Reclamă

7 seriale pe care să le vezi până începe sezonul 2 din Emily in Paris

Dacă ești nerăbdătoare să vezi sezonul 2 din Emily in Paris, atunci trebuie să te răsfeți cu una din cele șapte producții de succes pe care ți le-am pregătit. Lily Collins, actrița principală din serialul de succes, este gata să se întoarcă pe marile ecrane. Până atunci, iată câteva producții care te-ar putea impresiona la fel de mult.

Publicat: 4 decembrie 2021, 6:33
7 seriale pe care să le vezi până începe sezonul 2 din Emily in Paris
Dacă ești nerăbdătoare să vezi sezonul 2 din Emily in Paris, atunci trebuie să te răsfeți cu una din cele șapte producții de succes pe care ți le-am pregătit / Profimedia Images

Pasiunea lui Emily și dedicarea sa față de cariera pe care și-o dorește sunt calități de invidiat. Tânără reușește să dovedească că munca și efortul său pot fi suficiente pentru a trece peste orice obstacol. Emily in Paris a devenit rapid o producție de succes îndrăgită de oameni din lumea întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Seriale pe care să le vezi până începe sezonul 2 din Emily in Paris

Serialul extrem de popular prezintă  viața unei tinere care își începe o nouă cariaeă în Paris. Fanii din întreaga lume s-au îndrăgostit rapid de personajul principal, iar acum așteaptă cu nerăbdare un nou sezon. Dacă ai terminat de vizionat unul din filmele lunii noiembrie, atunci îți poți face puțin timp pentru una din aceste șapte producții uimitoare. 

The Bold Type

Regia: Sarah Watson
Cu:
Katie Stevens, Aisha Dee, Melora Hardin

Unul din cele 7 seriale pe care trebuie să le vezi înainte de a începe sezonul 2 din Emily in Paris este The Bold Type. Serialul urmărește povestea a trei femei care lucrează la o revistă celebră de fashion intitulată, Scarlet. Serialul a fost inspirat de viața și cariera unui redactor de succes, Joanna Coles.

Reclamă

Seria urmărește cu atenție provocările pe care o tânără femeie le are de înfruntat în carieră în societatea din zilele noastre. Totodată, starurile seriei vor fi implicate în tot felul de aventuri amoroase care le vor ajuta să se descopere pe parcursul episoadelor.

The Carrie Diaries

Reclamă

Regia: Amy Harris
Cu:
AnnaSophia Robb, Austin Butler, Katie Findlay

Dacă ești nerăbdătore să vezi sezonul 2 din Emily in Paris sau seria de succes Sex and the City atunci trebuie să vezi The Carrie Diaries. O poveste amuzantă care te va prinde rapid. Carrie Bradshaw este o adolescentă care pornește cu pași timizi către  carieră de succes.

Aceasta se îndrăgostește pentru prima dată și este nevoită ulterior să se confrunte cu o inimă frântă. Povestea urmărește o parte din anii de liceu ai protagonistei care se confruntă cu tot felul de drame emoționale. Fanii din lumea întreagă l-au apreciat încă de la început, iar seria s-a bucurat de un real succes de-a lungul timpului.

Sweetbitter

Regia: Stephanie Danler
Cu: Ella Purnell, Tom Sturridge, Evan Jonigkeit

Sweetbitter este o poveste despre o tânără femeie care își începe cariera încercând să aibă o viață nouă în orașul în care abia s-a mutat. Tess, interpretată de Ella Purnell ajunge în New York și reușește să obțină un job ca ospătăriță.

Tess ajunge să-și formeze un grup strâns de prietene alături de care să exploreze frumusețile orașului, dar și noi povești de dragoste cre o așteaptă.

Jane the Virgin

Regia: Jennie Snyder Urman
Cu: Gina Rodriguez, Andrea Navedo, Justin Baldoni

Jane de Virgin este o comedie romantică despre o femeie care ajunge într-un triunghi amoros ce îi va schimba viața cu totul. Seria cuprinde cinci sezoane de succes care au ținut tot timpul publicul aproape de marile ecrane.

Jane Villanueva este prinsă între Rafael și Michael, doi bărbați care încearcă să-i obțină dragostea. Producția urmărește viața plină de suișuri și coborâșuri a personajului principal. 

Younger

Regia: Darren Star
Cu:
Sutton Foster, Hilary Duff, Nico Tortorella

Dacă ești nerăbdătoare să vezi sezonul 2 din Emily in Paris atunci trebuie să-ți faci timp și pentru Younger, O poveste plină de romantism și comedie. Sutton Foster în rolul Lizei Miller, o femeie de 40 de ani care a renunțat o vreme la carieră pentru a-și crește fiica.

Aceasta este nevoită să mintă despre vârsta pe care o are pentru a se întoarce în domeniul în care activează. Serialul este presărat cu multe momente comice, dar și momente pline de romantism între protagonistă și bărbatul de care se îndrăgostește.

Felicity

Regia: Matt Reeves
Cu:
Keri Russell, Scott Speedman, Scott Foley

În seria de succes Emily in Paris, personajul principal se descoperă doar în momentul în care iese din zona de confort și placă în Paris.

O poveste similară este și în seria Felicity. Dacă ești nerăbdătoare să vezi sezonul 2 din Emily in Paris, atunci această producție este pentru tine. Serialul de succes o urmărește pe Felicity Porter care se mută din California în New York pentru a descoperi cine este cu adevărat. Producția cuprinde patru ani din viața personajului, ani plini de suișuri și coborâșuri. O poveste de viață care te va impresiona și te va emoționa de fiecare dată.

The Mindy Project

Regia: Mindy Kaling
Cu:
Mindy Kaling, Ike Barinholtz, Ed Weeks

Această serie de succes a fost creată de Mindy Kaling care  interpretează pe Dr. Mindy Lahiri, o doctoriță specializată în ginecologie.

Serialul este o comedie romantică, înconjurată de o serie de personaje pline de umor. Mindy încearcă să-și găsească adevărata dragoste în New York, în timp ce își pune la punct o carieră de succes. În așteptarea sezonului 2 din Emily in Paris, acesta ar putea fi un serial perfect pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×