Reclamă

Covorul roșu de la MTV VMA 2024. Cele mai spectaculoase ținute purtate de vedete la marele eveniment

Premiile din acest an le-au făcut pe vedete să se îmbrace pentru a impresiona. Covorul roșu de la MTV VMA 2024 a fost un real spectacol al ținutelor care mai de care mai strălucitoare, dar nu au lipsit nici momentele picante, pe care fanii le adoră.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 septembrie 2024, 10:38

MTV VMA 2024 a fost o seară care a descris cel mai bine strălucirea, glamourul și declarațiile îndrăznețe de modă. Vedetele au sosit la eveniment îmbrăcate pentru a impresiona A fost un amestec de stiluri, de la eleganța clasică la ținute excentrice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la MTV VMA 2024

Câteva vedete s-au remarcat prin alegerile lor vestimentare impecabile. Katy Perry, Camila Cabello și Sabrina Carpenter s-au numărat printre cele mai bine îmbrăcate vedete de la mult așteptatul eveniment.

Katy Perry

Katy Perry a purtat la eveniment o ținută din două piese. Țesătura și texturile ținutei sale i-au pus în evidență silueta suplă, dar au reușit în același timp să și creeze o atmosferă parcă din altă lume. Artista a optat pentru un wet look pentru a-și completa ținuta. Accesoriile nu au fost deloc multe, suficiente cât artista să se asigure că ținuta iese în evidență asemenea unei opere de artă.

Katy Perry, pe covorul roșu la MTV VMA 2024
Artista a optat pentru un wet look pentru a-și completa ținuta / Profimedia Images
Reclamă

Sabrina Carpenter

Sabrina Carpenter a adus în atenția celor prezenți vechiul glamour de la Hollywood. Ea a purtat o rochie albă fără bretele. Detaliile strălucitoare și decolteul adânc i-au oferit un aspect clasic, sofisticat, precum cel al lui Marylin Monroe. Colierul cu diamante a făcut din look-ul frumoasei Sabrina un simbol al eleganței. Cu toate acestea, diva s-a sărutat cu un extraterestru pe scenă.

Sabrina Carpenter, într-o rochie elegantă, la MTV VMA 2024
Sabrina Carpenter a adus în atenția celor prezenți vechiul glamour de la Hollywood / Profimedia Images
Reclamă

Camila Cabello

Camila Cabello a optat pentru o rochie din dantelă neagră, de inspirație gotică. Decolteul adânc și detaliile din dantelă stratificate i-au oferit eleganța de care avea nevoie la eveniment. Artista s-a accesorizat cu un choker și un voal pentru o notă dramatică.

Camila Cabello, într-o rochie neagră din dantelă
Camila Cabello a optat pentru o rochie din dantelă neagră, de inspirație gotică / Profimedia Images

Taylor Swift

Taylor Swift a adus punk-rockul la VMA cu o ținută îndrăzneață. Carourile de galben și negru de pe corset și fusta voluminoasă au emanat o atmosferă plină de încredere. Artista s-a accesorizat cu mănuși în stil gladiator și cizme până la coapse. Look-ul lui Taylor a fost în egală măsură rebel și modern, o reflectare perfectă a evoluției stilului ei din ultimii ani. Artista a fost anul acesta desemnată personalitatea anului de revista TIME.

Taylor Swift la MTV VMA 2024 într-un corset cu carouri negru și galben
Taylor Swift a adus punk-rockul la VMA cu o ținută îndrăzneață / Profimedia Images

Paris Hilton

Paris Hilton a uimit într-o rochie argintie, care strălucea sub luminile reflectoarelor. Mărgelele complicate și decupajele dramatice au adăugat un aspect modern look-ului ei. Artista s-a accesorizat cu un clutch argintiu asortat și un wet look.

Paris Hilton într-o rochie albă, strălucitoare
Paris Hilton a uimit într-o rochie argintie, care strălucea sub luminile reflectoarelor / Profimedia Images

Halsey

Halsey a purtat o rochie uimitoare cu imprimeu leopard roșu și negru. Părul ei de un roșu vibrant a oferit ținutei un aspect de continuitate și dramatism în același timp. Look-ul ei îndrăzneț a făcut-o să fie remarcată pe covorul negru, reflectând abordarea ei neînfricată asupra stilului.

Halsey într-o rochie de culoare roșie cu imprimeu leopard
Halsey a purtat o rochie uimitoare cu imprimeu leopard roșu și negru / Profimedia Images

Karol G

Karol G a adus o explozie de culoare la VMA. Ea a pășit pe covorul negru într-o rochie vibrantă galben-portocalie care a atras instantaneu atenția. Efectul rochiei, combinat cu silueta sa elegantă, i-a completat perfect părul lung și blond și buzele date cu ruj roșu. Tonurile de foc ale ținutei ei păreau să simbolizeze prezența ei înflăcărată în industria muzicală.

Karol G, într-o rochie cu flăcări pe textură
Karol G a adus o explozie de culoare la VMA / Profimedia Images

Addison Rae

Ansamblul angelic complet alb al lui Addison Rae a adus o energie aparte pe covorul marelui eveniment. Fusta din tul și corsetul structurat au echilibrat eleganța și stilul modern. Ținuta a fost completată cu pantofi cu toc de un alb imaculat.

Addison Rae într-o rochie albă cu lenjeria la vedere
Ansamblul angelic complet alb al lui Addison Rae a adus o energie aparte pe covorul marelui eveniment / Profimedia Images

Lisa de la Blackpink

Artista a întors cu siguranță capetele când a venit pe covor într-una dintre cele mai mari nopți ale muzicii. Cântăreața thailandeză în vârstă de 27 de ani arăta absolut uimitor la New York. Vedeta a optat pentru o rochie corset de culoarea șampaniei. Ținuta a fost completată cu mănuși care îi ascundeau complet brațele și o capă pe care a purtat-o pe cap.
Ea s-a accesorizat cu un colier din aur și diamante.

Lisa de la Blackpink într-o rochie de culoarea șampaniei la MTV VMA 2024
Artista a întors cu siguranță capetele când a venit pe covor într-una dintre cele mai mari nopți ale muzicii / Profimedia Images

Megan Thee Stallion

Artista a adus un omagiu unei ținute emblematice de la VMA purtată de Britney Spears. Deși Megan Thee Stallion a purtat mai multe ținute de-a lungul nopții în calitate de gazdă, o ținută a fost cea care a atras toată atenția. Alegerea ei a adus un omagiu uneia dintre reprezentațiile emblematice ale lui Britney Spears „I’m a Slave 4 U” la VMA-urile din 2001.

Megan Thee Stallion într-o ținută sexy la MTV VMA 2024
Artista a adus un omagiu unei ținute emblematice de la VMA purtată de Britney Spears / Profimedia Images

Megan a imitat look-ul într-un sutien verde și un șarpe viu galben. Artista a cerut ca șarpele să fie scos de pe scenă la jumătatea prezentării.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×