Reclamă

Alina Pușcaș, despre dorință și determinare în carieră: „Momentul oportun nu o să vină niciodată”

Alina Pușcaș este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din cadrul televiziunii românești. Frumoasa prezentatoare de la emisiunea ”Te cunosc de undeva” ne-a oferit un interviu sincer despre modul în care s-a schimbat viața sa de-a lungul timpului. Alina a fost tot timpul zâmbitoare și plină de energie. Ne-a dezvăluit mai multe amănunte din viața sa personală, dar și cea profesională.

Publicat: 20 decembrie 2021, 11:49 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:40

Alina Pușcaș este mamă, soție și femeie de carieră. Frumosa brunetă și-a început cariera în televiziune de la o vârstă destul de fragedă. Deși drumul său profesional nu a avut de la început tangențe cu lumina reflectoarelor, Alina s-a făcut imediat remarcată datorită talentului său. Vedeta și-a dat seama rapid ce își dorește de la viitorul său și a muncit mult pentru a-și atinge visul. De data aceasta, Alina a umplut platourile de filmare ale echipei CaTine.ro cu multă energie și zâmbete calde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Pușcaș despre naturalețe și determinare

La 38 de ani, Alina Pușcaș, arată impecabil. Prezentatoarea tv are o siluetă de invidiat și o personalitate care reușește să-i impresioneze rapid pe cei din jurul său. Este o femeie plină de viață, elegantă, stilată și extrem de muncitoare. Celebra prezentatoare are tot timpul grijă de mintea și trupul său, ținând totodată în echilibru viața de familie și cariera.

Vedeta ne-a oferit un interviu sincer și ne-a povestit mai multe despre începutul său în televiziune și în fața camerelor de fotografiat. De altfel, ea ne-a mărturisit că parcursul său profesional s-a schimbat radical în urma unui casting la care a participat.

Vezi mai multe imagini cu Alina Pușcaș din cadrul inerviului în Galeria Foto!

Alina Pușcaș într-o rochie neagră zâmbind la interviul pentru CaTine.ro
Alina Pușcaș are o siluetă de invidiat și o personalitate care reușește să-i impresioneze rapid pe cei din jurul său / CaTine.ro
Reclamă

Prezentatoarea tv a absolvit Facultatea de Turism din cadrul Universității Româno-Americane, scrie A1.ro. Alina a lucrat o vreme în acest domeniu, pentru ca ulterior să aplice la castingul pentru telenovela de succes, Narcisa Sălbatică.

Veneam dintr-o zonă care nu avea nicio treabă cu actoria sau cu televiziunea, dar mi-am dorit foarte mult să joc în filme și în seriale. Nu cunoșteam pe nimeni în domeniu. Cel mult a fost o legătură fericită că am fost într-o agenție de modele de la 18 ani. În cadrul acesteia am participat la filmările mai multor reclame. Acolo mi s-a deschis apetitul actoricesc. Pentru mine era o dorință ascunsă să devin actriță.

– Alina Pușcaș

Prezentatoare tv își amintește fiecare moment din ziua în care avea să se producă una din cele mai importante schimbări în cariera sa profesională. Alina a mers la mai multe probe pentru telenovela Narcisa Sălbatică, iar din toate fetele participante, ea a reușit să prindă un rol principal, cel al Narcisei Draghici.

Reclamă

Serialul a avut un real succes și s-a bucurat de trei sezoane difuzate pe Antena 1. După apariția pe micile ecrane, a urmat un alt proiect la fel de important pentru Alina. Din 2012 aceasta a prezentat show-ul spectaculos Te cunosc de undeva! Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Cum și-a început Alina Pușcaș cariera în televiziune

După succesul înregistrat în cadrul serialului Narcisa Sălbatică, aceasta a început filmările intensive pentru show-ul Te cunosc de undeva! Pentru frumoasa prezentatoare tv nimic nu este imposibil. De altfel, adoră să fie provocată și încearcă tot timpul să-și depășească limitele.

Una din principalele provocări la începutul carierei sale a fost legată de o scenă în care urma să apară seminud. În ciuda faptului că era obișnuită să defileze pe podium în costume de baie, vedeta spune că i-a fost foarte greu pe platourile de filmare să renunțe la haine. Neavând experiență ca actriță la acel moment, vedeta a cerut ajutorul unor colege de platou.

Ele au făcut-o să înțeleagă mai bine cum se vor desfășura filmările și-au ajutat-o să treacă peste emoțiile date de scenele în care urma să apară uneori dezbrăcată. Prezentatoare își amintește cu drag și amuzament de acele momente care au scos-o din zona sa de confort.

După succesul serialului și al rolului de prezentatoare la show-ul Te cunosc de undeva! a urmat un proiect foarte drag pentru Alina. Vedeta a luat parte la emisiunea Dansez printre stele care s-a difuzat pe Antena 1.

Emisiunea care a debutat în 2014 a făcut-o pe Alina să se apropie de o altă pasiune pe care o avea încă din copilărie, baletul. Ea este cunoscută pentru fizicul său de invidiat, iar acest lucru se datorează efortului pe care îl depune pentru a avea un stil de viață sănătos și activ.

Însă concurenta emisiunii nu s-a mulțumit cu o simplă prezență. Alături de partenerul său, Bogdan Boantă, Alina Pușcaș a câștigat marele premiu. Parcursul său profesional este unul de-a dreptul remarcabil, iar acest lucru se datorează în principal efortului pe care l-a depus întotdeauna pentru a se depăși pe ea însăși.

Cine este Alina Pușcaș în spatele camerelor de filmare

Finala show-ului Dansez printre stele a venit cu un alt moment extrem de important în viața vedetei. La scurt timp după încheierea filmărilor, aceasta avea să-l cunoască pe Mihai Stoenescu, soțul despre care a avut doar cuvinte de apreciere.

Mihai mi-a arătat susținerea sa. Am mers împreună în vacanță la schi, mi-a trimis biletul de avion cu puțin înainte de marea finală, un lucru care m-a motivat destul de mult. El era stomatologul meu. Sigur mai avusesem întâlniri înainte, însă vacanța aceea ne-a legat pe viață, dovadă cu sunt șapte ani de atunci.

– Alina Pușcaș

Vedeta a povestit cu multă emoție în suflet despre acele momente importante din viața sa. La puțin timp după ce s-au cunoscut, Alina a rămas însărcinată cu primul copil, cărui i-au urmat încă doi. Actrița spune că avut parte de multe momente frumoase, iar ultimii 11 ani au fost de-a dreptul magici pentru ea.

În ciuda programului său extrem de încărcat, Alina Pușcaș reușește să facă față cu brio provocărilor de a fi mamă. Are o carieră de succes, dar și o familie minunată alături. Alina este mama a trei copii minunați, Alexandru, Melissa și Iris pe care îi iubește și încearcă să-i ghideze cum știe mai bine.

Vedeta a fost foarte sinceră în cadrul interviului și ne-a povestit despre modul în care reușește să-și gestioneze cu succes programul. Deși nu-i este întotdeauna ușor, Alina spune că apelează de multe ori la compromisuri. Vedeta găsește un echilibru între carieră și familie, iar un lucru la fel de important este faptul că soțul său se implică mult în creșterea copiilor lor. Te invităm să urmărești întregul interviu în videoclipul de mai jos!

Ce sfaturi are prezentatoarea tv pentru cititoarele CaTine.ro

Alina Pușcaș este un exemplu de eleganță și rafinament. În ciuda faptului că are un program încărcat, vedeta încearcă să-și împartă timpul între familie, carieră și micile plăceri. O altă prezentatoare tv extrem de muncitoare și talentată este Irina Fodor. Poți urmări interviul integral cu Irina pe CaTine.ro.

Alina spune că este foarte important ca o femeie să aibă grijă de ea și de modul în care arată. Postura este un element cheie în imaginea unei femei. Următorul lucru pe lista Alinei este părul.

Sunt multe lucruri care mi se par atrăgătoare la o femeie. O să încep cu părul. Este foarte important ca părul să fie întotdeauna curat și îngrijit. Nu neapărat coafat, dar curat. În urma celor trei sarcini m-am confruntat cu căderea părului și am învățat să am mult mai multă grijă de el. Mâinile trebuie să fie îngrijite și ele. Ochii spun atât de multe despre o persoană și desigur atitudinea. Atitudinea este foarte importantă, o femeie trebuie să fie naturală și sinceră.

– Alina Pușcaș

Alina Pușcaș este de părere că imaginea unei femei trebuie să fie completată de atitudinea acesteia. Pe lângă eleganța și stilul de care dă dovadă, o femeie trebuie să aibă o atitudine frumoasă și naturală. Alina le-a încurajat pe cititoarele noastre să facă tot posibilul să-și urmeze cel mai mare vis.

Dorința nu este suficientă, trebuie să faci mereu ceva în sensul acesta. Trebuie să crezi că poți să faci acel ceva. Dacă îți dorești ceva, trebuie să începi de undeva. Nu mai aștepta să se ivească ocazia perfectă. Momentul oportun nu o să vină niciodată.

– Alina Pușcaș

Vedeta le-a oferit un sfat foarte important și femeilor care își doresc să devin mămici. Plină de optimism și energie pozitivă, Alina a reușit să transmită multe emoții în cadrul interviului pentru echipa CaTine.ro.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×