Reclamă

Sophie Turner renunță la acuzația de răpire împotriva lui Joe Jonas. Cei doi foști parteneri au ajuns la un acord în ceea ce privește custodia copiilor

Sophie Turner renunță la acuzația de răpire împotriva lui Joe Jonas. Cei doi foști parteneri au ajuns la un acord în ceea ce privește custodia copiilor. Actrița vrea să retragă plângerea formulată împotriva artistului.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 ianuarie 2024, 6:51

Actrița în vârstă de 27 de ani a cerut unui judecător care se ocupă de divorțul ei să respingă cererea prin care își acuza fostul partener că a răpit copiii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Turner renunță la acuzația de răpire împotriva lui Joe Jonas

Sophie Turner și Joe Jonas au fost implicați anterior într-un conflict major cu privire la locul în care vor locui copiii lor în viitor. Sophie a susținut că Joe i-a împiedicat să călătorească în Marea Britanie cu ea.

Vestea retragerii plângerii vine la doar câteva zile după ce Turner a fost zărită pe aeroportul Heathrow din Londra săptămâna trecută. Ea purta o bijuterie din aur pe degetul inelar. Totul vine pe fondul noii ei povești de iubire cu aristocratul britanic Peregrine Pearson.

Deși judecătorul nu a aprobat încă cererea lui Turner, faptul că ambele părți sunt de acord cu privire la custodie înseamnă că va fi aproape sigur aprobată.

Cazul este tratat în prezent de o instanță federală din New York. Sophie a depus cererea de răpire a copiilor în septembrie 2023. La acea vreme, ea a susținut că fostul ei partener a încălcat legea internațională. Actița a spus că Joe refuză să-i lase pe copii să călătorească pentru a fi cu ea.

Reclamă

Sophie și Joe sunt părinți a două fetițe: Willa, de trei ani, și Delphine, în vârstă de un an.

În octombrie, Joe și Sophie au stabilit un acord de custodie. Actrița din Game Of Thrones a fost cea care l-a dat în judecată pe motiv că o împiedică să-și scoată copiii din SUA într-o călătorie pre-planificată în Marea Britanie.

DailyMail.com a obținut documente din dosarul de divorț. Acestea dezvăluie că custodia acordă fiecărui părinte câte două săptămâni pe lună cu fiicele lor până în ianuarie 2024. De asemenea, le permite fetelor să călătorească dus-întors între SUA și Marea Britanie.

Reclamă

Micuțele pot călători oriunde în SUA și Marea Britanie, ceea ce înseamnă că Turner le poate aduce pe fete în Anglia, despre care ea susține că va fi „casa lor pentru totdeauna”.

În timp ce Jonas a ajuns să le ducă pe fete în turneu cu trupa sa The Jonas Brothers, Turner a putut să petreacă Crăciunul cu ele în Marea Britanie, alături de familia ei.

Cei doi foști parteneri sunt implicați în noi relații

Acordul a fost obținut după patru zile de mediere intensă la New York, în octombrie 2023. Fetele stăteau atunci cu Turner.

Rezolvarea custodiei copiilor poate duce la finalizarea mai rapidă a divorțului cuplului.

Jonas a cerut divorțul la Miami pe 1 septembrie. Surse apropiate lui au susținit că Turner a fost prea mult pusă pe distracție, lăsându-l singur să aibă grijă de fiicele lor.

Turner a avut copiii cu ea până pe 7 ianuarie, dar Jonas a fost văzut la Londra în decembrie cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Aacest lucru a stârnit speculații că ar fi avut șansa să sărbătorească vacanța cu fetele, fie cu Turner, fie separat.

Turner și-a confirmat recent noua ei poveste de dragoste cu Peregrine Pearson în decembrie. Ei au fost văzuți împreună de mai multe ori. Peregrine este fiul cel mare și moștenitorul lui Michael Pearson, al patrulea viconte Cowdray. Acesta din urmă e un fost producător de film care controlează o mare parte a imperiului media Pearson.

Deși actrița are o avere considerabilă, averea familiei noului ei iubit îi micșorează considerabil veniturile prin comparație.

Joe a părut să confirme, de asemenea, că a trecut peste despărțire. Artistul a fost văzut într-o vacanță la schi în Aspen la începutul lunii ianuarie. El a fost fotografiat alături de Stormi Bree.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×