Reclamă

Patrizia Paglieri, despre naturalețe și sinceritate în competiția Asia Express: „Am luat concursul așa cum cred că ar trebui să-l ia toată lumea, ca pe un joc”

Patrizia Paglieri este una dintre cele mai optimise concurente care au luat parte la competiția Asia Express: Drumul Împăraților. Zâmbitoare și plină de naturalețe, Patrizia a acceptat invitația noastră și a oferit un interviu sincer pentru echipa CaTine.ro. Aceasta ne-a dezvăluit mai multe detalii din culisele uneia dintre cele mai provocatoare emisiuni, Asia Express, sezonul 4.

Publicat: 11 octombrie 2021, 14:15 / Actualizat: 12 octombrie 2021, 10:00

Patrizia Paglieri este recunoscută pentru talentul său în bucătărie și apreciată pentru măiestria de care dă dovadă în realizarea unor preparate de excepție. De data aceasta, Patrizia a dorit să-și depășească limitele și a luat parte la o competiție complet diferită de ceea ce era obișnuită în mod normal. Mereu cu zâmbetul pe buze, Patrizia Paglieri a spus ”Da” provocărilor din Asia Express: Drumul Împăraților. Aceasta a ales să facă echipă alături cu fiul său, Francesco Paglieri, și împreună au pornit într-o aventură pe care nu o vor uita niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrizia Paglieri, despre naturalețe și sinceritate

Patrizia Paglieri este cunoscută în România datorită aparițiilor sale la diferite show-uri TV. Patrizia este un șef bucătar desăvârșit care deseori i-a impresionat pe cei din jur cu preparatele sale delicioase. De data aceasta, ea a decis să iasă din zona de confort, să renunțe pentru o perioadă la pasiunea sa pentru gătit și s-a aventurat într-una din cele mai solicitante emisiuni televizate din România.

În cel de-al patrulea sezon din Asia Express: Drumul Împăraților, Patrizia face echipă alături de fiul său, Francesco Paglieri. Cei doi au o relație foarte strânsă, iar competiția i-a unit și mai mult. Patrizia a acceptat invitația noastră cu zâmbetul pe buze și ne-a povestit mai multe despre experiența sa din cadrul competiției.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Concurenta Patrizia Paglieri în timp ce stă cu fața sprijinită într-o mână și zâmbește în cadrul interviului CaTine.ro despre experiența de la Asia Express: Drumul Împăraților
În cel de-al patrulea sezon din Asia Express: Drumul Împăraților, Patrizia face echipă alături de fiul său, Francesco Paglieri / CaTine.ro
Reclamă

Patrizia a fost foarte naturală și ne-a împărtășit din energia sa pozitivă. Până acum concurenta din Asia Express a avut un parcurs de-a dreptul impresionant în competiție. Aceasta a luptat din greu pentru a duce la bun sfârșit probele din concurs.

Patrizia are mereu o atitudine optimistă, iar pentru ea cel mai important lucru a fost să se distreze în cadrul competiției. De altfel, Patrizia a privit întotdeauna competiția ca pe un joc, nu ca pe un concurs. Acest lucru i-a adus și mai multă energie și motivație pentru a merge mai departe, dar și pentru a rezolva cât mai multe misiuni.

Cum a fost experiența Asia Express pentru Patrizia Paglieri

Reclamă

Patrizia Paglieri a ales să privească această competiție drept un concurs plin de provocări. Alături de fiul său, Francesco Paglieri, Patrizia a pornit într-una din cele mai solicitante competiții, Asia Express: Drumul Împăraților.

Patrizia nu a plecat de acasă cu o strategie în minte, însă și-a dorit enorm de mult să se distreze și să ia fiecare moment așa cum este. Pentru competiția Asia Express: Drumul Împăraților, concurenta Patrizia a ales să nu-și ia foarte multe lucruri de acasă.

Aceasta a decis că este mai bine să aibă un rucsac ușor pentru a se mișca mult mai rapid în cadrul probelor pe care le va avea de îndeplinit alături de fiul său.

Cred că am fost femeia cu cel mai lejer rucsac din competiție. Am redus tot la minimul de care aveam nevoie.

– Patrizia Paglieri

În ciuda rucsacului ușor au fost multe momente în care Patrizia Paglieri a trebuit să demonstreze tărie de caracter. Oboseala și-a spus de multe ori cuvântul în timpul concursului, iar Patrizia a trebuit să echilibreze starea de spirit dintre ea și fiul său, Francesco, care s-a dovedit a fi mult mai competitiv decât mama sa.

Patrizia și Francesco au concurat alături de echipe extrem de puternice. În cadrul celui de-al patrulea sezon din Asia Express: Drumul Împăraților participă zece femei extraordinare, puternice și determinate. Pentru Patrizia a fost foarte important să-l aibă drept sprijin principal pe fiul său, Francesco Paglieri.

Ce a descoperit Patrizia Paglieri în urma participării la Asia Express: Drumul Împăraților

O competiție solicitantă precum Asia Express: Drumul Împăraților vine la pachet și cu o serie de trăiri intense. Oboseala a fost cea care a pus deseori stăpânire pe Patrizia și pe fiul său. Cu toate acestea, Patrizia a descoperit lucruri complet noi despre ea și despre limitele pe care le are.

Concurenta Asia Express a descoperit că are limite fizice pe care acasă nu le-a resimțit niciodată. Patrizia recunoaște că diferența de cultură și-a spus uneori cuvântul.

În cadrul competiției, Patrizia nu a avut acces la telefoane, prin urmare nu s-a putut ajuta de aplicațiile de traducere a limbii pentru a putea să converseze mai ușor cu cei de la care cerea ajutor. Totuși, Patrizia a descoperit o generozitate foarte mare venită din partea celor din jur.

Era și pandemie, oamenii erau mai reticenți. Situația a fost puțin dificilă uneori. Totuși, per total, oamenii au fost ok. Cea mai mare problemă a fost la autostop. Cel mai mult am așteptat trei ore. În weekend nu prea treceau mașini, foarte puține treceau și nu toată lumea te lua.

– Patrizia Paglieri

În cadrul competiției, Patrizia și Francesco au comunicat cu cei din jur prin intermediul gesturilor. Așa și-au găsit de cele mai multe ori cazare.

Patrizia Paglieri a plecat în competiția Asia Express hotărâtă și determinată, aceasta a privit concursul ca pe o experiență și nu s-a gândit o clipă că merge în vacanță. Te invităm să descoperi ce părere a avut Patrizia despre probele de la Asia Express: Drumul Împăraților în interviul de mai jos.

Patrizia Paglieri ar lua oricând competiția Asia Express: Drumul Împăraților de la început

Deși a fost o competiție foarte intensă, Patrizia Paglieri ar lua oricând această competiție de la început. Dacă nu ar putea să mai participe cu fiul său, Francesco, Patrizia ar alege una din prietenele sale bune.

Au fost multe momente tensionate în cel de-al patrulea sezon al competiției, însă Patrizia a fost o femeie asumată care nu a renunțat o clipă la ceea ce și-a dorit. În cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților, vedetele concurente au avut la dispoziție un singur dolar pe zi. Ele nu au beneficiat de cazare, transport sau de mancare.

Nu am plecat în vacanță. Știam că nu urmează să fie ușor. Merg cât pot, atunci când nu mai pot, gata. Am făcut tot ce-am putut, am fost naturală. Am luat Asia așa cum cred că ar trebui să o ia toată lumea, ca pe un joc. Nu m-am gândit niciodată la bani sau la alte lucruri materiale.

– Patrizia Paglieri

Patrizia și Francesco au fost nevoiți să îndure condiții grele și situații dificile, neprevăzute. Însă aceștia au luptat mult pentru a ajunge printre primele echipe la Irina Fodor. Una din regulile jocului spune că echipa ajunsă prima la Irina Fodor primește imunitatea în joc. Adică o zi de odihnă, bani pentru cazare, mâncare și cel mai important, imposibilitatea de a fi eliminată din joc.

O puteți urmări pe Patrizia Paglieri și pe Francesco la Asia Express: Drumul Împăraților de luni până miercuri de la 20:30 și duminica de la ora 20:00 pe Antena 1. Edițiile pot fi urmărite integral și pe AntenaPLAY.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×