Reclamă

Ela Crăciun, despre sensibilitate și bucuria de a fi mamă: „O femeie ar trebui să se accepte așa cum este”

Ela Crăciun este una din cele mai apreciate jurnaliste și bloggerițe de la noi din țară. Mamă a trei copii minunați, aceasta reușește să împace cu succes viața profesională cu cea personală. Ela este o sursă de inspirație pentru multe femei, motiv pentru care nu ratează nicio oportunitate de a împărtăși din experiențele sale cu comunitatea pe care o are.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 iunie 2022, 13:17 / Actualizat: 22 august 2022, 16:25
Ela Crăciun într-o bluză portocalie cu imprimeu floral la interviul CaTine.ro
Ela este mama a trei copii superbi, Alex, Alesia și Nicholas / CaTine.ro

Deși timpul său este limitat, Ela reușește să se împartă între televiziune și viața de mamă. De data aceasta jurnalista și-a răpit câteva momente pentru a ne acorda un interviu sincer, dar și câteva sfaturi legate de creșterea celor mici. Supermom, așa cum este cunoscută în mediul online, demonstrează în fiecare zi care sunt puterile unei femei și cum reușește să ofere vieții un sens cu totul aparte.

Ela Crăciun, despre sensibilitate și frumusețea de a fi mamă

Ela Crăciun promovează zilnic un mod de viață sănătos, dar și practici prin care poți fii un părinte mai bun pentru copilul tău. Are o familie extraordinară pe care o iubește infinit. Ela este mama a trei copii superbi, Alex, Alesia și Nicholas. Venirea pe lume a copiilor săi i-a schimbat complet perspectivele asupra vieții, iar Ela spune că cele mai frumoase lecții le-a învățat de la micuții săi. Nu degeaba jurnalista este una din cele mai populare bloggerițe de parenting din România.

– Care este cel mai frumos lucru pe care ți l-au spus copiii tăi?
– Iubesc când îmi spun că mă iubesc. E cel mai frumos lucru pe care ți-l poate spune un copil.

Care e cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la copiii tăi?
– Să am răbdare! Poate să și trăiesc în prezent, timpul trece cu o repeziciune de care nici nu ne dăm seama. Mă uit la poze și nu îmi dau seama când au crescut atât de repede.

– Care e cel mai dificil aspect al vieții de părinte?
– Să știi să-ți ghidezi copilul pe un drum bun, astfel încât el să fie fericit. Trebuie să înveți să îl observi mai mult și să vezi ce își dorește să facă, cum își dorește să facă și tu doar să fii în spatele său și să-l sprijini.

Reclamă

 Cine te ajută cu creșterea celor mici?
– Mama a fost din prima clipă alături de mine și bineînțeles bona. Mama a rămas un stâlp fără de care nu știu ce-aș fi făcut. Mama este un sprijin foarte important.

Ela Crăciun se mândrește cu cei trei copii ai săi și nu ezită să arate acest lucru pe rețelele sociale. Pe blogul său documentează cu atenție călătoria minunată de a fi mamă, în timp ce pe rețelele sociale împărtășește fiecare bucurie trăită alături de cei mici.

O altă femeie puternică mândră de fiica sa este Iulia Albu. Iulia are o relație deosebită cu Mikaela, care pare că i-a moștenit în totalitate frumusețea. Află mai multe despre relația celor două într-un interviu plin de sensibilitate.

Reclamă

Cum era Ela Crăciun în copilărie

Ela este o persoană optimistă, puternică și mereu gata să sară în ajutorul celor din jurul său. Calitățile care o fac o mamă extraordinară au rămas cu ea încă din copilărie. Jurnalista a fost întotdeauna o persoană cu o sensibilitate aparte, dar și cu o forță impresionantă. Provocarea de a fi mamă nu este ușoară pentru nicio femeie, însă atitudine cu care alegi să tratzi fiecare situație schimbă radical călătoria ta și a copilului tău.

– Cum erai în copilărie?
– În copilărie eram la fel cum sunt și acum. Aveam profesori care îmi spuneau că am un zâmbet extraordinar. Îmi spuneau că orice aș face trebuie să continui să zâmbesc. Eu și dacă sunt supărată încerc să zâmbesc. Îmi place să fiu o persoană pozitivă și să văd partea bună a lucrurilor.

 Ce amintire dragă ai legată de mama ta?
– Îmi aduc aminte că eram mică. Eu și sora mea îl așteptam pe Moș Gerilă. Căutam și eu și ea cu disperare cadourile. Atunci a venit mama și ne-a distras atenția atât de frumos. Ne-a făcut să înțelegem că este despre spirit, despre sărbătoare, despre ceea ce credem. Mama a încercat toată viața să ne insufle acest lucru, să avem credință.

 Cum te-ai descrie într-o singură propoziție.
– Drăgălașă. Sunt o persoană super sociabilă și foarte empatică.

– Care este amintirea care te emoționează de fiecare dată?
– Aș spune că sunt trei, anume nașterea copiilor mei. Sunt foarte multe lucruri care mi s-au întâmplat în viață, dar așa cum m-am simțit când mi-am văzut copiii prima dată, nu cred că a mai trăit un astfel de sentiment vreodată.

Detalii mai puțin cunoscute despre Ela Crăciun

Ela Crăciun nu este doar o mamă devotată, ci și o femeie de succes. Jurnalista ne-a povestit câte puțin despre cum arată dulapul său cu haine, dar și despre lucrurile fără de care nu pleacă de acasă. Ela mărturisește că are foarte multe haine și că este o împătimită a modei. Dulapul său este mare, dar acest lucru nu o împiedică să fie organizată cu lucrurile sale.

Pandemia a învățat-o pe Ela să fie mult mai atentă la lucrurile pe care le achiziționează, iar în ultimii doi ani spune că nu și-a mai cumpărat la fel de multe haine. Când vine vorba de obiectele pe care le are tot timpul în geantă, pe lista sa se află un lipstick și o cremă de mâini.

Ela Crăciun se declară a fi o femeie împlinită care a reușit să facă tot ceea ce și-a propus. Este o persoană determinată să reușească în tot ceea ce-și propune, iar acest lucru se poate observa din activitatea sa zilnică.  Viața sa este foarte bine organizată. Pe primul loc sunt întotdeauna copii, iar pe locul doi are grijă să se pună și pe ea.

Ela Crăciun este de părere că femeile sunt extrem de puternice și pot face multe lucruri dacă își doresc cu adevărat. De altfel, jurnalista ne-a mărturisit că cel mai mare atu al unei femei este feminitatea sa. Pentru cititoarele noastre, Ela a avut un sfat important. Jurnalista este de părere că o femeie nu ar trebui să se judece niciodată și că ar trebui să se accepte exact așa cum este.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×