Reclamă

Andreea Antonescu este o femeie împlinită: „Fericirea e undeva în noi, trebuie doar să o găsim”

Andreea Antonescu este una dintre cele mai populare artiste de la noi din țară. La doar 38 de ani, Andreea se bucură de un repertoriu de succes și de multe reușite, atât pe plan profesional, cât și personal. Curajoasă, încrezătoare și mereu cu zâmbetul pe buze, Andreea ne-a făcut plăcerea de a ne dezvălui câteva dintre gândurile sale. Aceasta a acceptat invitația noastră și a luat parte la un interviu sincer, dar plin de amuzament.

Publicat: 13 septembrie 2021, 13:06 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:47

Andreea Antonescu are o energie extraordinară. Încă de la intrarea pe platourile de filmare, artista a reușit să ne transmită din energia sa pozitivă. Zâmbitoare, Andreea a oferit răspunsuri sincere la întrebări care au scos-o din zona de confort. Fără urmă de îndoială, cântăreața este o femeie puternică care reușește să impresioneze încă de la prima întâlnire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Antonescu, curajoasă și împlinită

Andreea Antonescu și-a început cariera în muzică de la o vârstă foarte fragedă. Aceasta a pășit pe scenă de la șase ani unde a participat la zeci de concursuri și festivaluri. Talentul și dedicarea au ajutat-o să atingă rapid culmile succesului. Cariera sa de solistă a evoluat constant, însă schimbarea s-a produs și în momentul în care a debutat alături Andreea Bălan, colega sa de scenă, cu trupa André.

Dacă ar putea să se întoarcă în timp, aceasta și-ar dori să-i spună Andreei din 1998 despre curajul și calmitatea pe care a reușit să le atingă la maturitate. Cu toate acestea, multe lucruri nu s-au schimbat. Conform artistei, este la fel de sensibilă, timidă și asumată pe cât era în urmă cu 23 de ani.

Andreea este în general o fire foarte pozitivă și caută întotdeauna binele din sufletul celor din jur. Pentru ea, este foarte important să fie o femeie asumată care să poată vedea dincolo de aparențe. Deși știe că cei mai mulți vor căuta punctul slab al unei persoane, Andreea Antonescu preferă să rămână autentică și să vadă binele din ceilalți.

Când vine vorba de modă, Andreea nu este deloc străină de acest domeniu. De altfel, în urmă cu 23 de ani, alături de partenera sa de scenă, a dat tonul unor trenduri simbolice pentru acei ani.

Reclamă

În prezent, Andreea este de părere că toate ținutele pe care le poartă trebuie să o reprezinte în totalitate. Fie că este vorba de o zi obișnuită sau de un eveniment monden, pentru cântăreață este foarte important să se simtă bine în hainele pe care le îmbracă. Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Evoluția stilului său vestimentar

Anii au făcut-o pe Andreea Antonescu să privească moda cu alți ochi. Artista ne-a mărturisit cu sinceritate că au fost momente în care nu a avut suficientă încredere în ea. Totuși, cu timpul, a învățat să treacă peste acest impediment și a purtat întotdeauna doar ținute care să o reprezinte.

Reclamă

Vezi mai multe imagini cu Andreea Antonescu pe platourile de filmare ale interviului CaTine.ro în Galeria FOTO!

Andreea Antonescu într-o bluză albă cu mîneci lungi în timp ce își aranjează părul la interviul pentru CaTine.ro
Din 1998 și până în prezent, Andreea a abordat un stil vestimentar care să o reprezinte / CaTine.ro

Vedeta și-a amintit cu nostalgie despre ținutele de scenă pe care le purta la momentul lansării trupei André . De altfel, ținutele trupei erau gândite de Andreea Antonescu alături de mama sa. Deși este schimbătoare, moda revine întotdeauna.

Fie că vorbim de o pereche de blugi evazați sau de platformele care au făcut-o celebră, sunt anumite piese vestimentare care nu lipsesc din garderoba artistei. 

Totuși sunt și culori pe care artista nu și-ar mai dori să le poarte. Când vine vorba de nuanțele de roz, Andreea este de părere că a purtat mult prea mult culoarea în 1998 și nu s-ar mai întoarce la ea. Dacă ar putea să aleagă un singur obiect vestimentar la care nu ar putea renunța din garderoba sa, artista ar alege cu siguranță perechiile de jeansi.

Cum găsește Andreea Antonescu un echilibru între carieră și viața profesională

Andreea Antonescu are în prezent un program foarte aglomerat. Ca orice mamă, aceasta se gândește întotdeauna mai întâi la binele fiicei sale. Sienna se bucură de toată atenția mamei sale. Cu toate acestea, Andreea are momente când simte că nu reușește să-i fie suficient de aproape fiicei sale.

E destul de greu uneori. Știu că cel mai important lucru pentru copil este prezența mamei. Chiar dacă Sienna este foarte isteață și înțelegătoare, n-aș vrea să existe momente în care poate ar fi avut nevoie de mine și eu nu am fost acolo pentru ea.

– Andreea Antonescu

Andreea Antonescu își dorește foarte mult să-i fie prietenă fiicei sale. Artista ne-a mărturisit plină de emoție că Sienna este o fetiță foarte isteață care se bucură și se mândrește cu mama sa. Andreea face tot posibilul să fie mereu alături de cea mică, iar cel mai mult admiră la fiica sa modul în care apreciază lucrurile mărunte.

În plus, Andreea ne-a mărturisit cu zâmbetul pe buze că retrăiește copilăria alături de micuța Sienna. Fiica artistei este foarte pasionată de natură, iar mama sa îi este alături și îi susține cum știe mai bine pasiunea.

Te invităm să urmărești pe larg cum reușește Andreea Antonescu să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională în interviul de mai sus.

La fel ca Andreea Antonescu, și Ioana Ginghină face eforturi pentru a-i fi cea mai bună prietenă fiicei sale. Te invităm să urmărești și povestea artistei în interviul oferit pentru echipa CaTine.ro.

Relația Andreei Antonescu cu fostul soț

Chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate, Andreea Antonescu și fostul său soț, Traian Spak, au rămas foarte buni prieteni. Fiica lor petrece în continuare timpul cu amândoi. Atunci când este în vacanță, micuța pleacă alături de mama sa în Statele Unite ale Americii pentru a petrece timpul în familie.

Programul încărcat din prezent al artistei nu i-a permis să meargă anul aceasta cu fiica sa. Sienna a plecat la tatăl său, alături de mama Andreei. Totuși, artista și-a propus să ajungă cât de repede poate alături de fiica sa. În ciuda aparențelor, Andreea și fostul ei soț au rămas foarte buni prieteni.

Avem o relație foarte bună. Suntem în continuare cei mai buni prieteni. Suntem doi oameni maturi și am știut foarte bine ceea ce vrem. Avem o relație foarte frumoasă și așa ni s-a părut normal, totuși am împărțit 14 ani din viață.

– Andreea Antonescu

Andreea Antonescu și Traian Spak au fost căsătoriți încă din anul 2011 și au împreună o fetiță superbă. Cei doi continuă să fie foarte buni prieteni în ciuda decizie pe care au luat-o în trecut.

Familia lor rămâne unită, iar Sienna se bucură din plin de toată atenția primită atât din partea mamei, cât și din partea tatălui său. Andreea ne-a mărturisit că este mai fericită ca niciodată. Acest lucru s-a întâmplat după ce artista a muncit enorm de mult la psihicul său.

Cum se înțeleg cele două artiste din celebra trupă André

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au format una dintre cele mai îndrăgite trupe ale momentului. Trupa André, înființată în anul 1998, a avut un real succes, iar multe dintre melodiile lansate continuă să bucure și astăzi nostalgicii vremurilor. Trupa André a reușit să revoluționeze industria muzicală din România la începutul anilor 2000. 

Andreea ne-a povestit cu zâmbetul pe buze câteva dintre cele mai emoționante momente de la concertele pe care trupa le-a susținut prin țară. Ea și Andreea Bălan au în prezent o relație foarte apropiată. Sunt prietene și își împărtășesc una celeilalte totul.

În plus, Andreea Antonescu a ales-o cu sufletul deschis pe Andreea Bălan să îi fie nașă fiicei sale, Sienna. Nici amintirile privind trupa André nu s-au șters din memoria artistei. Deși au fost nenumărate momente emoționante, artista ne-a povestit cu nostalgie despre unul din concertele pe care trupa le-a susținut la Târgoviște și la Cluj.

Te invităm să descoperi mai multe din spatele culiselor trupei André în interviul pe care Andreea Antonescu l-a oferit echipei CaTine.ro.

Andreea Antonescu a oferit și câteva sfaturi pentru cititoarele noastre. Artista este de părere că de multe ori femeile nu se apreciază la adevărata lor valoare. Artista este de părere că o femeie nu ar trebui să se limiteze singură niciodată.

Fericirea noastră nu depinde de cei din jurul nostru. Fericirea noastră e undeva în noi, trebuie doar să o găsim.

– Andreea Antonescu

Andreea Antonescu este mai fericită ca niciodată, iar acest lucru se vede perfect din energia pe care o oferă celor din jurul său. Ne-a făcut o deosebită plăcere să o avem alături și așteptăm cu nerăbdare să o întâlnim din nou la fel de zâmbitoare și optimistă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×