Reclamă

Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare

Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express: Drumul Împăraților a început. Noul sezon aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul, gata să facă față celor mai mari provocări. 10 femei puternice se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele. Marele premiu în valoare de 30 000 Euro este scopul final.

Publicat: 21 septembrie 2021, 15:19 / Actualizat: 22 septembrie 2021, 13:59

În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților, cu ce se ocupă în viața de zi cu zi și ce le recomandă pentru provocarea vieții lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele nouă echipe participante în Asia Express 2021 au pornit în aventura vieții lor. Traseul de pe Drumul Împăraților a început în Turcia, iar cursa contracronometru va continua în Georgia, Iordania, Azerbaijan și Israel. Unele dintre cele mai puternice femei din România sunt protagoniste în cel mai așteptat show al momentului, Asia Express: Drumul Împăraților.

Printre acestea se numără actrița Adriana Trandafir, care face echipă cu fiica sa, Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, surorile care s-au autointitulat ”Double Bubble Trouble”, Lidia și Estera Buble, Lorelei Bratu, care face echipă împreună cu partenerul său Mihai Dan Zarug, Elwira Petre, înscrisă în competiție alături de soțul său, Mihai Petre, Patrizia Paglieri, care participă alături de fiul său, Francesco și desigur, actrița Eliza Natanticu, care formează o echipă imbatabilă alături de soțul său, Cosmin Natanticu.

Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților

Concurenții se întrec într-una din cele mai captivante competiții. Cele nouă echipe sunt gata să se remarce prin forță și hotărâre. Adrenalina este la maximum, iar aventura este la ordinea zilei.

Provocările sunt și ele pregătite pentru concurenții care vor fi supuși unor încercări dificile. Doar cei mai buni vor face față competiției Asia Express: Drumul Împăraților, care poate fi urmărită în episoade integrale exclusiv în AntenaPlay. Emisiunea Asia Express: Drumul Împăraților este prezentată de Irina Fodor și este transmisă de Antena 1 în fiecare duminică de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la ora 20:30.

Reclamă

În cele nouă echipe înscrise în sezonul 4 Asia Express sunt cele mai puternice femei. Acestea reușesc să se facă remarcate prin forță și determinare la fiecare pas petrecut pe Drumul Împăraților. 

Adriana Trandafir și Maria Speranța

Adriana Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și talentate actrițe de la noi din țară. La 65 de ani, Adriana concurează în competiția Asia Express: Drumul Împăraților alături de fiica sa, Maria Speranța. Cele două fac parte din grupul cu femeile puternice care participă la Asia Express 2021.

Reclamă
Maria Spernața purtând colanți negri și un tricou gri alături de mama sa, Adriana Trandafir în timp ce se află în remorca unui camion alb la competiția Asia Express: Drumul Împăraților
Adriana Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și talentate actrițe de la noi din țară și concurează în competiția Asia Express: Drumul Împăraților alături de fiica sa, Maria Speranța / Antena1.ro

La 21 de ani, Maria Speranța este gata să depășească orice probă alături de mama sa. Chiar dacă fiica Adrianei Trandafir a preferat să nu aibă o carieră în lumina reflectoarelor, aceasta se implică în toate probele pe care le au de trecut la Asia Express. Adriana Trandafir și-a pus toată încrederea în Maria Speranța și este gata să dovedească celor din jur de ce este capabilă echipa lor.

Chiar dacă mama sa i-a arătat cum se construiește o carieră de succes în lumea teatrului și a filmului, Maria Speranța nu i-a urmat calea. Aceasta este în prezent studentă la Marketing, în Haga, Olanda. Un detaliu care scoate în evidență caracterul puternic al fetei este momentul în care a avut de completat un chestionar pentru înscrierea la facultate. Una dintre întrebări a fost care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Maria Speranța a scris atunci că cel mai greu lucru a fost să iasă din umbra mamei sale și să o recunoască lumea pe stradă.

Anca și Alexandra Ungureanu

În vârstă de 68 de ani, Anca Ungureanu participă la competiția Asia Express alături de fiica sa, artista Alexandra Ungureanu. Deși Anca a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor de-a lungul anilor, fiica sa, Alexandra, s-a bucurat de un real succes în industria muzicală.

Anca Ungureanu în pelerină de ploaie și fiica sa, Alexandra Ungureanu, fiind femeile puternice care participă la Asia Express
În vârstă de 68 de ani, Anca Ungureanu participă la competiția Asia Express alături de fiica sa / Antena1.ro

Cântăreața a cucerit de-a lungul timpului inimile fanilor cu vocea sa superbă. Alexandra Ungureanu a mărturisit că a vrut să participe la competiția Asia Express încă de la primul sezon. Se pare că abia în cel de-al patrulea, artista a reușit să se înscrie în competiție alături de cea mai bună prietenă, mama sa, Anca Ungureanu. Cele două formează o echipă extrem de unită și sunt gata să treacă peste orice provocare care le apare în cale.

Lidia și Estera Buble

Surorile Buble au o prezență extrem de luminoasă în cadrul competiției. Ele dau dovadă de multă implicare și se ajută întotdeauna una pe cealaltă. Familia este pe primul loc pentru ele. Lidia și Estera Buble se numără printre femeile cu adevărat puternice care participă la competiția Asia Express: Drumul Împăraților.

Lidia Buble în timp ce întinde un lasou alături de sora sa, Estera Buble în timpul competiției de la Asia Express: Drumul Împăraților
Lidia și Estera Buble și-au ales și un nume pentru competiția celebră, ”Double Bubble Trouble” / Antena1.ro

Lidia și Estera și-au ales și un nume de scenă, pe care îl folosesc în competiție, ”Double Bubble Trouble”. Cele două surori s-au pregătit intens pentru a face față efortului fizic pe care urmează să-l depună în cadrul competiției Asia Express. Alături de celelalte echipe, Lidia și Estera Buble se remarcă prin determinare și dorința de a câștiga.

Dacă despre Lidia Buble se știu toate detaliile, iar fanii sunt mereu la curent cu cele mai recente întâmplări din viața sa personală, Estera Buble a stat departe de lumina reflectoarelor înainte să participe în competiția de pe Antena 1. Estera Buble, sora Lidei Buble și partenera sa din Asia Express are o familie minunată care o așteaptă acasă. Estera are 30 de ani și este mamă a doi copii. Sora Lidiei Buble este de profesie make-up artist.

Lorelei Bratu

Lorelei Bratu face echipă alături de Mihai Dan Zarug în cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express: Drumul Împăraților. Lorelei se mândrește cu o frumoasă carieră în industria modelingului și este recunoscută pe Instagram pentru conținutul inedit pe care îl promovează. Datorită abordării inedite, Lorelei și-a consolidat imaginea de influencer pe platformele de socializare.

Lorelei Bratu într-o rochie crem în timp ce ține o mână ridicată alături de Mihai Dan Zarug la competiția Asia Express: Drumul Împăraților
Lorelei Bratu face echipă alături de Mihai Dan Zarug în cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express: Drumul Împăraților / Antena1.ro

De-a lungul timpului a reușit să strângă o comunitate activă, iar acum se mândrește cu peste 23 de mii de urmăritori pe contul personal de Instagram. Alături de Mihai Dan Zarug, Lorelei Bratu este gata să cucerească publicul și să câștige competiția de la Asia Express: Drumul Împăraților. Determinarea de care dă dovadă Lorelei vine din educația pe care o a primit-o de la mama sa. Aceasta a fost mereu susținută de cei dragi, iar din sânul familiei a auzit numai cuvinte de laudă despre ea, precum „cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă”. Nu e de mirarea de unde este Lorelei Bratu femeia încrezătoare de azi.

Elwira Petre

Elwira Petre este una dintre cele mai plăcute prezențe din cadrul show-ului Asia Express. Dansatoarea de origine poloneză face echipă alături de soțul său, Mihai Petre. Cei doi s-au avântat în competitia difuzată de Antena 1 cu mult curaj. Cei doi au împreună două fetițe superbe, pe nume Ariana și Catinca.

Mihai Petre de mână cu soția sa, Elwira Petre în timp ce aleargă la competiția Asia Express: Drumul Împăraților
Elwira Petre este una dintre cele mai plăcute prezențe din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților / Antena1.ro

La 39 de ani, Elwira Petre reușește să impresioneze prin forța fizică și determinarea de care dă dovadă. Aceasta este una dintre cele mai talentate dansatoare de la noi din țară. De-a lungul timpului Elwira a câștigat numeroase concursuri de dans sportiv, naționale și internaționale. Elwira Petre a început să-și urmeze pasiunea pentru dans încă din adolescență. Talentul l-a moștenit de la unchiul său, și el un dansator profesionit. În 2002, 2003, 2004, Elwira Petre a primit titlul de campioană națională a României la dans sportiv. Soția lui Mihai Petre se implică în fiecare probă și îi este alături soțului său.

Patrizia Paglieri

În cadrul competiției Asia Express se întrec nouă echipe gata să câștige cea mai urmărită cursă a momentului. Patrizia Paglieri este una dintre femeile puternice care participă la Asia Express. Ea se face remarcată alături de fiul său, Francesco Paglieri.

Patrizia Paglieri într-un tricou negru, alături de fiul său, Francesco Paglieri în timpul competiției Asia Express: Drumul Împăraților
Patrizia Paglieri este una dintre femeile puternice care participă la Asia Express și care se face remarcată alături de fiul său, Francesco Paglieri / Antena1.ro

Pe lângă spiritul competitiv și forța de care dă dovadă în competiție, Patrizia este un excelent chef. În vârstă de 50 de ani, Patrizia s-a remarcat prin talentul său în bucătărie, iar acum surprinde pe Drumul Împăraților. Cu replici amuzante și o dorință puternică de face față probelor din cadrul show-ului, Patrizia Paglieri este un concurent de temut.

Eliza Natanticu

Eliza Natanticu este una dintre femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Aceasta face echipă împreună cu soțul său, Cosmin Natanticu.

Eliza Natanticu în tricou și pantaloni scurți verzi în timp ce aleargă de mână cu soțul său, Cosmin Natanticu în competiția Asia Express: Drumul Împăraților
Eliza Natanticu este una dintre femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Aceasta face echipă alături de soțul său, Cosmin Natanticu / Antena1.ro

Frumoasa Eliza are o carieră de succes în industria muzicală. Pe lângă talentul în muzică, aceasta a activat și în lumea teatrului de la o vârstă foarte fragedă. Eliza s-a bucurat să ne povestească mai multe despre experiența sa în cadrul competiției de la Asia Express și ne-a oferit un interviu cu mai multe detalii din spatele culiselor.

Noul sezon Asia Express – Drumul Împăraților are provocări la tot pasul

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Numele celebre enumerate mai sus vor lupta pe tot parcusul competiției cu toate armele pentru a câștiga amuleta de 30 000 de euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților.

Echipele au doar un dolar pe zi. Nu au cazare, transport sau mâncare și sunt nevoite să îndure cele mai grele condiții pentru a face toate probele. În fiecare clipă a competiției, concurenții au de soluționat situații neprevăzute. Cele nouă echipe trebuie să-și depășească toate limitele ca să ducă la bun sfârșit probele date de Irina Fodor.

Cine sunt Irina Fodor, Oase și Marius Damian

Atunci când a fost întrebată de producătorii Asia Express dacă vrea să plece în Asia, Irina Fodor a spus că în primul moment a crezut că nu vorbesc cu ea.

„Nu mă gândeam că după „Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut. De amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo. Pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți, eu am unul chiar în casă. Îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.”

Alături de Irina Fodor, au mai pornit în aventura vieții Oase și actorul Marius Damian, co-prezentatorii Asia Express – Drumul Împăraților. Oase le face cunoștiță concurenților cu personaje locale, la povestește în detaliu misiunile și jocurile. Marius Damian este în rolul povestitorului. Un personaj care vorbește despre istoricul locurilor, despre detalii inedite din fiecare țară în care se desfășoară competiția.

Marius Damian are 42 de ani și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Marius Damian este căsătorit cu actrița Antoaneta Zaharia, cea care a jucat alături de el în filmul „Minte-mă frumos”.

Oase a fost și el concurent în Asia Express. Numele său real este Ionuț Dongo. Acesta a devenit faimos după ce a participat în sezonul 3 al show-ului alături de CRBL. Cei doi au făcut o super echipă. Împreună au câștigat una dintre cele mai dure competiții din istoria televiziunii din România. Oase este pasionat de kendama și chiar a participat la Campionatul Mondial din Japonia. De asemenea, acesta dansează atât de bine, încât atunci când îl văd oamenii spun că nu are oase, de aici și porecla sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×