Reclamă

Cele mai bune momente din show-ul Victoria’s Secret 2024. Evenimentul a avut o pauză de 6 ani

A fost un eveniment așteptat, iar acum ai în sfârșit privilegiul să te bucuri de cele mai bune momente din show-ul Victoria’s Secret 2024. Prezentarea Victoria’s Secret a revenit pentru prima dată din 2018, iar imaginile și surprinzele sunt ceva ce nu trebuie ratat.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 octombrie 2024, 10:17

După o pauză de șase ani, prezentarea de modă Victoria's Secret a revenit anul acesta. Spectacolul a avut loc în New York pe 15 octombrie. Imaginile realizate de fotografi sunt un adevărat spectacol și țin primele pagini ale tabloidelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune momente din show-ul Victoria’s Secret 2024

La prezentarea de modă Victoria’s Secret 2024, Tyra Banks, Gigi Hadid, Adriana Lima și multe alte vedete au urcat din nou pe podium. Show-ul de anul acesta a fost plin de reveniri, debuturi, spectacole de la artiste de renume.

Brand-ul este din nou aici să-și pună amprenta în modă, oferind în același timp magia spectacolului cu care fanii erau deja obișnuiți.

Tyra Banks

Imaginile cu Tyra Banks arată de parcă ea nu a părăsit niciodată podiumul Victoria’s Secret. Ea a fost ultima dată în show în 2005, dar a revenit ca și cum nu s-a retras niciodată. Modelul în vârstă de 50 de ani și-a arătat formele purtând colanți negri cu pietre strălucitoare, un corset negru cu detalii argintii și o pelerină argintie. Apariția ei a fost o surpriză pentru toți cei prezenți.

Reclamă

Ea a închis spectacolul de anul acesta într-un mare fel și a adus toate modelele înapoi pe pistă pentru ultima oară. Confetiile nu au lipisit nici ele și au întregit magia show-ului.

Tyra Banks pe pista Victoria's Secret 2024
Imaginile cu Tyra Banks arată de parcă ea nu a părăsit niciodată podiumul Victoria’s Secret / Profimedia Images

Gigi și Bella Hadid

Reclamă

Gigi Hadid anunțase deja că va apărea pe podium, dar toată lumea a fost surprinsă să vadă că Bella Hadid a făcut și ea parte din magia show-ului.

Bella Hadid într-o ținută de culore roșie, pe pistă
Gigi Hadid anunțase deja că va apărea pe podium, dar toată lumea a fost surprinsă să vadă că Bella Hadid a făcut și ea parte / Profimedia Images

Ambele surori au defilat în timpul spectacolului lui Cher. Apariția lor a fost și mai surprinzătoare având în vedere ținutele purtate. Gigi a defilat într-un body roșu din dantelă, în timp ce Bella a purtat o haină pufoasă roșie cu trenă.

Gigi Hadid, într-un body din dantelă pe pista Victoria's Secret
Gigi a defilat într-un body roșu din dantelă, în timp ce Bella a purtat o haină pufoasă roșie cu trenă / Profimedia Images

Cher

Cântăreața a fost pe pista Victoria’s Secret 2024, interpretând hiturile sale. Ea a cântat melodia „Believe” înconjurată de o mulțime de modele, printre care Gigi Hadid și Vittoria Ceretti. Cher a avut și ea o ținută spectaculoasă deși a fost acolo doar pentru a cânta. Ea a apărut într-o ținută de culoare neagră, gata să strălucească sub lumina reflectoarelor.

Cher, într-o ținută de culoare neagră, pe pista Victoria's Secret 2024
Cântăreața a fost pe pista Victoria’s Secret 2024, interpretând hiturile sale / Profimedia Images

Înainte de spectacol, ea a fost prezentă pe covorul roz cu iubitul Alexander „AE” Edwards.

Kate Moss

Când toată lumea credea că au văzut tot ceea ce era de văzut, Kate Moss a bifat o apariție surpriză. Ea a purtat o rochie neagră din dantelă transparentă peste un sutien negru și bikini în aceeași nuanță. Ea a defilat pe pistă ca la 20 de ani și a coborât de pe podium în timp ce oamenii aplaudau.

Kate Moss, într-o lenjerie neagră cu dantelă peste
Când toată lumea credea că au văzut tot ceea ce era de văzut, Kate Moss a bifat o apariție surpriză / Profimedia Images

Adriana Lima

După ce a anunțat pe Instagram pe 14 octombrie că „pleacă acasă” la prezentarea de modă Victoria’s Secret, Adriana Lima s-a ținut de cuvânt. Lima a pășit pe podiumul din New York purtând un look cu în carouri pentru marea ei revenire.

Ea a spus în cursul zilei că era „emotionată, nervoasă și nerăbdătoare” să fie din nou cu aripile ei. „Sunt foarte fericită să particip la spectacolul Victoria’s Secret, pentru că aici a început totul pentru mine”, a spus ea în exclusivitate pentru People.

Adriana Lima într-o ținută cu carouri pe pista Victoria's Secret 2024
Lima a pășit pe podiumul din New York purtând un look cu în carouri pentru marea ei revenire / Profimedia Images

„Primul meu spectacol a fost în 1999 în New York. Ultimul meu spectacol din 2018 a fost tot în New York și m-am întors din nou la New York. Este incredibil. Și serios nu m-am gândit că mă voi întoarce. E minunat.”

Irina Shayk

Irina Shayk nu avea cum să lipsească de la prezentarea Victoria’s Secret 2024. Revenirea ei e cu atât mai spectaculoasă cu cât în 2016 era însărcinată și nu anunțase nimic oficial. Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, pe 15 octombrie, înainte de spectacolul din acest an, ea și-a amintit că o avea „în secret” pe fiica ei, Lea De Seine Shayk Cooper, în burtă la acel spectacol de la Paris. Shayk a născut în martie 2017.

Irina Shayk, într-un body din dantelă
Irina Shayk nu avea cum să lipsească de la prezentarea Victoria’s Secret 2024 / Profimedia Images

Ashley Graham

Ashley Graham și-a făcut debutul la Victoria’s Secret 2024 și a arătat că se simte foarte bine în pielea ei. Ea a declarat în timp ce își făcea părul că este entuziasmată și nici măcar nu are emoții.

„Nu sunt emoționată și totul este foarte în siguranță. Sunt mai entuziasmată pentru spectacolul complet decât pentru mine”, a spus ea.

Ashley Graham, într-un body transparent
Ashley Graham și-a făcut debutul la Victoria’s Secret 2024 și a arătat că se simte foarte bine în pielea ei / Profimedia Images

Graham vrea să schimbe reprezentarea în modă și este fericită să preia aripile la Victoria’s Secret Fashion Show. Este vorba despre a-și etala curbele și a redefini ce înseamnă să fii sexy.

Alessandra Ambrosio

Cu doar câteva ore înainte de spectacol, Alessandra Ambrosio a distribuit un Instagram Reel pentru a surprinde fanii pentru apariția ei la prezentarea de modă de anul acesta. Apoi a dat timpul înapoi cu șapte zile în urmă pentru a spune că a fost ultima ei șansă să se „liniștească” cu prietenii, să joace volei pe plajă înainte de a se pregăti pentru spectacol.

Alessandra Ambrosio, într-un body negru, cu aripi de înger
Ambrosio a luat parte la 17 prezentări de modă Victoria’s Secret / Profimedia Images

Ambrosio a luat parte la 17 prezentări de modă Victoria’s Secret, cea de anul acesta fiind cea cu numărul 18. Ea a purtat, de asemenea, două sutiene Fantasy în timpul contractului ei cu brand-ul.

Valentina Sampaio

Modelul trans Valentina Sampaio a spus că abia așteaptă să urce pe pistă pentru că știe ce impact are apariția ei.

„Acest moment este unul pe care îl voi prețui toată viața”, a spus ea pentru People înainte de spectacol. „Astăzi, familia Victoria’s Secret a arătat lumii că a fi trans este la fel de excepțional și frumos ca oricine altcineva de pe acea pistă. Incluziunea este crucială pentru lumea pe care o construim și sunt onorat să merg cu mândrie, dragoste și speranța de a inspira următoarea generație.”

Valentina Sampaio într-un bikini și un sutien negru, pe pista Victoria's Secret 2024
Modelul trans Valentina Sampaio a spus că abia așteaptă să urce pe pistă pentru că știe ce impact are apariția ei / Profimedia Images

Behati Prinsloo

Behati Prinsloo este din nou alături de aripile ei și este fericită să fie acolo. Ea a spus pentru People că revenirea la prezentarea de modă Victoria’s Secret de anul acesta îi arată „atât de multe fețe cunoscute”.

Behati Prinsloo într-o rochie neagră pe pista Victoria's Secret 2024
Behati Prinsloo este din nou alături de aripile ei și este fericită să fie acolo / Profimedia Images

„Fetele cu care am crescut! Mai ales ieri la repetiție când i-am văzut pe Doutzen Kroes și Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel. Nu mai stăm așa cum obișnuiam. Deci aceasta este o adevărată reuniune. Super distractiv.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
2
Pulpe de pui pane pe un platou cu salată verde și roșii cherry, alături de un bol cu ketchup
Rețete
Pulpe de pui pane. Un preparat perfect pentru prânz sau cină
Ți-ai propus să prepari pulpe de pui pentru masa de prânz sau cină, dar nu ai idee ce rețetă să încerci? Îți recomandăm una dintre cele mai îndrăgite rețete, și anume cea de pulpe...
3
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
4
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
5
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
PARTENERI
×