Reclamă

Valentina Ioniță și-a dorit de mică să fie fericită: „Eu sunt recunoscătoare pentru ceea ce am”

Valentina Ioniță este una dintre concurentele sezonului 9 care a intrat rapid la inimile fanilor. Deși nu a ajuns până în finala show-ului, concurenta din echipa lui Chef Scărlătescu este foarte talentată în bucătărie. Are un loc al ei pe harta gastronomică a lumii.

Publicat: 6 septembrie 2021, 12:30 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:48

Lebăduța, așa cum a fost ea alintată pe tot parcursul sezonului 9 al show-ului culinar, a acceptat cu drag invitația la interviurile CaTine.ro. Mereu haioasă, cu zâmbetul pe buze și cu poftă de viață, Valentina Ioniță este un om pe care îți dorești să îl ai mereu în preajmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Despre experiența Chefi la Cuțite, fosta concurentă spune că a trăit una dintre cele mai frumoase experiențe ale vieții ei. A avut multe de învățat de la toți cei care i-au fost în preajmă pe parcursul concursului culinar.

Cum a fost experiența Chefi la Cuțite pentru Valentina Ioniță

Valentina a povestit încă de la început că în timpul show-ului nu prea și-a dat seama de impactul pe care îl va avea emisiunea asupra vieții sale. După ce a ieșit din competiție, totul s-a schimbat pentru ea.

După ce s-a terminat emisiunea și am ieșit din casă, am avut norocul că a fost și în perioada de vară. Am plecat la mare. Acesta a fost primul impact pe care l-am avut: mă oprea lumea pe stradă și nu înțelegeam de ce.

– Valentina Ioniță

Cu alte cuvinte, oamenii erau foarte curioși să o cunoască, să facă poze cu ea. Ea în schimb era stânjenită de toată situația pentru că nu mai trecuse printr-o astfel de perioadă în viața ei. Valentina Ioniță a fost copleșită de emoții după terminarea emisiunii. Toate au fost constructive pentru că și-a dat seama cât de mult au plăcut-o oamenii.

Reclamă

Îi place sau nu să lucreze cu Chef Scărlătescu

Fosta concurentă Chefi la Cuțite a mărturisit că și-a dorit foarte mult încă de la început să facă parte din echipa lui Chef Scărlătescu. La el a vrut, el a ales-o, iar acest lucru a bucurat-o enorm în primele etape ale concursului. Mai apoi și-a dat seama că trebuie să dea dovadă de multă ambiție și de nervi de oțel ca să poată să lucreze cu el.

Am fost foarte bucuroasă că m-a ales în echipa lui. La audiții și la bootcamp totul a fost așa, floricele pe câmpii, până când a început Scărlătescu să urle. La el în echipă e foarte tare, dar trebuie să ai nervi de fier. E un om foarte bun și foarte săritor. Când vine vorba de profesionalism și de emisiune, vrea să scoată din tine tot ce e mai bun.

– Valentina Ioniță

Reclamă

Cea mai grea probă de la Chefi la Cuțite din punctul ei de vedere a fost proba la care au avut de gătit sufleuri, dar și cea cu lactate. Produsele de care avea nevoie în rețeta ei nu existau. A fost nevoită să improvizeze pe moment ca să-și îndeplinească misiunea în cadrul show-ului. Cea mai simplă probă a fost în schimb la faza individuală când a avut de gătit un fel de mâncare care să fie asociat cu un soi de vin. Atunci a gătit o porție de paste pe care le-a combinat cu un vin rose și a obținut 12 puncte. Creativitatea a fost cea care a scos-o din impas și la momentul respectiv.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Valentina Ioniță, hazlie, în timpul interviului pentru CaTine.ro
Valentina Ioniță este una dintre concurentele sezonului 9 Chefi la Cuțite care a intrat rapid la inimile fanilor / CaTine.ro

Cu cine păstrează legătura după show

Pe tot parcursul concursului s-a înțeles bine cu toți concurenții, însă are câțiva care i-au rămas în suflet. Valentina păstrează legătura și acum cu Nico, cu Elena din echipa verde, cu Alex Bădițoaia, cu Porumbița și cu Mati.

Elena Matei a fost și ea invitată la interviurile CaTine. Află mai multe despre ea și despre relația specială pe care o are cu Lebăduța.

Deși mai toate momentele au fost difuzate la tv, există ceva care a amuzat-o foarte tare și care nu a ajuns la telespectatori. Este vorba despre momentele în care Ștefan Borleanu se uita de sus ea, Lebăduța fiind mică de statură, și o întreba „Care e treaba?”. Lebăduța nu s-a lăsat mai prejos și i-a întors moneda. Vincenzo a luat-o în spate și atunci a putut și ea „să se impună” în fața lui.

De multe ori fanii s-au întrebat ce făceau concurenții atunci când aveau pauză de filmări sau nu participau la duel. Valentina Ioniță ne-a oferit detalii de culise. Ne-a mărturisit că se strângeau toți într-o cameră, mâncau pizza, savurau câte ceva de băut și discutau despre emisiune, dar și despre ce strategii să mai aplice.

Deși știe să gătească foarte multe preparate, multe dintre ele foarte complicate și sofisticate, cu arome aparte, mâncarea la care Lebăduța nu spune niciodată „nu” este salata de vine proaspăt făcută, ușor caldă. Printre mâncărurile ei preferate se mai numără cartofii prăjiți și supa de roșii. Sunt și preparate pe care nu le-ar consuma niciodată. Nici măcar nu ar gusta din ele, iar pe lista aceasta intră brânza cu mucegai, brânza brie, de fapt detestă tot ceea ce miroase ciudat. Valentina Ioniță a mai spus că este pasionată de cultura indiană. De ce? Datorită faptului că mâncărurile lor sunt foarte aromate și cu multe condimente. Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Lucruri mai puțin cunoscute despre Valentina Ioniță

Lebăduța a lucrat 10 ani pe vase de croazieră. A călătorit în multe colțuri ale lumii, a descoperit multe culturi și a discutat cu mulți oameni. Dintre toate, cel mai atrăgător lucru la o femeie i se pare că este inteligența. Deși în ultimul timp se pune foarte mult accent pe aspectul fizic, Valentina spune că o femeie inteligentă, cu sclipire și cu simțul umorului, chiar dacă este o femeie care nu se încadrează în stereotipurile de frumusețe impuse de societate este cea care va avea mereu de câștigat. Atrăgătoare indiferent de gen pentru ea sunt părul, mâinile și dinții, care trebuie să fie mereu impecabile, foarte curate.

Valentina este o fire foarte sensibilă, care are acasă 4 pisici. Tot ea ne-a spus că a avut 10 în trecut, toate adoptate. Are un suflet mare și iubește cu toată inima. Fosta concurentă spune că se află într-un moment al vieții ei în care se simte împlinită și fericită. Cu toate acestea nu are răbdare să facă copii. Crede că nu ar putea să fie o mamă extraordinară din cauza presiunii sociale și a stresului pe care trebuie să-l înfruntăm zi de zi.

Valentina Ioniță și-a dorit de mică să fie fericită și acest vis este acum realizat. Are tot ceea ce își dorește. Iubire și căldură din partea celor dragi, o carieră frumoasă și multă dragoste de oferit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×