Reclamă

Ținute inspirate din serialul Emily in Paris. Cele mai colorate haine purtate de actrița Lily Collins

Dacă vrei să cauți ținute inspirate din serialul Emily in Paris, atunci acesta este articolul potrivit pentru tine. Lilly Collins, actrița principală din serial, are un stil vestimentar colorat și plin de viață. Ținutele sale inspiră fiecare doamnă și domnișoară să adopte culorile în garderoba sa.

Publicat: 25 decembrie 2022, 6:51

Emily in Paris a reușit să ajungă rapid în inimile fanilor din întreaga lume. Serialul de succes a ajuns deja la cel de-al treilea sezon, iar fanii au fost nerăbdători să vadă cu ce idei de ținute va veni de această dată Emily. Personajul mult îndrăgit nu și-a dezamăgit fanii nici de această dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținute inspirate din serialul Emily in Paris

Lily Collins este actrița principală din Emily in Paris și impresionează de fiecare dată cu alegerile sale vestimentare. De cele mai multe ori, ținutele sale sunt colorat ei atent accesorizate. Vesele și pline de viață, hainele sale  ilustrează perfect personalitatea sa.

Vezi mai multe imagini în Galeira Foto!

Actrița Lily Collins într-un sacou galben și o fustă în carouri în timp ce poează pentru serialul Emily in Paris
Lily Collins și-ar fi dorit să poată păstra ținutele din serialul Emily in Paris / Profimedia Images

Nu trebuie să petreci foarte mult timp în oglindă pentru a arăta ca Lily Collins în serialul Emily in Paris. Emily preferă, de cele mai multe ori, fustele scurte, dar colorate. La acesta accesorizează cizme cu toc sau botine, în funcție de evenimentul la care ia parte. Atunci când vine vorba de petreceri, Emily preferă rochiile elegante, dar strălucitoare.

Reclamă

Beretele sunt nelipsite din ținutele sale fiind un simbol al modei în Paris. Totodată, actrița poartă de multe ori poșete de dimensiuni mici. Adoră ținutele care îi lasă la vedere picioarele lungi.

Atunci când trebuie să poarte o ținută office, Emily alege de multe ori rochii cu imprimeu floral la care asortează o pereche de tocuri și n sacou elegant. Vedeta este văzută de multe ori în ținute cu imprimeu. Fie că este vorba de imprimeu floral, animal print sau pur și simplu carouri.

Paleta de culori este una largă, însă Emily este adepta culorilor calde. Cele mai multe dintre ținutele sale combină piese care sunt în nuanțe calde, care să se potrivească cu subtonul pielii sale. 

Reclamă

Cum arată ținutele purtate de Lily Collins în cel de-al treilea sezon al serialului

Cel de-al treilea sezon o surprinde pe Emily într-o nouă ipostază. În ținutele sale se remarcă o anumită maturitate.

Totuși, fanii s-au bucurat să vadă faptul că aceasta a ales să poarte în continuare ținute colorate. Actrița care o interpretează pe Emily a povestit în trecut despre ținutele purtate pe parcursul celor trei sezoane în serial. Lily Collins și-ar fi dorit să poată păstra hainele pe care le-a purtat pe platourile de filmare.

Cu toate acestea diva nu a avut voie să păstreze nici măcar o ținută. ”Emily are o anumită strălucire și o îndrăzneală în ținutele pe care le poartă. Toate aceste piese vestimentare îmbunătățesc și mai mult personalitatea sa. A fost foarte distractiv să te distrezi cu tendințele în modă.

În cel de-al doilea sexon am purtat mai multe ținute vintage. Am folosit câteva articole cheie, dar nu le-am putut păstra.”

Lily Collins a povestit și despre cea care s-a ocupat de ținutele sale. Acestea au fost realizate de designerul de costume Patricia Fields, care a lucrat și la serialul Sex and the City.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×