Reclamă

De ce Selena Gomez nu poate duce o sarcină. „Problemele medicale” care o împiedică să aibă propriul copil

Presa internațională a scris recent de ce Selena Gomez nu poate duce o sarcină. Chiar artista a dezvăluit că „nu poate avea” copii pe cale naturală din motive medicale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 septembrie 2024, 11:10

Vedeta în vârstă de 32 de ani a declarat pentru Vanity Fair că a trebuit să se obișnuiască cu ideea că nu poate deveni mamă în mod natural. „Nu am spus niciodată asta, e o premieră dar, din păcate, nu pot să-mi port copiii".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Selena Gomez nu poate duce o sarcină

„Am o mulțime de probleme medicale care mi-ar pune viața în pericol și pe a copilului la fel. A fost ceva ce m-a întristat o vreme.”

Deși drumul ei către rolul de mamă va „arata diferit”, actrița insistă că vrea să fie mamă într-o bună zi. Ea a spus pentru presă: „Nu este neapărat modul în care mi-am imaginat acest lucru. Am crezut că se va întâmpla așa cum se întâmplă pentru toată lumea. Sunt într-un loc mult mai bun acum. Mi se pare o binecuvântare că există oameni minunați dispuși să facă fie mame surogat. De asemenea, mai există adopția, ambele reprezentând posibilități uriașe pentru mine”.

„Sunt încântată de cum va arăta această călătorie, dar va arăta puțin diferit”, a mai spus ea. Selena a mai dezvălui de asemena că prin maternitate surogat sau adopție, copilul va fi „al ei”.

„La sfârșitul zilei, nu-mi pasă. Va fi al meu. Va fi copilul meu”, a spus ea.

Reclamă

Benny Blanco vrea un copil cu Selena Gomez

Artista a mai dezvăluit un lucru la care ține foarte mult. Ea a subliniat dorința fermă de a fi mamă la vârsta de 35 de ani chiar înainte de a se întâlni cu actualul ei partener, producătorul muzical Benny Blanco.

„Înainte de a-mi cunoaște iubitul, am fost singură cinci ani, cu excepția faptului că am mers la câteva întâlniri. Și am spus mereu că cel mai important lucru pentru mine este familia”, a mai spus ea despre planurile ei. „Plănuiesc fiecare moment alături de el. Nu știu ce ne rezervă viitorul.”

Reclamă

Ea și Benny Blanco, care a produs hitul Lonely din 2021 al fostului ei iubit Justin Bieber, au început să se întâlnească departe de lumina reflectoarelor la jumătatea anului 2023.

Blanco și-a exprimat recent dorința de a avea copii cu Selena în timpul emisiunii Howard Stern Show.

„Acesta este următorul meu obiectiv, vreau să bifez asta. Îmi place să fiu în preajma copiilor”, a spus el. „Este cea mai tare, cea mai drăguță, cea mai dulce”, a mai declarat Benny despre Selena.

Selena Gomez a mai spus anterior că medicamentele pe care le ia pentru a-și gestiona tulburarea bipolară interferează și cu capacitatea ei de a duce o sarcină la bun sfârșit.

De asemenea, în 2013 Selena a fost diagnosticată cu lupus și patru ani mai târziu a primit cu succes un transplant de rinichi.

Cei doi sunt extrem de liniștiți împreună și se pare că au și sprijinul celor dragi. „Se fac fericiți unul pe celălalt, iar prietenii și familia lor sunt încântați pentru ei”, a spus o sursă pentru People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×