Reclamă

Joe Jonas și Sophie Turner și-au încheiat divorțul după mai bine de un an. Ce se întâmplă cu fiicele celor doi

Joe Jonas și Sophie Turner și-au încheiat divorțul după mai bine de un an. Cuplul a ajuns recent la un acord, conform documentelor juridice obținute de presa internațională, care a fost deja aprobat de un judecător.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 septembrie 2024, 11:25

Condițiile care au fost puse de cei doi sunt confidențiale. Cu toate acestea, cei doi foști parteneri au încercat să elaboreze un acord legat de custodia copilului și împărțirea bunurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Jonas și Sophie Turner și-au încheiat divorțul după mai bine de un an

Sophie și Joe s-au căsătorit în 2019 și sunt părinți a două fiice: Willa, de patru ani, și Delphine, de doi ani.

După luni întregi de zvonuri legate de tensiunile dintre ei, Joe a cerut divorțul de Sophie în septembrie 2023. Războiul lor pentru custodie și bani a ținut primele pagini ale tabloidelor din întreaga lume.

În martie, Sophie a cerut să se „reactiveze” procedura de divorț, care a fost suspendată pe măsură ce ea și Jonas au avut parte de un proces de mediere. Cu toate acestea, cei doi nu au reușit să ajungă la o înțelegere. Sophie a cerut ca un judecător să pună capăt căsătoriei și să decidă cine va obține custodia fiicelor lor.

Joe și Sophie nu s-au înțeles deloc cu privire la locul în care fiicele lor vor locui. În timp ce actrița a vrut ca fiicele ei să locuiască în țara sa natală, Marea Britanie, Joe a vrut ca micuțele să aibă domiciliul în Statele Unite.

Reclamă

Cei doi au avut un contract prenupțial, așa că, cel mai probabil, banii nu sunt un lucru care să aducă și mai multe tensiuni între ei.

Sophie chiar l-a acuzat pe Joe Jonas de răpirea fiicelor lor

De-a lungul timpului lucrurile dintre ei s-au înrăutățit destul de tare. Sophie chiar a depus o cerere de răpire copii împotriva lui Joe. Cu toate acestea, ea i-a cerut judecătorului să o respingă în ianuarie.

Reclamă

La acea vreme, Sophie a susținut că fostul ei partener a încălcat legea internațională. Se pare că el a refuzat să-i lase pe copii să călătorească pentru a fi cu ea.

În octombrie 2023, Joe și Sophie au stabilit un aranjament de custodie temporară. S-a întâmplat după ce actrița l-a dat în judecată pentru că o împiedică să-și scoată copiii din SUA într-o călătorie pre-planificată în Marea Britanie.

DailyMail.com a scris mai apoi pe baza unor documente oficiale că acordul de custodie acorda fiecărui părinte câte două săptămâni cu fiicele lor până în ianuarie 2024 și le permitea fetelor să călătorească între SUA și Marea Britanie.

De asemenea, ar putea călători oriunde în SUA și Marea Britanie. Acest lucru înseamnă că Turner le-ar putea aduce pe fete în Anglia. Ea a susținut anterior că Anglia va fi „casa lor pentru totdeauna”.

În timp ce Jonas a ajuns să le ia pe fete în turneu cu trupa sa The Jonas Brothers, Turner a putut să petreacă Crăciunul cu ele în Marea Britanie, alături de familia ei.

Dosarul de la avocatul lui Turner, Stephen Cullen, a numit medierea „în desfășurare și productivă”. El a mai spus că împărțirea custodiei vine „în așteptarea unei soluționări amiabile a tuturor problemelor”. Jonas a cerut divorțul în Miami, Florida, pe 1 septembrie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×