Reclamă

Selena Gomez a devenit miliardară. Ce domeniu i-a adus mai mulți bani decât muzica și actoria

Selena Gomez a devenit miliardară. Actrița, cântăreața și antreprenorul în vârstă de 32 de ani tocmai a devenit una dintre cele mai tinere miliardare autoformate din Statele Unite. Bloomberg spune că Selena are o averea netă de 1,3 miliarde de dolari.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 septembrie 2024, 7:15

O parte din banii vedetei provine din cariera de cântăreață, parteneriate cu mărci și actorie, dar cea mai mare parte a bogăției ei vine din brand-ul Rare Beauty. Linia de produse cosmetice a Selena are deja o vechime de 5 ani și are un succes colosal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a devenit miliardară

Averea lui Gomez se bazează pe „valoarea estimată” a banilor obținuți din brandul de frumusețe, plus cei din platforma de sănătate mintală Wondermind.

„Fiecare am avut propriile lupte pentru sănătatea mintală și ne-am dat seama că nu există un loc incluziv, distractiv și ușor în care oamenii să se poată reuni pentru a explora și discuta sentimentele lor”, scrie în descrierea site-ului. Cu Wondermind, Gomez spune că vrea ca „oamenii să fie înțeleși, văzuți și auziți. Este în regulă să nu fie bine”. 

Ea obține diverse alte câștiguri din muzică, actorie, proprietăți și din parteneriatele despre care postează pe rețelele sociale. Selena are peste 424 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Selena este a treia cea mai urmărită persoană din mediul online. În fruntea clasamentului se află Cristiano Ronaldo cu 638 de milioane de fani și Lionel Messi. cu 504 milioane. Parteneriatele care i-au adus cei mai mulți bani au fost cu Puma, în valoare de 30 de milioane de dolari, și Coach, 10 milioane de dolari.

Reclamă

Linia Rare Beauty e pe locul trei în categoria de branduri de machiaj dezvoltate de celebrități. Locul 1 e dominat de Rihanna, iar pe doi se află surorile Kardashians. De asemenea, se pare că Gomez a contactat investitorii pentru Rare Beauty, care are o valoare de piață de 2 miliarde de dolari.

Selena Gomez pune accentul pe sănătatea mintală

În 2020, Gomez a dezvăluit că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. Ulterior, ea a spus într-un interviu că orice înțelegere încheiată cu ea „trebuie să aibă un element caritabil sau să fie în domeniul sănătății mintale”.

Reclamă

Ea a lansat de asemenea organizația Rare Impact Fund pentru a ajuta la strângerea a 100 de milioane de dolari. Banii sunt strânși cu scopul de a ajuta oamenii să aibă acces la servicii de sănătate mintală.

De asemenea, Selena a obținut venituri considerabile din rolul pe care l-a avut în „Only Murders in the Building”. Se pare că lucrurile sunt în plină desfășurare cu serialul. Se vorbește deja despre un al cincilea sezon. Potrivit presei internaționale, se pare că Selena câștigă 6 milioane de dolari pe sezon.

În acest moment al vieții ei, se pare că Selena se simte cea mai fericită. Ea este într-o relație cu Benny Blanco, un producător muzical pe care îl cunoaște de mai bine de 10 ani. Se pare că cei doi sunt bine împreună și chiar au planuri de viitor. Deși artista a spus că nu poate avea copii pe cale naturală, se pare că amândoi au în plan să devină părinți. Ei nu exclud nici o mamă surogat, dar nici adopția.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×