și a copilului tău.

– Cum erai în copilărie?
– În copilărie eram la fel cum sunt și acum. Aveam profesori care îmi spuneau că am un zâmbet extraordinar. Îmi spuneau că orice aș face trebuie să continui să zâmbesc. Eu și dacă sunt supărată încerc să zâmbesc. Îmi place să fiu o persoană pozitivă și să văd partea bună a lucrurilor.

 Ce amintire dragă ai legată de mama ta?
– Îmi aduc aminte că eram mică. Eu și sora mea îl așteptam pe Moș Gerilă. Căutam și eu și ea cu disperare cadourile. Atunci a venit mama și ne-a distras atenția atât de frumos. Ne-a făcut să înțelegem că este despre spirit, despre sărbătoare, despre ceea ce credem. Mama a încercat toată viața să ne insufle acest lucru, să avem credință.

 Cum te-ai descrie într-o singură propoziție.
– Drăgălașă. Sunt o persoană super sociabilă și foarte empatică.

– Care este amintirea care te emoționează de fiecare dată?
– Aș spune că sunt trei, anume nașterea copiilor mei. Sunt foarte multe lucruri care mi s-au întâmplat în viață, dar așa cum m-am simțit când mi-am văzut copiii prima dată, nu cred că a mai trăit un astfel de sentiment vreodată.

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Detalii mai puțin cunoscute despre Ela Crăciun

Ela Crăciun nu este doar o mamă devotată, ci și o femeie de succes. Jurnalista ne-a povestit câte puțin despre cum arată dulapul său cu haine, dar și despre lucrurile fără de care nu pleacă de acasă. Ela mărturisește că are foarte multe haine și că este o împătimită a modei. Dulapul său este mare, dar acest lucru nu o împiedică să fie organizată cu lucrurile sale.

Pandemia a învățat-o pe Ela să fie mult mai atentă la lucrurile pe care le achiziționează, iar în ultimii doi ani spune că nu și-a mai cumpărat la fel de multe haine. Când vine vorba de obiectele pe care le are tot timpul în geantă, pe lista sa se află un lipstick și o cremă de mâini.

Ela Crăciun se declară a fi o femeie împlinită care a reușit să facă tot ceea ce și-a propus. Este o persoană determinată să reușească în tot ceea ce-și propune, iar acest lucru se poate observa din activitatea sa zilnică.  Viața sa este foarte bine organizată. Pe primul loc sunt întotdeauna copii, iar pe locul doi are grijă să se pună și pe ea.

Ela Crăciun este de părere că femeile sunt extrem de puternice și pot face multe lucruri dacă își doresc cu adevărat. De altfel, jurnalista ne-a mărturisit că cel mai mare atu al unei femei este feminitatea sa. Pentru cititoarele noastre, Ela a avut un sfat important. Jurnalista este de părere că o femeie nu ar trebui să se judece niciodată și că ar trebui să se accepte exact așa cum este.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×