Reclamă

Lily Collins și Lucas Bravo din Emily in Paris și-au schimbat look-ul. Cum arată Emily și Gabriel în cele mai recente imagini

Lily Collins și Lucas Bravo din Emily in Paris și-au schimbat look-ul. Cei doi actori au apărut alături de colegii lor de distribuție pe covorul roșu pentru premiera sezonului 4 Emily In Paris partea a doua, care a avut loc la Roma.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 septembrie 2024, 8:08

Lily Collins a avut o apariție spectaculoasă într-o rochie aurie în Italia. Actrița în vârstă de 35 de ani s-a asigurat că va atrage privirile tuturor la eveniment. Ea i-a avut alături de colegii ei de distribuție din îndrăgitului serial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lily Collins și Lucas Bravo din Emily in Paris și-au schimbat look-ul

Lily Collins arăta uluitor în rochia aurie, cu material texturat, care avea bretele groase din lanțuri în aceeași nuanță. Ținuta a fost asortată cu o mulțime de brățări din aur, groase, puse toate pe mâna dreaptă. Trăsăturile ei superbe erau încadrate de un bob perfect tuns, o tunsoare nouă, dar care i se potrivește de minune.

Lily și-a completat perfect rochia cu o pereche de pantofi cu toc, eleganți, negri, deschiși în zona degetelor. Actrița a emanat încredere sub lumina reflectoarelor, arătând, de asemenea, tatuajul de pe spate. Rochia cu spatele gol a lăsat la vedere desenul permanent al lui Lily.

Lily Collins, zâmbitoare pe covorul roșu, într-o rochie aurie
Lily și-a completat perfect rochia cu o pereche de pantofi cu toc, eleganți, negri, deschiși în zona degetelor / Profimedia Images

Lily a făcut o mulțime de fotografii pe covorul roșu alături de Ashley Park, Marylin Fitoussi, Philippine Leroy-Beaulieu, Camille Razat și creatorul Darren Star. Li s-au alăturat și William Abadie, Lucas Bravo, Bruno Gouery, Paul Forman, Kevin Dias, Arnaud Binard, Raoul Bova și Samuel Arnold.

Reclamă

Lily s-a ținut de mână cu prietena ei Ashley, care o interpretează pe Mindy Chen. Amândouă păreau în culmea fericirii și au arătat zâmbete largi pe tot parcursul sesiunii foto.

Partea a doua a sezonului 4 din Emily In Paris promite și mai multă dramă, dar într-un cadru nou-nouț. Trailer-ul oficial o arată pe Emily (Lily Collins) la Roma, cu un nou interes pe plan amoros. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că drama cu iubitul ei, Gabriel (Lucas Bravo) a luat sfârșit.

Trailerul începe cu Emily în brațele lui Gabriel în timpul unei evadari romantice la munte, înainte ca frumoasa Camille (Camille Razat) să intre din nou în peisaj.

Reclamă

Partea a doua din Emily In Paris va debuta pe platforma de streaming azi, pe 12 septembrie 2024.

Lucas Bravo și-a lăsat părul lung, dar fanii nu îl plac așa

„Oamenii nu prea vor să arăt diferit de Gabriel”, a spus actorul francez pentru People la premiera sezonului patru al serialului.

Lucas Bravo intră în era părului lung, dar fanii serialului nu se bucură atunci când își schimbă look-ul. „Simt că de fiecare dată când încerc să fiu eu și să las lucrurile să crească, oamenii nu vor să arăt cu nimic diferit față de Gabriel”, a spus el pe covorul roșu.

Actori din Emily in Paris, la premiera sezonului 4 partea a doua în Roma
Lily a făcut o mulțime de fotografii pe covorul roșu alături de colegii ei

„Dar eu nu vreau. Nu îmi place să fiu tuns mereu impecabil, sunt mai mult despre a lăsa părul să crească.”

Bravo a mai spus că noul său look era pentru un rol în „Dangerous Liaisons”.

În serialul de succes Emily in Paris, Bravo îl portretizează pe Gabriel, un bucătar parizian în curs de dezvoltare. El este de asemenea iubitul lui Emily Cooper (Lily Collins).

Brigitte Macron va apărea în Emily in Paris

Brigitte Macron, prima doamnă a Franței, va apărea în Emily in Paris sezonul 4 partea a doua. „Să filmez cu ea a fost atât o onoare, cât şi o adevărată plăcere”, a declarat, pentru revista Elle, Lily Collins.

De asemenea, publicația mai sus menționată precizează că este vorba despre o apariție de scurtă durată. Se pare că Brigitte Macron este o fană a serialului și a fost în vizită pe platoul de filmare în luna aprilie.

Se pare că soția Președintelui Emmanuel Macron este o fană a serialului. Prima doamnă a Franței nu a ratat niciun episod din serial. Ea i-a găzduit pe Lily Collins şi Darren Star la Palatul Élysée în timpul filmărilor pentru sezonul 3, în decembrie 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×