Eliza Natanticu, despre descoperirea sinelui în competiția Asia Express: „Provocarea cea mai mare a fost să-mi depășesc limitele”

Eliza Natanticu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Plină de energie și cu zâmbetul pe buze, aceasta ne-a oferit un interviu emoționant. Eliza ne-a povestit mai multe despre experiența sa în competiția Asia Express: Drumul Împăraților. Alături de soțul său, Cosmin Natanticu, concurează pentru marele premiu. Până acum parcursul lor în competiție a fost unul de-a dreptul impresionant. Echipa formată din Eliza și Cosmin Natanticu a fost câștigătoarea primului joc de amuletă.

Publicat: 20 septembrie 2021, 14:12 / Actualizat: 21 septembrie 2021, 9:55

Eliza și soțul său, Cosmin Natanticu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de nouă ani. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei ani și de atunci se susțin reciproc în tot ceea ce fac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa a fost și în cazul alegerii dacă să ia sau nu parte la una dintre cele mai urmărite competiții, Asia Express. Eliza și Cosmin și-au luat inima în dinți și au spus un mare „DA” provocărilor care vor urma în cel de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express.

Eliza Natanticu, despre descoperirea sinelui

Pentru interviul oferit echipei CaTine.ro, Eliza Natanticu a povestit mai multe despre experiența sa pe tot parcursul emisiunii.

De la lucrurile care au amuzat-o, până la cele care i-au adus lacrimi în ochi. Amintirile intense au rămas întipărite în memoria artistei și este gata să împărtășească din ele cu cei de acasă.

Nu este deloc ușor să iei parte la o competiție care te solicită din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic. Eliza și Cosmin Natanticu au reușit să facă față cu brio momentelor dificile. Acesst lucru s-a întâmplat datorită susținerii pe care și-au oferit-o unul celuilalt.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Eliza Natanticu în timp ce stă pe o canapea albastră și își sprijină mâinile cu fața la interviul pentru CaTine.ro
Competiția de la Asia Express a ajutat-o pe Eliza să se descopere în feluri noi / CaTine.ro

Concurenții nu au avut voie să aibă în posesia lor bani, telefoane sau orice alte bunuri care ar fi putut să le permită accesul la hărți și internet în general. Cu astfel de reguli este ușor să duci lipsa anumitor obiecte, mai ales dacă ai un suflet de artist.

Elizei Georgescu-Natanticu i-a lipsit foarte mult muzica pe parcursul acestei experiențe. Cu toate acestea, experiența a fost una pozitivă și plină de amintiri frumoase pentru Eliza Natanticu și soțul său, Cosmin. În interviul oferit echipei CaTine.ro, Eliza ne-a mărturisit că ar participa iar și iar la competiția din Asia Express.

Aș participa în fiecare an la Asia Express. Mi-a plăcut foarte mult ideea jocului. Prima zi mi s-a părut mai grea, însă m-am obișnuit. Provocările nu te lăsau să te gândești la nimic altceva. Trăiam fiecare moment din plin și nu aveam. Sigur, acum vorbesc la rece, dar probabil că atunci nu vedeam lucrurile așa.

– Eliza Natanticu

Competiția de la Asia Express a ajutat-o pe Eliza să se descopere în feluri noi. Cântăreața nu s-a sfiit să ne povestească despre provocările trăite în cadrul celui de-al patrulea sezon al emisiunii.

Experiența Elizei Natanticu la Asia Express: Drumul Împăraților

Pe lângă momentele dificile pe care le-a avut de trecut, au fost și foarte multe amintiri frumoase. Dacă ar putea să repete experiența, Eliza nu ar ezita să-l aleagă pe soțul său, Cosmin Natanticu. Relația lor s-a consolidat mult mai bine pe tot parcursul concursului.

Au fost și multe clipe care au schimbat ceva în sufletul cântăreței. Eliza Georgescu-Natanticu ne-a povestit mai multe despre oamenii pe care i-a întâlnit și despre lecțiile pe care le-a învățat pe parcursul celui de-al patrulea sezon. Pentru ea a contat foarte mult bunătatea și omenia celor din jur. Eliza a rămas profund emoționată de una din femeile care au găzduit-o într-una din etapele competiției.

A rămas marcată de bunătatea oamenilor, de căldura cu care ne-au întâmpinat în case lor, deși erau în carantină sau nu aveau condiții foarte bune. După patru ore de căutări, o doamnă simplă care nu vorbea în engleză și-a sunat toți vecinii pentru a ne pune pe masă mâncare. Am surprins-o în timp ce ne curăța pantofii. Doamna aceasta ne-a tratat împărătește și ne-a dat o lecție de umanitate pe care nu o voi uita niciodată.

– Eliza Georgescu-Natanticu

Competiția a adus-o pe Eliza Natanticu față în față cu bunătatea oamenilor, dar și cu refuzurile pe care le-a primit uneori. Totuși, artista a păstrat în suflet amintirile frumoase. Eliza este de părere că pe parcursul sezonului 4 din Asia Express: Drumul Împăraților a reușit să se descopere pe sine, dar și să-și depășească limitele. Aflată în competiție cu soțul său, Cosmin Natanticu, Eliza și-a dorit foarte mult să-i fie un sprijin real acestuia și să treacă împreună peste orice obstacol.

Evoluția relației dintre Eliza Natanticu și soțul său, Cosmin Natanticu, pe parcursul emisiunii

În cadrul interviului pentru CaTine.ro, Eliza ne-a povestit mai multe despre dinamica relației pe care o are cu soțul său, Cosmin Natanticu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar competiția pare că le-a întărit și mai mult dragostea unul față de celălalt. Eliza și Cosmin Natanticu au reușit să treacă împreună peste orice obstacol.

Echipa lor a fost prima câștigătoare a Jocului de Amuletă în cadrul competiției Asia Express. Momentele emoționante s-au întreprins deseori cu cele tensionate. Eliza și Cosmin au reușit să treacă peste acestea rapid. Deși stresul și-a spus de multe ori cuvântul, ei au încercat să rămână mereu optimiști și să se susțină reciproc.

Te invităm să descoperi chiar tu care au fost experiențele celor doi concurenți din Asia Express în interviul pe care Eliza ni l-a oferit cu inima deschisă.

Eliza și Cosmin Natanticu au fost întotdeauna foarte apropiați unul de celălalt. Competiția i-a făcut să devină și mai iubitori unul cu celălalt. Cei doi au realizat cât de importantă este familia și cât de norocoși au fost să se aibă unul pe altul în competiție.

Eliza este pregătită să reia oricând competiția de la capăt. Prima sa alegere ar fi desigur, soțul său. Cu toate acestea, dacă nu ar putea să participe din nou alături de Cosmin Natanticu, cântăreața l-ar alege cel mai probabil pe verișorul soțului său pentru a face o echipă de neînvins.

Lecțiile pe care Eliza Natanticu le-a învățat în urma competiției Asia Express

Competiția Asia Express: Drumul Împăraților a venit și cu multe lecții pentru Eliza Georgescu-Natanticu. Aceasta ne-a spus cu zâmbetul pe buze că a reușit în cadrul concursului să se descopere pe sine.

Deși nu credea, Eliza a aflat că în fapt este o persoană destul de competitivă, mai ales că și-a dorit foarte mult să-și ajute soțul pe parcursul concursului. Pentru ea a contat foarte mult să se poată baza pe Cosmin Natanticu.

Am trecut prin foarte multe lucruri amândoi. Competiția asta ne-a legat pe viață.

– Eliza Natanticu

Pe lângă lucrurile pe care le-a învățat legate de relația cu soțul său, Cosmin Natanticu, Eliza a învățat și foarte multe lucruri care țin de bunătatea celor din jur și de umanitate.

Nu trebuie să uităm că suntem oameni. Am învățat o lecție foarte importantă despre umanitate, despre a ne ajuta aproapele. Am rămas impresionată de bunătatea oamenilor care ne-au primit în casele lor. De când m-am întors mi-am zis ca vreau să fiu un om mai bun și să-i ajut atât cât pot pe cei din jur.

– Eliza Georgescu-Natanticu

Competiția Asia Express: Drumul Împăraților i-a adus Elizei foarte multe lucruri bune în viața sa. Dacă ar putea să rezume întreaga experiență la trei cuvinte acelea ar fi: aventură, descoperire și haos.

Eliza Natanticu ne-a oferit din energia sa pozitivă pe tot parcursul interviului.

Așteptăm să-i urmărim cu drag evoluția alături de soțul său, Cosmin Natanticu în competiția Asia Express: Drumul Împăraților, pe care poți să o urmărești pe AntenaPLAY. Îi mulțumim pentru interviul acordat, dar și pentru lecțiile valoroase pe care le-a împărtășit și sperăm să o revedem la fel de optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×