Reclamă

Prințul William se inspiră din activitățile mamei sale. Cum încearcă Prințul de Wales să ducă mai departe moștenirea Prințesei Diana

Prințul William spune că se inspiră din activitățile mamei sale. Fiul Regelui Charles încearcă să ducă mai departe moștenirea Prințesei Diana. Cel mai recent interviu al moștenitorului regal a dezvăluit detalii noi despre planurile pe care le are pentru viitor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 octombrie 2024, 12:09

Prințul William își propune să combată „lipsa de adăpost” a oamenilor străzii. Prințul de Wales este de părere că toți oamenii ar trebui să beneficieze de un adăpost în secolul 21. Planurile sale de viitor sunt unele ambițioase și o au ca sursă de inspirație chiar pe mama sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William se inspiră din activitățile mamei sale

Prințul William spune că face totul cu gândul la mama sa. Cea mai recentă cauză caritabilă de care se ocupă are legătură cu persoanele fără adăpost.

Prințul William, în vârstă de 42 de ani, a discutat despre obiectivul său de a ajuta persoanele fără adăpost prin inițiativa sa, Homewards.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William în timp ce este surprins de fotografi după vacanța de vară cu barbă
Soțul Prințesei de Wales s-a întors la îndatoririle regale / Profimedia Images
Reclamă

„Am încercat încet să descopăr ce pot aduce rolului și platformei pe care le am. M-am inspirat din ceea ce a făcut mama mea, în special cu persoanele fără adăpost”, a spus William în cel mai recent interviu. Într-un alt fragment, fiul Regelui Charles a discutat cu jucătorul de fotbal Fara Williams, care a fost fără adăpost timp de șase luni.

„Ai jucat pentru Anglia și Chelsea în timp ce erai fără adăpost. Nu cred că ar trebui să trăim cu persoane fără adăpost în secolul 21. Acești oameni au nevoie de ajutorul nostru”, a spus William în interviu.

Documentarul urmărește activitățile întreprinse de Homewards în primul său an, deoarece programul funcționează pentru a demonstra că este posibil să se pună capăt acestei probleme. Lansată de Prințul William și Fundația Regală a Prințului și Prințesei de Wales, inițiativa vrea să facă lipsa de adăpost să fie „rară, scurtă și nerepetată” în următorii cinci ani.

Reclamă

Cauza caritabilă a Prințului este una pe care mama sa a încercat să o susțină. De-a lungul vieții, Prințesa Diana, care a murit în august 1997, a pledat pentru cauze precum lipsa adăpostului, cancerul și conștientizarea și prevenirea SIDA.

Cum a reușit Prințesa Diana să-i influențeze pe copiii ei

În copilărie, Prințul William și Prințul Harry vizitau organizațiile de caritate care ajuta oamenii fără adăpost împreună cu mama lor.

O mare parte din munca ei cu cei care se confruntă cu lipsa de adăpost a avut loc în Anglia. Prințesa Diana a fost un patron al Centrepoint, principala organizație caritabilă pentru tineri fără adăpost din Marea Britanie.

Diana a devenit patroana Centrepoint în anul 1992. Moartea Prințesei nu a încheiata ctivitatea sa cu organizația de caritate. Prințul William a primit patronajul la Centrepoint în anul 2005, iar de atunci a lucrat activ în acest sens.

„Homewards își propune să ofere oamenilor din Marea Britanie speranța că lipsa de adăpost poate fi prevenită. Este o sarcină mare, dar cred că tărie că lucrând împreună vom reuși”, a spus Prințul într-un interviu recent.

Prințesa Diana și-a început activitatea în domeniul calității în 1989, atunci când a deschis Centrul pentru SIDA Landmark din Tulse Hill Londra, oferind tratament și sprijin pentru pacienții de SIDA și HIV.

Diana a lucrat, de asemenea, împotriva folosirii minelor antitermice, în special a celor care au suferit ca urmare a lansării a minelor terestre după război.

Prințesa Diana a vizitat un câmp minat din Angola în 1997, iar ulterior a lucrat cu HALO Trust, o organizație dedicată îndepărtării resturilor după războaie.

Prințul Harry a devenit patron pentru cea de-a 25-a aniversarea a HALO în 2013, continuând munca Prințesei. Prințesa Inimilor i-a inspirat pe cei doi băieți ai săi să ducă mai departe munca sa caritabilă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
2
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 14 octombrie – 19 octombrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele le pregătesc nativilor o săptămână plină de combinații reușite. Horoscopul săptămânii 14 octombrie – 19 octombei 2024 aduce energii pozitive, momente de reflecție și fascinația pentru oamenii apropiați. Indiferent că se concentrează pe...
4
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
5
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
PARTENERI
×