Reclamă

Prințul William a vizitat o bază aeriană. Schimbările fizice sunt vizibile după ce și-a susținut soția în tratamentul pentru cancer

Prințul William a vizitat o bază aeriană. Schimbările fizice sunt vizibile după ce și-a susținut soția în tratamentul pentru cancer. Fiul cel mare al Regelui Charles e mai slab și nu a renunțat la barbă nici după încheierea vacanței de vară, semn că alte lucruri contează acum pentru el în locul aspectului fizic.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 septembrie 2024, 7:10

Ieșirea lui e prima după anunțul Prințesei de Wales că a terminat chimioterapia. Prințul William a preluat din angajamentele tatălui său. Regele Charles se află și el sub tratament tot pentru cancer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a vizitat o bază aeriană

Pe 12 septembrie, Prințul de Wales, în vârstă de 42 de ani, s-a întors la o bază a Forțelor Aeriene Regale. El a mai fost aici și în 2008, alături de Kate Middleton, care îi era doar iubită atunci.

William și-a reprezentat tatăl la Parada Suveranului de la RAF Cranwell din Lincolnshire. Apariția a venit după recenta călătorie a Prințului în Țara Galilor pe 10 septembrie și la scurt timp după ce Kate, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit într-un mesaj video personal că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie.

În mesajul ei, Prințesa de Wales a spus că „drumul către vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine”.

William, care și-a redus angajamentele publice în ultimele nouă luni din cauza diagnosticului de cancer al lui Kate, s-a simțit mai încrezător în reluarea sarcinilor sale. Se pare că acesta are planuri pentru mai multe angajamente publice în această săptămână. De asemenea, se pregătește pentru o excursie la Cape Town, Africa de Sud, în noiembrie, pentru Premiul Earthshot, la care va participa fără Kate.

Reclamă

La sosirea sa la evenimentul aerian, Prințul William a primit un salut regal și a asistat la zboruri demonstrative. Apoi a inspectat primul rang al Gărzii. De asemenea, a înmânat patru premii și a ținut un scurt discurs în care îi felicita pe absolvenți.

Prințul William, serios, în uniformă militară
Ieșirea lui e prima după anunțul Prințesei de Wales că a terminat chimioterapia / Profimedia Images

Prințul William a stat de vorbă cu absolvenții și cu familiile lor

Reclamă

După ceremonie, William a stat de vorbă cu noii ofițeri, cu familiile și cu prietenii lor. Ei au stat împreună în sala de mese a colegiului. Acolo fiul Regelui Charles a aflat despre experiențele lor de formare și aspirațiile viitoare.

Patruzeci și opt de cadeți ai RAF au fost sărbătoriți pentru finalizarea cursului de ofițeri comandați și ai cursului modular de formare inițială a ofițerilor, alături de patru cadeți internaționali de ofițeri din Iordania, Kenya, Pakistan și Uganda.

Cadeții au urmat un program intensiv de pregătire de 24 de săptămâni. În tot acest timp au dobândit abilități și cunoștințe esențiale pentru viitorul lor în RAF.

La rândul său, Regele Charles, care a găzduit echipa de rugby feminin a Noii Zeelande la Palatul Buckingham pe 11 septembrie, așteaptă cu nerăbdare viitoarea sa călătorie cu Regina Camilla. CEi doi vor merge în Australia și Samoa în octombrie.

Regele Charles a stat și el departe de lumina reflectoarelor în ultimele luni de când și-a aflat diagnosticul de cancer. Multe dintre atribuțiile lui au fost preluate de Regina Camilla și Prințul William. El a participat doar la evenimentele majore, dar a ținut cont de sfaturile medicilor înainte de a lua o decizie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×